yaza kadar hedef 10 kg hadi kızlar

ama şu mekik olayında ancak 3 tane yapabiliyorum. Ellerim titriyo zamanla alışırmıyım acaba canım
mekik mi şınav mı ben sınavda zorlanıyom bak sarı kız varya jıllanın arkasında olanlardan o daha hafif spor yapıo sınavda onun kı g,b, yapabilirsin mekiikte titriycek bişi yok ki kız
canım 3 günde bile fark etti yeni kot almıştım perşembe günü dapdardı bugun giydim bacaklarda hafif bolluk var mutlu oldum
maşallah allah daha cok nasip etsın guselım
en zor zamanını atlattın yarından itibaren bişeyin kalmaz her hareketi on gibi yap kaytarma ki faydasını gor

şınav canım şınav yanlış yazdım :) şınav hariç birde o son hareket varya ondada biraz zorlanıyorum diğerlerini hiç durmadan yapıyorum. Felaket ter atıyorum

şınav canım şınav yanlış yazdım :) şınav hariç birde o son hareket varya ondada biraz zorlanıyorum diğerlerini hiç durmadan yapıyorum. Felaket ter atıyorum

şınavı bende halen zar zor yapıom kollarım tıtrıyo ama elimden geldiğinin en ıyısını yapmaya calısıyorm
maşallah yılmak yok sonuna kadar yap fotolarını cek mutlaka merakla bekliycem

memnun oldum canım:)
Sabah yediğim sabah 08:00 1 dilim kepek ekmeği 1 kaşık lor peynir Saat 09:30 civarında ise yarım kase yulaf ezmesi ve süt
Saat :12 de yarım elma yedim
çalıştığım için iş yerinde bugün mönüde tavuk sote var ama bol yağlı olduğu için yemiyorum Sanırım 1 kase light yoğurt ile 1 dilim ekmek yiyeceğim.

merhaba kızlar

kilo işi destek işi birkaç topic gezdim kendime göre bir yer bulamadım o kadar çok kişi varki sayfların takibi çok zor oluyor

aranıza alırsanız bende sizlerle moral depolayıp zayıfçacık olmak isterim

tatlım kahvaltı az değil mi? tok tutuyormu seni? aman yağlı yeme canım yoğurdunu ye ohh misssss

canımm aramıza hoşgeldinnnnn kaç kilosun hedef kilon ne peki?

hoşbuldum teşekkür ederim

geçen hafta en son 78,3 düm yarın tekrar bir tartılayım

geçen yıldan beri diyetteyim.85 den 70 e düşmüştüm
ocak başında 70 kg yken diyeti bir bıraktım o bırakış 78 oldum işte 3 ayda
hedef kilom 65

Son düzenleme:

vericez vericez gitcek bu kilolar tatlım sende jillian programı uygula istersen vaktin varsa tatlım çok iyi sıkılaştırıyor. bende 3 günde fark etti.

nerde oturuyorsun canım yaş kaç?

vericez vericez gitcek bu kilolar tatlım sende jillian programı uygula istersen vaktin varsa tatlım çok iyi sıkılaştırıyor. bende 3 günde fark etti.

nerde oturuyorsun canım yaş kaç?

inşallah

jillian programı nedir:44: yürüyüş bandım var onda yürüyüş yapayım demiştim ama üzerine bu programda iyi olur tabi şurda yaza ne kaldı

eskişehirde oturuyorum canım ben.28 yaşındayım bekarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…