mekik mi şınav mı ben sınavda zorlanıyom bak sarı kız varya jıllanın arkasında olanlardan o daha hafif spor yapıo sınavda onun kı g,b, yapabilirsin mekiikte titriycek bişi yok ki kızama şu mekik olayında ancak 3 tane yapabiliyorum. Ellerim titriyo zamanla alışırmıyım acaba canım
maşallah allah daha cok nasip etsın guselımcanım 3 günde bile fark etti yeni kot almıştım perşembe günü dapdardı bugun giydim bacaklarda hafif bolluk varmutlu oldum
mekik mi şınav mı ben sınavda zorlanıyom bak sarı kız varya jıllanın arkasında olanlardan o daha hafif spor yapıo sınavda onun kı g,b, yapabilirsin mekiikte titriycek bişi yok ki kız
maşallah allah daha cok nasip etsın guselım
en zor zamanını atlattın yarından itibaren bişeyin kalmaz her hareketi on gibi yap kaytarma ki faydasını gor
artvin/ arhavliyim sen?:))ooo toprağımmm sen nerelisin?
şınav canım şınav yanlış yazdım :) şınav hariç birde o son hareket varya ondada biraz zorlanıyorum diğerlerini hiç durmadan yapıyorum. Felaket ter atıyorum
şınavı bende halen zar zor yapıom kollarım tıtrıyo ama elimden geldiğinin en ıyısını yapmaya calısıyorm
maşallah yılmak yok sonuna kadar yap fotolarını cek mutlaka merakla bekliycem
canım foto çektim akşam eve gidince yüklerim öyle bir göbek var ki korkarsın
hadi lennn gormedik fotonu sanki uckagıtcı abartma zerre kalmayacak o gobek inşallah ben sana ınanıyorum
:) fotograflar göbeğimi sürekli içime çekiyorum canım o yüzden pek gözükmüyor :) gitcek inşallahhhhhhh
keninle barışma zamanı gelmiş demekki
27 gun sonra nasipseevet canım öyle olcak ayy hayal ediyorumda karnım dümdüz ayyy :)
27 gun sonra nasipse
merhaba kızlar
kilo işi destek işi birkaç topic gezdim kendime göre bir yer bulamadımo kadar çok kişi varki sayfların takibi çok zor oluyor
aranıza alırsanız bende sizlerle moral depolayıp zayıfçacık olmak isterim
memnun oldum canım:)
Sabah yediğim sabah 08:00 1 dilim kepek ekmeği 1 kaşık lor peynir Saat 09:30 civarında ise yarım kase yulaf ezmesi ve süt
Saat :12 de yarım elma yedim
çalıştığım için iş yerinde bugün mönüde tavuk sote var ama bol yağlı olduğu için yemiyorum Sanırım 1 kase light yoğurt ile 1 dilim ekmek yiyeceğim.
canımm aramıza hoşgeldinnnnnkaç kilosun hedef kilon ne peki?
hoşbuldum teşekkür ederim
geçen hafta en son 78,3 dümyarın tekrar bir tartılayım
geçen yıldan beri diyetteyim.85 den 70 e düşmüştüm
ocak başında 70 kg yken diyeti bir bıraktım o bırakış 78 oldum işte 3 ayda
hedef kilom 65
vericez vericez gitcek bu kilolar tatlım sende jillian programı uygula istersen vaktin varsa tatlım çok iyi sıkılaştırıyor. bende 3 günde fark etti.
nerde oturuyorsun canım yaş kaç?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?