yaza kadar hedef 10 kg hadi kızlar

haklısınız çok haklsınız ama napim bn şimdi allah kahretsin yaaaaaaaaaaa

canım cok gorme be sevdıgıne alsın bosver zamanı gelır sende alırsın bunları bırıktır sonradan kullanırsın sende saldıgın zmaan onn gıbı yaz gleıyor sımdı o alır yaz gelınce o kısar sen alırsın

ne güzel kızlar nasıl azimlisiniz maşallah size.hepiniz yaza kadar fıstık olucaksınız eminim.menülerinize baktım yazdıklarınıza hayran kaldım.ben aylardır 58 in altına düşemiyordum bir haftadır epey bunalım yaşadım sabah bir baktım aç karınla 56.5 kilo olmuşum.boşuna demiyorlar duvarı nem adamı gam bitirir diye.tabi sağlıklı kilo vermek en önemlisi ama bende ayar yok irade yok.sıkıntıdan suratımda sivilceler çıktı göbek erimeye başladı ama bende eriyorum sanki.mesela şu anda açım miğemden sesler geliyor ama yemek istemiyorum.bir bardak su içiyorum bastırıyor.inşallah sizdeki azim düzen kararlılık banada uğrar:)hepinize başarılar.

ya niye böyleler ben anlamıyorum bizdede haftasnu aynı muhabbet vardı. ya bana gelince sıkmak lazım kendine gelince ihtiyaç oluyor normalde tam tersi olması lazım ama bizdede durum aynı sizin gibi maalsf bende inada bindirdim saydım şuna ihtiyaçım var buna ihtiyaçım hepsinide istiyorum dedim

oh çok iyi demişsin.biz de geçen hafta gittik bi güzel alışveriş yaptık herşeyi eşit aldık kavga çıkmadı o yüzden

oh çok iyi demişsin.biz de geçen hafta gittik bi güzel alışveriş yaptık herşeyi eşit aldık kavga çıkmadı o yüzden
bende normalde çok alışveriş yapardım evlenmeden önce yani . ama evlenince işte yuvayı dişi kuş misali kendimi tutuyorum aman borç harç bitsin almayın diye ama bakıyroum da hep tek taraflı oluyor. ben kıyıp alamıorum almıyorum ama adam çatır çatır alıor bir oldu iki oldu kızdım bende en sonunda. birde beyimiz ucuz alsa içimde yanmaz kücücük tişorta 100 küsür lira para verdi nasıl içime oturdu kızlar anlatamam iktisat hiç yok düşünün yani:)))

aylardır üstüme başıma bir şey almıyorum zayıflıcam diye güya:)dün artık tozutmuşum aldımda aldım valla.akşam rüyamda bile alışveriş yapıyordum o derece:)))çok sıktım kendimi almayım masraf olmasın zayıflayım hem öyle diye ama adamlara fazla yüz vermemek lazım.iki kaşığı varsa birini kırıcaksın:)

çok üstüne gitme bence bestekız

haklısınız biz de çok sıkınıtı çeioruz maddi sıkıntıdan bu aralar biliosunuz işte kuşlarım normal de bu kadar tepki wermezdşm heralde ama napimmm ya bnde haklıyım sıkıldım artık herşeyden sıkıldım bi çok ta laf saydım mesajda o ne olcak şimdi

O hayalini kurduğum saati de alcam babaeti de alcam üstüne giidip sinemaya gircem sen ewde izle flastan da dicem Allah ta seni naparsa yapsın dicemmm balık beyinli dicemmmmmmmmmmmmm

ay kızlar bı bnmı rahatım anlmadım bızdede hep ben alırım herseyden hep yenı ıcat cıkarırım hepsınıde alır hıc bısede demez kı borcumuzda var baya kendıne almaz bna alır eksıgı var al derım yok der sana alalım ala ala daha bı sevdım kocamı be

benim eşim giyim konusunda hayatta laf etmez ihtiyacın varsa al tabi der hatta en iyisini al yıllarca giy der hakkını yiyemem ama o geçen sene bilgisayar aldı kendisine 3000 lira vermişti nasıl içime oturdu ses etmedim ama epey bozulmuştum ne gerek var demiştim diğer bilgisayarda gayet iyi çalışıyordu.ben bi kaç laf söyledim içimde kalmadı en azından oh olsun.bu hafta sonu da gittik alışverişe kendisine timberland bot almak istiyordu girdik bi baktık ki indirim var ben hemen kendime bakmaya başladım alıyorum aşkıııım çok beğendim dedim tabi al dedi ve ikimizde aldık 1er tane.sonra o ne aldıysa ben de aldım eşofman aldı ben de aldım..bi baktık 1 milyara yakın harcamışız uzun bi süre almıcaz artık söz verdik birbirimize.
uzatma eve gidince bence canım mesajı yazmışsın artık geri dönüşü yok münakaşa etme ılımlı ol..
O hayalini kurduğum saati de alcam babaeti de alcam üstüne giidip sinemaya gircem sen ewde izle flastan da dicem Allah ta seni naparsa yapsın dicemmm balık beyinli dicemmmmmmmmmmmmm
ben de saat istiyorum geçen gün şöyle bi bahsedeyim dedim hadi gel alalım dedi aman saçmalama ya dedim gecenin bi vaktiydi yuuuh dedim ee ben sana alalım dedim sen istemedin dedi güldü kapandı konu.. saati de aldırcam görür o!!

nazar değirme bizim arkamızda ne ana ne baba war şimdi bide bebiş planı yapıoz hep kenara koyalım istorum bnm istediğim herşeyi oda alır hatta bi beğendim çıkmasın ağzımdan ama dedim ben para harcayalım istemiorum tek derdim bu allah ağzınızın tadını bozmasın canım

uyanıklık yapmış senin ki gofredom ya walla hiç te ılımlı olamam ki bn ya o kelimenin anlamnı bilmem yani ama elimden geleni yapıcam ecmelle lazkısı nerde gofredo ya biliomusun uffff çok daraldım çok laf ettim ya galiba ama ben kendimede istemiorum ki bişi amacım uğurböcekli kumbaramda 3krış biriktirmek

ecmel buralarda galiba ama yazamıyor müsait değil sanırsam,lazkızı da 1 2 saat yokum dedi gitti gelmedi..

Aradı mesaidemiş ta 9 da gelcek yesin dursun kıçını benim içim tabi kahretsin yaaa mesajlardan haberi yok ya mesai kaldı üzülüo yorgunmuş okadar siniriliyim ki şuan anlatamam

Aradı mesaidemiş ta 9 da gelcek yesin dursun kıçını benim içim tabi kahretsin yaaa mesajlardan haberi yok ya mesai kaldı üzülüo yorgunmuş okadar siniriliyim ki şuan anlatamam
arkadaşlar bizimde eşlerimiz bir alışverişe gittiğimizde sende al diye tutturuyor mesela burda alıp almamak da değil aslında düşünmek.
bestecikız katılıyorum sana bizde arkamızda kimse yok çalıştığımızda gitmesin boşa diye sinirleniyoruz. eminim senin eşinde al et diyordur ama biz kıyamıyoruz seni bilmyorum ama ben kıyamıyorum bekar gibi olmuyor bir evin sorumluğu vs insanın üstüne binince. birde yarın birgün çoluk çocuk olsun isteyince karışıyor işler evdeki hesap çarşıya uymuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…