- 18 Şubat 2009
- 1.148
- 1.551
- 288
- 40
yulaf acayip tok tutuyor o yüzden çok çok acıkmadım.. 1 Dilim kepek ekmeği ile yoğurdumu yedim. miss:)) Ben 3 aydır spor yapıyorum incelme olsada kilo veremiyordum anlıyacağınız diyetsiz olmıyor spor salonuna 1 yıllık üyeliğim var sporada devam yanitatlım kahvaltı az değil mi? tok tutuyormu seni? aman yağlı yeme canım yoğurdunu ye ohh misssss
inşallah
jillian programı nedir:44: yürüyüş bandım var onda yürüyüş yapayım demiştim ama üzerine bu programda iyi olur tabişurda yaza ne kaldı 
eskişehirde oturuyorum canım ben.28 yaşındayım bekarım
yulaf acayip tok tutuyor o yüzden çok çok acıkmadım.. 1 Dilim kepek ekmeği ile yoğurdumu yedim. miss:)) Ben 3 aydır spor yapıyorum incelme olsada kilo veremiyordum anlıyacağınız diyetsiz olmıyor spor salonuna 1 yıllık üyeliğim var sporada devam yani
canım bu program 3 aşamadan oluşuyor her aşama 10 gün yapılıyor.
level 1 : 10 gün
level 2 : 10 gün
level 3 : 10 gün
30 gün sonunda mükemmel bir sıkılaşma yaşıyorsun link veriyim bir bak canım. video kolay gibi gözüküyor ama çok ter attırıyor gerçekten.
Jillian Michaels 30 Day Shred: Level 1 - YouTube bu linki canım (ilk on günlüğün)
şirket bilgisayarı youtubeyi açmıyor akşam evden bakayım.uygulamaya çalışayım
göbegim böle şu an
şirket bilgisayarı youtubeyi açmıyor akşam evden bakayım.uygulamaya çalışayım
göbegim böle şu an
canım hoşgeldin aramıza hiç üzme kendini kafana koyduysan zayıflamayı verirsin kgnuda taş bebek gibi olursun
lazkızı nasıl dediyse hepsi dogrudur bak arkadaş listene ekle beni görüceksin birebir uyguladım sonuçlarıma bak albumden
ısteyın aksatmayın yeter bu spor varya acayıp bişi ben 3 yıl fıtnesse gıttım bısey degısmedı aletler yapmayı kolaylaştırıo ama
bu vıdeolarda gorceksınız dambıl haricinde asla yardımcı bişi yok tamamen kendı bedenının agırlıgıyla calısıyosun ve adamı esas o forma sokuyo
canım vallahi ben senin resimlerinde gaza geldimmmmm iyiki aramızdasınnn
Artık yemege gitsem iyi olcak karnımı doyurayım operım sizi byesss
yagsız tavada 100gr mantar
1 kase domatesli şehriye çorbası var menumde
kilo bildirimi de yapıp kaçayım
başlangıç 58
boy 152
hedef kilo 48
şimdiki kilo 57.4
bu arada dün sabah 56.6 yı görmüştüm bugün sabah yine 57.4( 
ben kaçar görüşürüz
bugün sabah yediklerim
2 dilim çavdar ekmeği
kibrit kutusu peynir
5 zeytin
çay
domates salatalık
ara
3ü1 arada
yeşil çay
öğle
1 kepçe mercimek çorbası
azcık çiğ köfte
şimdi de komşuya gitcem günümüz vardı insallah fazla kaçırmam
sağol tatlım tesekkürlerohhh süpersin canım afiyet olsunn
sağol tatlım tesekkürler
nescafe bide 3ü 1 arada full şekerli o selüliti gectim tüm diyetı tek bi o bozar yani içeceksen şekersiz türk kahvesini öneririm
bilmiyorum ki bakmadım hayatım incelemek lazım gecen annemın cayıyla benimki karışmış ki koca fincana 1 cay kasıgı seker atıyo kadın abooow dedım ne bu şerbet guluyo sen acı ıce ıce agzına ole gelıyo dedı bana geri bıraktım yok ben almıyım hayatım boyunca diyete mahkum olcam sanırım bentürk kahvesinde kalori 0 mış doğru mu canım
tatlım benimde böyle malesef ama dediğim program ile 1 ayda diğer fotodaki gibi oluyor değişiklik büyük yani üzülme tatlımmmm
canım hoşgeldin aramıza hiç üzme kendini kafana koyduysan zayıflamayı verirsin kgnuda taş bebek gibi olursun
lazkızı nasıl dediyse hepsi dogrudur bak arkadaş listene ekle beni görüceksin birebir uyguladım sonuçlarıma bak albumden
ısteyın aksatmayın yeter bu spor varya acayıp bişi ben 3 yıl fıtnesse gıttım bısey degısmedı aletler yapmayı kolaylaştırıo ama
bu vıdeolarda gorceksınız dambıl haricinde asla yardımcı bişi yok tamamen kendı bedenının agırlıgıyla calısıyosun ve adamı esas o forma sokuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?