bir aylık ama sonrasında devam etmemenı engelliycek bişi yok 1-2 ay 3 ay şekle girene kadar devam sonra bır ust kademeye geccem slım sıx pak mı ne idi dvrmz yazıyodu sagolsunn ama bu ay bastan devamcanım bu program bir aylıktı yanlış bilmiyosam bu bitince ne yaptın?
kız sendekı ne ki bi göbek sadece karın çalışssan yetecek yanii cok yaglı seyler tuketmıssın sanrım bıde genetik karın bolgesı benımde oldum olası gobegım vardır... Yeni yeni gidio 60 olmaz belki ama en azından 65 olsun hacılarkızlar ölçülerim;
82/85/95
bir aylık ama sonrasında devam etmemenı engelliycek bişi yok 1-2 ay 3 ay şekle girene kadar devam sonra bır ust kademeye geccem slım sıx pak mı ne idi dvrmz yazıyodu sagolsunn ama bu ay bastan devam
kız sendekı ne ki bi göbek sadece karın çalışssan yetecek yanii cok yaglı seyler tuketmıssın sanrım bıde genetik karın bolgesı benımde oldum olası gobegım vardır... Yeni yeni gidio 60 olmaz belki ama en azından 65 olsun hacılar
kızlar hepimiz başlangıç kilolarımızı ve hedef kilolarımızı söyleyelim yarın düzenleme yapıcam sayfaya koycam baktıkça motive oluruz
Sekerlik gidisini aldigim madem ole baslangic tarihi ve baslangic kgsu olarak yaz madm 19subat 76.0 sa su anda 7nisan 70.7yaz kizim not al tartilma gunu ilan edermisin arti olcu gunude ayni olsun ugrascan ama resmen yarisa gireriz beaa ama full motivasyon level1/3bitti az once bici bici yapayim sabah erken kalkip sacimi masalayacam operim sizi arkidisler foto albumude istiom sizden once sonra olaraktan sas motive edici o olacak
Bende katılabilir miyim? :) Boy 163 kilo 67 .. Hedef 2 ayda 10 kilo:)
afiyet olsun zilli tablo konusunda bilgim yok yöneticilere sor istersen yardımcı olurlar...tabloyu ayarlayamadım kızlar yamuk çıkıyo nasıl yapıcam?
sabah menum
4 zeytin
1 kibrit kutusu zeytin
1 çay kasıgı bal
1 haslanmıs yumurta
1dilim kepek ekmegı
1fıncan yeşil çay
ara öğün
2 kepekli galeta
bir normal sekersiz cay
bacaklarında sertlikler basladımı???afiyet olsun canımm süpersin
bu jillian süper ya insan yaparken sıkılmıyo
bacaklarında sertlikler basladımı???
memnunsan sıkıntı yok...
bu arada bu sabah itibariyle 70,1 kgyum
600 gr vermişim 3 gunde
tabiki canımmm hoşgeldin aramıza
teşekkürler hoşbuldum bu arada hemşeriyiz sanırım bende laz kızıyımda accık:))
uyyy haçen bu lazların arasında kaldum dacanımm tebrik ederimsertlik ne kelime merdivenleri zor iniyorum sendede varmı?
uyyy haçen bu lazların arasında kaldum da
sağol bebiş beraber gaza geldik unutmaa fişekliyoz birbirimizi
bende ağrı yok o acıdan sormadım kas sertlıgı basladımı yanı sıkılasmayı farketmeye baslaman lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?