evet bebişde sağlıklı olur hem ne güzellll. canım lıght olanlar var onlardan al ben onlardan alıyorumii hatırlattınız bende ufak yoğurtlardan alım hem dr da tüket demişti protoin mi kalsiyum mu işte ondan war mış ya içindebebişe hazır oplur demi
active alım mı başka tavsiyeniz war mı
active alım mı başka tavsiyeniz war mı
tamam kızlar bende kaçıorum bankaalra falan çıkıcam gelirken alırım artık hem atıştırmalığımda kalmadı öpüorum hoççakalın az yiyelim sağlıklı olalım göbişsiiizz olalaım MUTLU OLALLImmmmm
evet kızlar sporumu da yaptım şimdi hazırlanıp okula gitmem lazım . ama ağrım var çok hastalandım. lazkızım senden güç alarak bende tamamladım bugün sporumu ara vermiyim diyelazkızım yapar da ben yapamam mı dedim kendi kendime
helal olsun tatlımmmm süpersin ağrılar bize vız gelirrrr yaz yaklaştı bikinilerrrr vitrinlerde bizim ne eksiğimiz varrrrrrr
valla balım bir de azıcık daha boyumuz olsa of of fıstık gibi olacaz tam anlamıyla ama boy garibiyiz. ama olsun biz böyle de güzeliz. gözlerimiz yeter
Öğle menüm :
Yarım kase domates çorba tutsuz
taze fasülye susuz tutsuz
et haşlama limonlu
yoğurt
kepek ekmeği
fazlamı yedim
kızlarrrrrrrrrrr bu jillian sporunu yaptım her yerim titriyor
süpersin canım şimdi ilk 5 gun ağrın olcak ama ara verme sakın
15 günde 5 kilo vermişsin inşallah bende veririm canım bu sayede günlük neler yiyordu ki sen
verirsin tatlım bak ben şöyle diyet yapıyorum
sabah;
1. seçenek: 1 bardak lıght süt
2. seçenek: 1 adet yumurta ile yağsız omlet + 1 adet domates + 1 adet biber + biraz peynir + şekersiz çay
ara;
1. seçenek; meyva olabilir elme, portakal, erik
2. seçenek; 1kase yoğurt
3. seçenek; yeşil çay yada şekersiz türk kahvesi
öğlen;
1. seçenek; çorba
2. seçenek; tonbalıklı salata
3. seçenek; tavuk ( kızarmış olmayacak, haşlama yada çevirme)
akşam;
sebze yemeği 3 kaşık + 1 kase yoğurt + 1kaseçorba
ekmek yok, kızartma yok, nescafe ve asitli içecekler yok, yağlı şeyler ve hamur işi asla yok. yazdığım seçeneklerden o gun canım hangisini istiyorsa onu yedim hala devam ediyorum
tatlım sen ne iş yapıodun yada okuomusun atlamışım heraldeevet kızlar sporumu da yaptım şimdi hazırlanıp okula gitmem lazım . ama ağrım var çok hastalandım. lazkızım senden güç alarak bende tamamladım bugün sporumu ara vermiyim diyelazkızım yapar da ben yapamam mı dedim kendi kendime
kızlarrrrrrrrrrr bu jillian sporunu yaptım her yerim titriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?