yaza kadar hedef 10 kg hadi kızlar

tamam kızlar bende kaçıorum bankaalra falan çıkıcam gelirken alırım artık hem atıştırmalığımda kalmadı öpüorum hoççakalın az yiyelim sağlıklı olalım göbişsiiizz olalaım MUTLU OLALLImmmmm

evet kızlar sporumu da yaptım şimdi hazırlanıp okula gitmem lazım . ama ağrım var çok hastalandım. lazkızım senden güç alarak bende tamamladım bugün sporumu ara vermiyim diye lazkızım yapar da ben yapamam mı dedim kendi kendime

helal olsun tatlımmmm süpersin ağrılar bize vız gelirrrr yaz yaklaştı bikinilerrrr vitrinlerde bizim ne eksiğimiz varrrrrrr

15 günde 5 kilo vermişsin inşallah bende veririm canım bu sayede günlük neler yiyordu ki sen

verirsin tatlım bak ben şöyle diyet yapıyorum
sabah;
1. seçenek: 1 bardak lıght süt
2. seçenek: 1 adet yumurta ile yağsız omlet + 1 adet domates + 1 adet biber + biraz peynir + şekersiz çay

ara;
1. seçenek; meyva olabilir elme, portakal, erik
2. seçenek; 1kase yoğurt
3. seçenek; yeşil çay yada şekersiz türk kahvesi

öğlen;
1. seçenek; çorba
2. seçenek; tonbalıklı salata
3. seçenek; tavuk ( kızarmış olmayacak, haşlama yada çevirme)

akşam;
sebze yemeği 3 kaşık + 1 kase yoğurt + 1kaseçorba

ekmek yok, kızartma yok, nescafe ve asitli içecekler yok, yağlı şeyler ve hamur işi asla yok. yazdığım seçeneklerden o gun canım hangisini istiyorsa onu yedim hala devam ediyorum

hemen hemen aynı şeyleri yiyormusuz canım çok mutlu oldum benim annemde diyet yapıyordu yazın sabah öğlen istediği kadar karpuz peynir yiyordu 3 ayda 20 kilo verdi çıksada karpuz yesek zayıflamak için birebir bencee

tatlım sen ne iş yapıodun yada okuomusun atlamışım heralde
kızlarrrrrrrrrrr bu jillian sporunu yaptım her yerim titriyor

ay çok gül düm bugün 4.günüm ve bitti acılarım dayan sakın bırakma

kızçelerim bu günkü liistemmmmmm belli oldu
sabah yarım simit az peynir
ara 1 yeşilçay bol su ve wc
öğlen 1 tabak noğut(susuz ekmeksiz hiçbişisiz ot gibi ) 2 kaşık bulgur
ara yoğurt yeşilçay su su su
akşam 2 adet köfte yoğurt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…