biz o yokken vekılız hemıde evın kızlarıyız dedıgın gıbı ayıp olmaz aksıne memnun olurrgelenleri buyur ediyoruz lazkızına ayıp olmaz herhalde ev sahibi o ama bizde artık o evin kızları sayılırız dimi?
hoşgeldin cnm aramıza buyur tabı ne demek kendınden bahsedersen...
tabıkı 21 yasındayım 1 66 boyunda 75 kıloyum şu sekılde yapyıorum sabah 5 plates yapıyorum sonra kendı karısımım zyaıflama cayımı ıcıyorum 7,30 gıbı kahvaltımı yapıyorum işe gıdıyorum öğlen mesela bugun 1 tbak kepeklı makarna yanındada 1 yemek kasıgı yogurt yedım aksam 6da gelıyorum sporumu yapyıorum 1 saate yakın spordan once bı kase yogurt yıcem bu gun 3 kuru kayısıyla bırlıkte gunde 4 bardak zayıflama cayımı ıcıyorum masa bası ısı yaptıgımdan yaptıgım spor dısında hareketsızım 2 ayda 14 kılo vermem lazım bu skeılde :):)
tabıkı 21 yasındayım 1 66 boyunda 75 kıloyum şu sekılde yapyıorum sabah 5 plates yapıyorum sonra kendı karısımım zyaıflama cayımı ıcıyorum 7,30 gıbı kahvaltımı yapıyorum işe gıdıyorum öğlen mesela bugun 1 tbak kepeklı makarna yanındada 1 yemek kasıgı yogurt yedım aksam 6da gelıyorum sporumu yapyıorum 1 saate yakın spordan once bı kase yogurt yıcem bu gun 3 kuru kayısıyla bırlıkte gunde 4 bardak zayıflama cayımı ıcıyorum masa bası ısı yaptıgımdan yaptıgım spor dısında hareketsızım 2 ayda 14 kılo vermem lazım bu skeılde :):)
gayet iyi menün var canım.yaptığın sporda gayet etkili olur bizde burdaki kızlar olarak jillian michaels 30 days shred programını uyguluyoruz 30 günde epey sıkılaşma sağlıyor sen de internetten video indirip aynı zamanda onu da yapabilirsin.
gayet iyi menün var canım.yaptığın sporda gayet etkili olur bizde burdaki kızlar olarak jillian michaels 30 days shred programını uyguluyoruz 30 günde epey sıkılaşma sağlıyor sen de internetten video indirip aynı zamanda onu da yapabilirsin.
sıkılasma için ıyı bı vıdeoya bnzıyor sımdı bakıyorumda kızlar benm bacaklarım kalın onlar ıcın onerıcegınız bırseyler varmı
sıkılasma için ıyı bı vıdeoya bnzıyor sımdı bakıyorumda kızlar benm bacaklarım kalın onlar ıcın onerıcegınız bırseyler varmı
programda epey bacak ağırlıklı çalışılıyor ben 6. günde sakatlandım daha başlayamadım tekrar edicem.ama benim bacaklarım 6 günde bile epey sıkılaştı herkes zayıflamışsın bacakların küçülmüş dedi bi dene derim.epey yanıyor bacaklar.
programda epey bacak ağırlıklı çalışılıyor ben 6. günde sakatlandım daha başlayamadım tekrar edicem.ama benim bacaklarım 6 günde bile epey sıkılaştı herkes zayıflamışsın bacakların küçülmüş dedi bi dene derim.epey yanıyor bacaklar.
tamm o zman bu aksam sporumdan sonrada onu uygulucam gunde 3 saat spor yapmıs olucak plates spor ve bu ıyı ıse yarar inş hedefime ulasırım yaza kadar ıncelmem lazımmmm :):)
tamm o zman bu aksam sporumdan sonrada onu uygulucam gunde 3 saat spor yapmıs olucak plates spor ve bu ıyı ıse yarar inş hedefime ulasırım yaza kadar ıncelmem lazımmmm :):)
epey etkili olucak görüceksin.lazkızı var burda o gelince ekle istersen fotolarına bak fıstık oluyor.ben de bu akşam başlayacağım umuyorum ki..
merhaba arkadaşlar nasılsınız nasıl gdiyor kilo verme ben iki aya yakın akupunktura gittim diyet yaptım ama çok kilo veremedim ya(( çok üzgünüm sporsuz olmuyor bence (
ne oldu tatlım???
hadi bakalım aramıza hoşgeldın tekrardan cnmtabıkı 21 yasındayım 1 66 boyunda 75 kıloyum şu sekılde yapyıorum sabah 5 plates yapıyorum sonra kendı karısımım zyaıflama cayımı ıcıyorum 7,30 gıbı kahvaltımı yapıyorum işe gıdıyorum öğlen mesela bugun 1 tbak kepeklı makarna yanındada 1 yemek kasıgı yogurt yedım aksam 6da gelıyorum sporumu yapyıorum 1 saate yakın spordan once bı kase yogurt yıcem bu gun 3 kuru kayısıyla bırlıkte gunde 4 bardak zayıflama cayımı ıcıyorum masa bası ısı yaptıgımdan yaptıgım spor dısında hareketsızım 2 ayda 14 kılo vermem lazım bu skeılde :):)
tartıştık bizimkinlede biraz ben bütün harcamalrımı kıstıımm o ne görse ağzını suyu akıo almaya kalkıo aradı sipariş wermiş bilmem ne ne gere kkk war ya bi mesaj döşedim görmen lazım neden bu kadar düşüncesizlik yapıo neden allahım bıktım artık bıktımmmmmmmmmmm
canım kendisine mi almış bişeyler yoksa ev ihtiyacı falan mı?
ahhh bu erkek mılletıı uzme canım kendını dusunmuyosa sende dusunmeee amannn bu adamların aklı basına gelmiyo gelmezde ...tartıştık bizimkinlede biraz ben bütün harcamalrımı kıstıımm o ne görse ağzını suyu akıo almaya kalkıo aradı sipariş wermiş bilmem ne ne gere kkk war ya bi mesaj döşedim görmen lazım neden bu kadar düşüncesizlik yapıo neden allahım bıktım artık bıktımmmmmmmmmmm
16 gb lık flash 25 tl fılm falan attırıoz tamam ewe ii güzel ama zamanlama yanlış 2 tane 4 gb war ihtiacımızı karşılıo işte zamanlaması yanlış 400 dra harcadık 5 tl war cebimde sadece çekmiyim karttan diye bu kaddar nankörlük olmaz ki ya çok şey yazdım çokkk 6 mesaj birleşik bi üzülüorum bi daha da yazasım söwesim gelio delircem oturdum hırsımdan ağlıorum yaaaaaaaaaaa
Ya herkes çok kaynaşmış birbirine.Ben fazla uzak kaldım
Ya herkes çok kaynaşmış birbirine.Ben fazla uzak kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?