yaza kadar 7 kilom gitsin diyeti :)

ben haftada 1 yada 2 kere tartılmaya karar verdim. yarın tartılıcam heycan yaptım umarım mutlu sonuçlar yazarıımm

şu reklamdaki bien kruvasan yaa biraccık tadına bakim dedim bi baktım yok (tadıda güzeldi :26:) kaç gündür yemiyodum tatlı bişey neyse bidaha yemicem sözz... yarın daha fazla dikkat edicem ve daha fazla spor yapıcamm

oooh afiyet olsun şekerim , olsun tabi arada ama diyete devam

bugün tartıldım!! ve 59.1 çıktıı şaşırdım valla 2kiloda gitti geriye 5-6 kilo kaldı

çok mutlu oldum ya ben de bir değişim yok daha spor yapmam gerekiyor ama hastayım yattığım için kilom sabit

boyun kaçtı tatlım?

kahvaltıda 1 dilim ekmek az zeytin, az peynir ve bal yedim

şekersiz çay normalde de şeker kullanmadığım için sorun olmuyor

birlikte kilo vermek isteyen kızlar hadi bekliyorum şimdiye kadar yorum yapan arkadaşlarım 60 civarı ve biz 53leri görmek istyoruz

merhabalaaaaaaaaar.. yaza kadar 8 kilom gitsin diyorum bende..
62 kilodayım
şöyle bir 54 olursam ne ala..
ilk etapta hedefim 2 ay içinde 3 kilo..
ama düzenli bir yemek yemem yok.
sadece günlük neler yediğimi yazabilirim:)

artık aranızdayım bende

hoşgeldin tatlım benimde diyet listem yok sadece hayatımzdan abur cuburu çıkarmaya ve porsiyonlarımı azaltmaya çalışıyorum

hoşbulduk canım. ben abur cubur çıkardım ama arada bir çikolata yiyorum(şuan canım çekti bi tane ödüllendirdim kendimi:) )
diyet listesine uyamıyorum malesef bende..
bugün ne yedin mesela=?

hoşbulduk canım. ben abur cubur çıkardım ama arada bir çikolata yiyorum(şuan canım çekti bi tane ödüllendirdim kendimi:) )
diyet listesine uyamıyorum malesef bende..
bugün ne yedin mesela=?

kahvaltıda 1 dilim ekmek az peynir ve zeytn az da bal

4 gibi barbunya yemeği ekmeksiz

yarın misfair geleceği için bişiler yapmıştım canım çekti 1 tane kurabiye yedim

arada yeşil çay içtim

bir de sabah uyanınca ılık su içtim limon sıkıp

sen neler yedin ?

sabah 7.30 da kalktım. bir bardak ılık süt içtim
öğlene kadar 3 bitki çayı şekersiz, 2 çay şekersiz,
öğlen bulgur pilavı az yoğurt..
öğleden sonra bitki çayı normal çay neskafe..( kaçar tane içtim bilmiyorum) hepsi şekersiz.
Akşam bulgur pilavı yoğurt:)
dünden kalmıştı çok yapmışım pilavı şükürki bitti
şimdi neskafe içtim yarım çikolata yedim dayanamadım.. :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…