yaza kadar hedef 10 kg hadi kızlar

ben bu spora şu olculerle basladım

gogus:95
bel:80
kalça:105
idi 1,5 ayda şimdi
gögüs:89
bel:72
kalça:98 olmaz demeyin hersey oluyo ısteyınce iradeli ve istikrarlı olmak gerekıyoo

programı indirdim yarın akşamdan itibaren başlıyorum bu akşam başlamak isterdim ama eşim geliyor 10 gündür yoktu bu akşamı es geçicem :93: yarın başlıyorum ben de kararlıyım..

programı indirdim yarın akşamdan itibaren başlıyorum bu akşam başlamak isterdim ama eşim geliyor 10 gündür yoktu bu akşamı es geçicem :93: yarın başlıyorum ben de kararlıyım..

sende dahada basarılı olur hayatım olculerın super cunku 1 kgluk dambılları unutma sabırsızlıkla beklıyorum manken gıbı olmanı boy kaç sende uzun gıbısın

sende dahada basarılı olur hayatım olculerın super cunku 1 kgluk dambılları unutma sabırsızlıkla beklıyorum manken gıbı olmanı boy kaç sende uzun gıbısın

:93: 1.76 boyum tatlım..umarım başarılı olurum önceden ayıptır söylemesi gerçekten düzgün bi fiziğim vardı..evlenince kayboldu eser kalmadı

:93: 1.76 boyum tatlım..umarım başarılı olurum önceden ayıptır söylemesi gerçekten düzgün bi fiziğim vardı..evlenince kayboldu eser kalmadı
maşallah yine iyiyisn yani vahim durumda degilsin sukur cabucak toparlarsın
bende sen gibiydim kısacası tas gibiydim ama insan evlilikte genişliyo bide ustune cocuk yapınca bi baska oluyo

Evde ziyafet var kendimi tutmaya çalışıyorum ama tutmak çok zor

ben bu spora şu olculerle basladım

gogus:95
bel:80
kalça:105
idi 1,5 ayda şimdi
gögüs:89
bel:72
kalça:98 olmaz demeyin hersey oluyo ısteyınce iradeli ve istikrarlı olmak gerekıyoo

canım bu program bir aylıktı yanlış bilmiyosam bu bitince ne yaptın?

ben bugün sabah 1 bardak limonlu sıcak suyumu içtim 1 saat sonra da 1 simit ve az peynirimi yedim.öğlen 1 küçük bardak light yoğurt yedim aradan 2 saat geçtikten sonra da 1 orta boy armut yedim.şimdilik böyle evde pide var o biraz bozucak beni ama ben yarım yicem sonra yatana kadar başka bişey yok su dışında..

tatlımmm pide çok yeme sakın :)

bende sabah bişey yiyemedim canım istemedi.
öğlen;
yarım tabak yağsız yoğurtlu makarna yedim

şimdide ekmeksiz çorba içeceğim.

biraz önce yürüyüşten geldim 2 saat yürüdüm

harika valla çok özendim sana..çok istikrarlı gidiyosun

benim bu 4. diyete başlayısım yazın verip kışın maalesefki alanlardanım
bu seferki son olur inşallah
geçen yaz 51 e kadar düştüm hep bu pis boğazlığımın yüzünden geri geliyo bu kilolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…