canım benımmm gusel hersey ama bu hassas tartılarda kesınlıkle halıflexın ustunde degıl taşta kalebodurda tartılman gerek sonucun yanlış en az 3-4 kg oynarr o tartını al taşa koy tekrar tartıl 1 haftada 6 kg vermen şaşırtıcı olurdu allah korusun hastanelık olurdun yanııı ama olculer mukemmel
ben hiç anlamam kremlerden hayatımda hiç yüzüme krem kullanmadım
gunaydın cnmkızlar günaydınnnnnn nasılsınız bu sabah diyet ne alemde bn geberıyorum bu dunku ve sabahkı spordan sonra yerımden zor kalktım heryerım agrıyorracıdan aclıgımı unutoyrum
çoğunlukla o ama ben de çalıştım dün dersimi aldım
evet dün akşamdan sonra güzel haberler gelebilir anne adaylarından..ben de dahil olmak üzere
ben hiç anlamam kremlerden hayatımda hiç yüzüme krem kullanmadım
tatlım genede tartılsaydın ya sen de
bana da çok fazla geldi 6 kilo birden vermesi çok zor hem de dediğin gibi çok sağlıksız..
gunaydın cnm
önereceğim krem ren in göz altı morlugu ıcın bır kremı var ustune tanımam bende asırı kansızlık var ve bıldıgın gozlerım panda gozu gıbıdır anca bu gıderıyoo cokta memnunum %100 doğal...
hemoroid kremi işe yarar
piyasanınn en iyi dermokozmetıgıdır REN fiyatının uygun oldugunu sanmıyorum ama lınk atayım urunu bulupney ney ney hemen soyle uygun bıseyse alıcam ::):):)
piyasanınn en iyi dermokozmetıgıdır REN fiyatının uygun oldugunu sanmıyorum ama lınk atayım urunu bulup
KG RESİMLERİNİ ALBUME EKLEDIM BURDAN SILINMIYO SONRAA
ben ilk gecelikle yatışı kaynanam gidince yapıcam yani yarın akşamhehehe, ne yapmıyoruz? "malak" gibi yatmıyoruz.
benim çift kişilik spor akşam olamadı malesef :) maç nedeniyle ertelendi. ama ecmel'in yazısından sonra, tam eşofmanla yatıyordum kiiii hemen değiştirdim
tabi kocam durumdan memnun, bişey olsa da olmasa da :))) aynen pijamaya son!
tartıldım canım 66 kilodayım aynı benim ne verebilmişim ne de almışım..aman almayım da vermeyim de şimdilikben daha uyanamadım gofredom heralde başladığndan bugüne sandım bende 6kg birden deyince 1 haftada werilmez o meğer bi haftalıkmış
sen tartıldın mı tatlım
ben de anlamadım canım tam anlayamadı herhaldekız bu basur ıcın dıyorlar ne alaka
ben ilk gecelikle yatışı kaynanam gidince yapıcam yani yarın akşam
tartıldım canım 66 kilodayım aynı benim ne verebilmişim ne de almışım..aman almayım da vermeyim de şimdilik
ben de anlamadım canım tam anlayamadı herhalde
canım benımmm gusel hersey ama bu hassas tartılarda kesınlıkle halıflexın ustunde degıl taşta kalebodurda tartılman gerek sonucun yanlış en az 3-4 kg oynarr o tartını al taşa koy tekrar tartıl 1 haftada 6 kg vermen şaşırtıcı olurdu allah korusun hastanelık olurdun yanııı ama olculer mukemmel
goruyorum bı yerde bı sorun var ama nerde :26:güzelim görüo mmusun gram gram veriom ya delircem
goruyorum bı yerde bı sorun var ama nerde :26:
ben sölim salağım ben salak kahretsin beni allah şimdi çıkıorum para yatırcak öptttüüümmmm
kocan filan niye vursun mehmetburcu bu tarz kremlerın %100 etkili olmasını ıstıyosan bıraz paraya kıycan yada hıc almıycan bacım cunku faydası olmuyo nerelerden ne numuneler gelıyo bana hepsnı kullanmıs bırı olarak sıddetle tavsıyem REN ODA OLMADI UFAK BI İHTİMAL BIODERMA...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?