yaza kadar hedef 10 kg hadi kızlar

Az önce dayanamayıp tartıldım 63 kilo olmuşum. Aç kalmamın spor yapmamın bana dönüşü böyle mi olacaktı Kilo almışım yaa

saol bi tanem tam anlamıyla 1 saattir kurmak istediğim cümle bu
az önce dayanamayıp tartıldım 63 kilo olmuşum. Aç kalmamın spor yapmamın bana dönüşü böyle mi olacaktı Kilo almışım yaa

ağlama dur haftada 1 di belki daha yakarsın ağlama bnde oturcam yineeeeeeeee ağlamayaaaa

saol bi tanem tam anlamıyla 1 saattir kurmak istediğim cümle bu

ağlama dur haftada 1 di belki daha yakarsın ağlama bnde oturcam yineeeeeeeee ağlamayaaaa

Ama niye durup dururken kilo aldım anlamıyorum

canummm afiyet olsunnnn bendede akşam taze fasulye var :)
afiyet olsun canım benimmm
çorba + salata iyi olur bence canım

vallahi ya bi yoğunluk geldi ki sorma öldümmmmm

yeterki sen karıştır tatlımmmm benimmmm

Beğendiğine sevindim canımm

saol tatlım ama biitiim ağlamaktan kendimede kızıorum o balık beyinliyede bide akşam 9 a kadar yok ii ce biter tüketirim kendimi gömlek güzel ama bn daha okadar renklı giycek cesareti bulamıorum kendimde

ben anlatsam roman olur canım bızım yanımızda kım var snaıyon kı tabıkı gecım zor hemde coookkk zor merak etme ıyı bılırım bunu ama kocana sınırın azaldı bıraz heralde bak nasıl övmeye basldın hemen boyle bırı sevıdgını azcık kotuler gıbı olsun hemen savunuruz bız kadınlar yokmuuu :):)

saol tatlımmm yyaaaa
ağlama bitanemmm üzme kendini.. Benım hoşuma gitti sipariş verdim bakalım

güle güle ii günlerde giy minnoşşşşuuuummmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…