saol bi tanem tam anlamıyla 1 saattir kurmak istediğim cümle buarkadaşlar bizimde eşlerimiz bir alışverişe gittiğimizde sende al diye tutturuyor mesela burda alıp almamak da değil aslında düşünmek.
Bestecikız katılıyorum sana bizde arkamızda kimse yok çalıştığımızda gitmesin boşa diye sinirleniyoruz. Eminim senin eşinde al et diyordur ama biz kıyamıyoruz seni bilmyorum ama ben kıyamıyorum bekar gibi olmuyor bir evin sorumluğu vs insanın üstüne binince. Birde yarın birgün çoluk çocuk olsun isteyince karışıyor işler evdeki hesap çarşıya uymuyor.
az önce dayanamayıp tartıldım 63 kilo olmuşum. Aç kalmamın spor yapmamın bana dönüşü böyle mi olacaktıKilo almışım yaa
saol bi tanem tam anlamıyla 1 saattir kurmak istediğim cümle bu
ağlama dur haftada 1 di belki daha yakarsın ağlama bnde oturcam yineeeeeeeee ağlamayaaaa
ama niye durup dururken kilo aldım anlamıyorum
canummm afiyet olsunnnn bendede akşam taze fasulye var :)bugünki bildrim hu hu hu kıslarrrr ben geldimmmmm inanılmaz bir yoğunlukla başladım güne sabah 2 dilim kepek ekmeği yanında peynir
öğlen 1 çorpa haşlanmuş patates 2 kaşık pilav
akşmmda taziii fasuılleee yaptım ondan yicemmm
spora dewam suya dewammmmm....
ay kıslar bu patronun oğlu geldi sabah 11 di gitti sonrada bankadaa çekler wardı onalra çıktım şimdi gelebildim ara öğünü yiemedim ya çok acıkmışım
ohhhhhhhhhhhhh geldim ama önümüzde 1 ay burda olcak uyuz çocuk çok kurcallıo one buna babasına ispiyonlar die o war ken açmıorum net.
afiyet olsun canım benimmm23.04.2013 dünkü bildirimimi yapıyorum şekerle dünden beri misafir var çünkü
sabah
1 domates
1 salatalık
1 kibrit kutusu peynir
öğlen
1 kase yoğurtlu çilek
Akşam
1 kase mercimek çorbası
level 1 / 4. gün
çorba + salata iyi olur bence canımselam millet.
sabah - 2 dilim kızarmış uno çavdar ekmeği üzerine tereyağ ve bal.
öğle - 1 kepçe ıspanak üzerine 1 çorba kaşığı sarımsaklı yoğurt. ve yarım kase yoğurtla bir parça fırın makarna. ekmek yok!
akşam - ne yapsam?????
sen bilirsin tabi cnm
supersın bır masa basında oturan daha hoşgeldın benım krıterlerdesın verırsın hedefını dusuk tut kı daha cok hırslanasın
kızlar selamm bende aranıza katılmak isterim bnmde vermem gereken 14 kilo var diyetimin 2,günündeyım sporlaada desteklıyorum diyetimi izniniz olursa bende sizinle yapmak ısterım cunku ınsan motive oluyor bu sekılde :):)
hoşgeldın canımmmmne güzel kızlar nasıl azimlisiniz maşallah size.hepiniz yaza kadar fıstık olucaksınız eminim.menülerinize baktım yazdıklarınıza hayran kaldım.ben aylardır 58 in altına düşemiyordum bir haftadır epey bunalım yaşadım sabah bir baktım aç karınla 56.5 kilo olmuşum.boşuna demiyorlar duvarı nem adamı gam bitirir diye.tabi sağlıklı kilo vermek en önemlisi ama bende ayar yok irade yok.sıkıntıdan suratımda sivilceler çıktı göbek erimeye başladı ama bende eriyorum sanki.mesela şu anda açım miğemden sesler geliyor ama yemek istemiyorum.bir bardak su içiyorum bastırıyor.inşallah sizdeki azim düzen kararlılık banada uğrar:)hepinize başarılar.
canım üzülme motivasyonunu düşürme bence çok aç kalma düzenli ye tatlımmmmAz önce dayanamayıp tartıldım 63 kilo olmuşum. Aç kalmamın spor yapmamın bana dönüşü böyle mi olacaktıKilo almışım yaa
yahu ne kadar çok yazmışsınız oku oku bitmiyo :)
yahu ne kadar çok yazmışsınız oku oku bitmiyo :)
vallahi ya bi yoğunluk geldi ki sorma öldümmmmmhehe biraz başından ayrıldınmı doluyor evetharikayızzz
yeterki sen karıştır tatlımmmm benimmmmya ortalığı karıştırdımAilevi mevuzumla
beğendiğine sevindim canımmaaaa harikaymış baharı hatırlatıyor çok sevimlii
vallahi ya bi yoğunluk geldi ki sorma öldümmmmm
yeterki sen karıştır tatlımmmm benimmmm
Beğendiğine sevindim canımm
nazar değirme bizim arkamızda ne ana ne baba war şimdi bide bebiş planı yapıoz hep kenara koyalım istorum bnm istediğim herşeyi oda alır hatta bi beğendim çıkmasın ağzımdan ama dedim ben para harcayalım istemiorum tek derdim bu allah ağzınızın tadını bozmasın canım
uyanıklık yapmış senin ki gofredom ya walla hiç te ılımlı olamam ki bn ya o kelimenin anlamnı bilmem yani ama elimden geleni yapıcam ecmelle lazkısı nerde gofredo ya biliomusun uffff çok daraldım çok laf ettim ya galiba ama ben kendimede istemiorum ki bişi amacım uğurböcekli kumbaramda 3krış biriktirmek
saol tatlım ama biitiim ağlamaktan kendimede kızıorum o balık beyinliyede bide akşam 9 a kadar yok ii ce biter tüketirim kendimi gömlek güzel ama bn daha okadar renklı giycek cesareti bulamıorum kendimde
saol tatlımmm yyaaaaben anlatsam roman olur canım bızım yanımızda kım var snaıyon kı tabıkı gecım zor hemde coookkk zor merak etme ıyı bılırım bunu ama kocana sınırın azaldı bıraz heralde bak nasıl övmeye basldın hemen boyle bırı sevıdgını azcık kotuler gıbı olsun hemen savunuruz bız kadınlar yokmuuu :):)
ağlama bitanemmm üzme kendini.. Benım hoşuma gitti sipariş verdim bakalım
saol tatlımmm yyaaaa
güle güle ii günlerde giy minnoşşşşuuuummmm
amannın nı deme kız ben dusundumde dedıgı bosanma sebebım olurdu...O hayalini kurduğum saati de alcam babaeti de alcam üstüne giidip sinemaya gircem sen ewde izle flastan da dicemAllah ta seni naparsa yapsın dicemmm balık beyinli dicemmmmmmmmmmmmm
amannın nı deme kız ben dusundumde dedıgı bosanma sebebım olurdu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?