yaza kadar hedef 10 kg hadi kızlar

merhaba arkadaşlar nasılsınız nasıl gdiyor kilo verme ben iki aya yakın akupunktura gittim diyet yaptım ama çok kilo veremedim ya(( çok üzgünüm sporsuz olmuyor bence(

merhaba arkadaşlar nasılsınız nasıl gdiyor kilo verme ben iki aya yakın akupunktura gittim diyet yaptım ama çok kilo veremedim ya(( çok üzgünüm sporsuz olmuyor bence(

yok olmuyor bn sporsuz cok denedım olmadı ıns sporla olucak canım sımdıden yavas yavas basla sıkılma evde yap bolgesel olarak yapıyorum ben daha etkılı bırda bu vıdeoları yapıyorum
8 Dakikada Karın ve Kalça Yağlarınızı Yakın - PcTekno.NET - YouTube
KALÇA ERİTME HAREKETLERİ video izle - Spor - Mynet - Video

dene derım

ne oldu tatlım???

tartıştık bizimkinlede biraz ben bütün harcamalrımı kıstıımm o ne görse ağzını suyu akıo almaya kalkıo aradı sipariş wermiş bilmem ne ne gere kkk war ya bi mesaj döşedim görmen lazım neden bu kadar düşüncesizlik yapıo neden allahım bıktım artık bıktımmmmmmmmmmm

canım kendisine mi almış bişeyler yoksa ev ihtiyacı falan mı?

canım kendisine mi almış bişeyler yoksa ev ihtiyacı falan mı?

16 gb lık flash 25 tl fılm falan attırıoz tamam ewe ii güzel ama zamanlama yanlış 2 tane 4 gb war ihtiacımızı karşılıo işte zamanlaması yanlış 400 dra harcadık 5 tl war cebimde sadece çekmiyim karttan diye bu kaddar nankörlük olmaz ki ya çok şey yazdım çokkk 6 mesaj birleşik bi üzülüorum bi daha da yazasım söwesim gelio delircem oturdum hırsımdan ağlıorum yaaaaaaaaaaa

ahhh bu erkek mılletıı uzme canım kendını dusunmuyosa sende dusunmeee amannn bu adamların aklı basına gelmiyo gelmezde ...
benim kocamda benı dınlemedı basına gelmeyen kalmadı bırsuru masraf actı basımıza otobusle gıdelım dedım otobusu cekemem dedı paşaa ... arabayla gıttık al sana kaza allah korududa canına bısı olmadı ekstra otobus ucretı sımde tekrar gıdıp arabayı alcak ??? yanii 1000tlden olduk oysakı benı dınlese ıdı 1/4 anca çıkacaktı cebınden aklı basına gelmıstır ınsallah

ah tatlım ya erkekler elektronik konusunda doyumsuzlar bende de var aynı modelden tamam alsınlar da zamanlamaları bize yanlış gelebiliyor.bizim gibi düşünmüyorlar o anda almak istiyorlarsa tamamdır.hep öyle midir?benimkine karışmıyorum ben artık bu konuda istediğini istediği zaman alıyor yeri gelince yüzüne vuruveriyorum bitiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…