yaza kadar hedef 10 kg hadi kızlar

günaydın canım çok az yemiyo musun?
bence biraz sebze ve et yemekleri eklemelisin

vayyy diyet sıkı ama kahvaltı bir bardak sut zayıf olmuş tatlım mutlaka bir bildiğin vardır diyorum

nasıl spor etkilimi degıl mi gunde bir kere az mı sence ? adamı ole eder işte hergun bunu yaptıgını bi dusun ve sonra aynaya bakk aynalarla barısıyo ınsan beaa

benimde dun yediklerim

sabah kahvaltı (8-8,30)
*1kibrit kutusu peynir
*1 tane haslanmıs katı yumurta
*2 yeşil 2siyah zeytin
*1dilim kepek ekmeği
*1 fincan şekersiz yeşil çay

Ara öğün (10,30-11)
*1 kase az yaglı yogurt
*5-6 adet kuru kayısı

öğlen yemeği(12,30-13)
*1 kase yayla corbası
*yarım haslanmıs patates ustune kıymalı biberli harç
*1dilim kepek ekmeği

Ara öğün (16,30-17)
*1 büyük elma
*1 fınca yesil çay

Akşam (19-20)
*1 kase domates corbası
*1 ufak porsiyon yagsız tavada hamsi
*Bolca yagsız yeşil salata

23,00 30 day shred 27 dk level 1/1 yapılmıştır

Son düzenleme:
gunaydınn fıstık naberr akşam anacıgın neler yapmıstı bakım yiyemesekte dinleyelim

ayyy çok güzeldi herşey hepsinden az az yedim valla kızlar menüde neler yoktu ki tandır,fırın makarna,taze fasulye,pirinçli ekşili kabak enfes akdeniz salata misti miss..

ayyy çok güzeldi herşey hepsinden az az yedim valla kızlar menüde neler yoktu ki tandır,fırın makarna,taze fasulye,pirinçli ekşili kabak enfes akdeniz salata misti miss..
biz de burdan o dedıklerını hayal ederek duralım ne ise aclıga talimliyim nasılsa 1.5 aydır yemıyom afiyet olsun

canım sabahları yiyemiyorum ya. az ne kelime öldüm resmen nasıl yattım bilemedim canım yaa. offff hamsi bende istiyorummm.. menün mükemmel canım tebrik ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…