yaza kadar hedef 10 kg hadi kızlar

canım bu program bir aylıktı yanlış bilmiyosam bu bitince ne yaptın?
bir aylık ama sonrasında devam etmemenı engelliycek bişi yok 1-2 ay 3 ay şekle girene kadar devam sonra bır ust kademeye geccem slım sıx pak mı ne idi dvrmz yazıyodu sagolsunn ama bu ay bastan devam
kızlar ölçülerim;
82/85/95
kız sendekı ne ki bi göbek sadece karın çalışssan yetecek yanii cok yaglı seyler tuketmıssın sanrım bıde genetik karın bolgesı benımde oldum olası gobegım vardır... Yeni yeni gidio 60 olmaz belki ama en azından 65 olsun hacılar

evet canım göbek ve gıdık çok var bende

kızlar sporumu yaptım geldım level 1/3. gün bitmiş bulunmakta:)

sabah;
3 adet zeytin
1 adet domates
biraz peynir ve ekşimik
şekersiz çay
1 çaykaşığı reçel

öğlen;
çorba , çeyrek hindistan cevizi

akşam;
malesef misafirlikteydik ve 1 adet baklava yemek zorunda kaldım
biraz domates sosu( az yağlı)
1adet biber dolması
bugünlük bukadar yarın görüşmek üzere kızlar hepinizi öpüyorumm canlarımmmmmm

kızlar hepimiz başlangıç kilolarımızı ve hedef kilolarımızı söyleyelim yarın düzenleme yapıcam sayfaya koycam baktıkça motive oluruz

kızlar hepimiz başlangıç kilolarımızı ve hedef kilolarımızı söyleyelim yarın düzenleme yapıcam sayfaya koycam baktıkça motive oluruz

Sekerlik gidisini aldigim madem ole baslangic tarihi ve baslangic kgsu olarak yaz madm 19subat 76.0 sa su anda 7nisan 70.7yaz kizim not al tartilma gunu ilan edermisin arti olcu gunude ayni olsun ugrascan ama resmen yarisa gireriz beaa ama full motivasyon level1/3bitti az once bici bici yapayim sabah erken kalkip sacimi masalayacam operim sizi arkidisler foto albumude istiom sizden once sonra olaraktan sas motive edici o olacak

ayarlarım tatlımmmm sen iste yeterkiiii

günaydın kızlar......
şuan kahvaltı soframdan yazıyorum sizlere;
yağsız omlet
1adet yeşil biber
1 çay kaşığı reçel
1 bardak şekersiz çay
2 tatlı kaşığı ekşimik
ohhhhhh doydummmm

sabah menum
4 zeytin
1 kibrit kutusu zeytin
1 çay kasıgı bal
1 haslanmıs yumurta
1dilim kepek ekmegı
1fıncan yeşil çay

ara öğün
2 kepekli galeta
bir normal sekersiz cay

canımm tebrik ederim sertlik ne kelime merdivenleri zor iniyorum sendede varmı?
uyyy haçen bu lazların arasında kaldum da
sağol bebiş beraber gaza geldik unutmaa fişekliyoz birbirimizi
bende ağrı yok o acıdan sormadım kas sertlıgı basladımı yanı sıkılasmayı farketmeye baslaman lazım

canım 3 günde bile fark etti yeni kot almıştım perşembe günü dapdardı bugun giydim bacaklarda hafif bolluk var mutlu oldum

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…