anladım tatlım zaten bildiğim kadarıyla uzun süre hap kullandığın için otomatikman hamile kalamıyorsun çünkü hapın etkisi 3 4 ayda gidiyor..peki şuan hamile kalsan ne gibi bi sıkıntı var o kısmı anlayamadım yani niye 3 aydan sonra demiş?
tatlım şöyle anlatayım bu drumun önerdiği ama bnm de zaten istediğim bir yöntem kendimce netten araştırmalarıma göre yasmin kullanıpta hamile kalanların yüzde 80i ilkini düşük yapmış
sebep bedenin we hormanların hazır olmamsı bende dr uma söledim ben bi kaç normal ilaçsız adet görüp yumurtalıklarım kendi çatlasın kendi tarihinde regl olaım dedim
o da bende bunu dicektim dedi bi kaç ay hormanlar ilaçsız çalışsın bide hamilelik gerçekleşirse hormanlar direk gebelikle yorulmasın zaten tam çatlamzsa düşük le sonuçlanır dedi. (allahın işi hamile kalıcak olursun ilaç etkisi die olmucak die bişi yok dedi )
böyle yani güzelim ilaç yumurtalıkların çatlamsını engelliomuş yumurtlamasını yani...e tam ilaç biterken ne olucak fifti fifti ya korucak ya korumucak allah korusun azcık döllense demek düşük tehlikesi çok olcak gibi heralde zaten benimde acelem yok borçlarımızın son 3 ayı kaldı işimizede geldi anlıcağın
Siz nasıl korunuosunuz
ben ilaç kullanmıyorum evlendiğimizden beri eşim geri çekilme yöntemiyle korunuyor pek sağlıklı görülmez riski vardır ama bu zamana kadar bi kaza yaşamadık
yiğenlerimde senin gibi korunuo ben onlara allaha emanet yöntem diorum ama şuan bizde öleiz
ewet doğru diosun bide biz 3 senedir hap kullanınca adam rahata da alıştı tabi bi görsen ilk denedik tamam mı bakalım hap bitince alışma olsun die neyse ...geçelim arayı sonuna geldik bu ay pardon dedi unutmuş .... O pardon 1 hafta ağzıma takılda ay pardon unuttum die espirim oldu..alışmış kudurmuştan beter anacım neyseki girdik düzene zaten bi doğuraım hemen spiral dioru mbiraz eşin becerisi diyelim ona bizBenim bi arkadaşımda hapla korunuyordu hapı bıraktı o ay geri çekilme yöntemiyle korundu ay sonunda adet görmedi bi test yaptık ki hamilee Erkeğin kontrolüne bağlı
ewet doğru diosun bide biz 3 senedir hap kullanınca adam rahata da alıştı tabi bi görsen ilk denedik tamam mı bakalım hap bitince alışma olsun die neyse ...geçelim arayı sonuna geldik bu ay pardon dedi unutmuş .... O pardon 1 hafta ağzıma takılda ay pardon unuttum die espirim oldu..alışmış kudurmuştan beter anacım neyseki girdik düzene zaten bi doğuraım hemen spiral dioru m
pardon dediğinde iş işten geçmemişti dimi tatlımmben de doğumdan sonra kesinlikle spiral taktırıcam..
yok yok ilaç kullanıodum zaten o dönem
kızlar bildirimimi yapım
sabah yarım simit iki zeytin
öğlen 2 tabak çorba
şuana kadar 2 kuoa ıhlamur
1 kupa yeşil çay
1 kupa kiraz saplı çay
aralarda 1 awuç leblebi
1 awuç çağla
sınırsız su
Bende bugün kiraz saplı çay aldım. Tadı nasıl güzel mi?
ewet güzelim ya güzel ama ben çoğu bitki çayını sewerim ondanda kaynaklanabilir....ama inanaılmaz yağ söktürüo die düşünüorum
Bende burdan duyup aldım çayı :) Pek bitki çayı sevmem ama bunu içicem artık :)
Işte korktuğum oldu yanlız kaldım
hoşçakal bitanem
harika olur yürüdükten sonra iyice ısınır vücudun spor yaparken de direk yağ yakarsınn tatlımm
ben geldim. yağlarımı yaktım da geldim
yalnız değilsin bestekızım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?