benim üstün maşallahı var tam kıvamında :103: ama diğer taraflar rezalet :95:
ben dün akşam aldım ölçülerimi kızlar92-71-100
ben bu spora şu olculerle basladım
gogus:95
bel:80
kalça:105
idi 1,5 ayda şimdi
gögüs:89
bel:72
kalça:98 olmaz demeyin hersey oluyo ısteyınce iradeli ve istikrarlı olmak gerekıyoo
programı indirdim yarın akşamdan itibaren başlıyorum bu akşam başlamak isterdim ama eşim geliyor 10 gündür yoktu bu akşamı es geçicem :93: yarın başlıyorum ben de kararlıyım..
sende dahada basarılı olur hayatım olculerın super cunku 1 kgluk dambılları unutma sabırsızlıkla beklıyorum manken gıbı olmanı boy kaç sende uzun gıbısın
maşallah yine iyiyisn yani vahim durumda degilsin sukur cabucak toparlarsın:93: 1.76 boyum tatlım..umarım başarılı olurum önceden ayıptır söylemesi gerçekten düzgün bi fiziğim vardı..evlenince kayboldu eser kalmadı
ben bu spora şu olculerle basladım
gogus:95
bel:80
kalça:105
idi 1,5 ayda şimdi
gögüs:89
bel:72
kalça:98 olmaz demeyin hersey oluyo ısteyınce iradeli ve istikrarlı olmak gerekıyoo
bende pazartesiden itibaren yediklerimi yazcam buraya
kızlar ölçülerim;
82/85/95
ben bugün sabah 1 bardak limonlu sıcak suyumu içtim 1 saat sonra da 1 simit ve az peynirimi yedim.öğlen 1 küçük bardak light yoğurt yedim aradan 2 saat geçtikten sonra da 1 orta boy armut yedim.şimdilik böyle evde pide var o biraz bozucak beni ama ben yarım yicemsonra yatana kadar başka bişey yok su dışında..
belin azcık fazla onu erittinmi tamam,diğer taraflar gayet iyi tatlım
tatlımmm pide çok yeme sakın :)
bende sabah bişey yiyemedim canım istemedi.
öğlen;
yarım tabak yağsız yoğurtlu makarna yedim
şimdide ekmeksiz çorba içeceğim.
biraz önce yürüyüşten geldim 2 saat yürüdüm
harika valla çok özendim sana..çok istikrarlı gidiyosun
canım aynaya baktıkça kötü görüyorum kendimi o yüzden bu kadar azimliyimhepimiz vericez bu kilolarııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?