Günaydınlar :)
Lazkızı için 1 haftada 6 kilo demişsiniz ama ben çizelgeye baktım 3 kilo vermiş oluyor 6 değil :44:
Bende sabah tartıldım 60.9Ölçülerimi de birazdan yazarım :)
canım 6 kilo mu verdin en son tartıldıktan sonra bi yanlışlık olabilirmi tartıda?bana çok fazla vermişsin gibi geldi lazkızım.
ok tatlım benım tartım farklı tartıyo oda hassas da ondan soledım ozur dılerım desene kız calıs senınde olsun kıskanççç senı donuma koyar donumda sallarım bebeeem(avrupa yakası şahika gibi)ecmelimmmmm geçen hafta 53 düm 1 haftada 6 değil 3 vermiş oldum ama taşdada aynı sonuç çıkıyo
Ölçülerim:
Göğüs: 89
Bel: 77
Kalça: 95
Bacak: 57 :105:
Kol: 27:105:
Bacak ve kol niye hiç incelmiyor ya
3 kilo tatlımmmm
dambıl kullanmıyorsan olabılır hayatım spor yaparkenÖlçülerim:
Göğüs: 89
Bel: 77
Kalça: 95
Bacak: 57 :105:
Kol: 27:105:
Bacak ve kol niye hiç incelmiyor ya
ok tatlım benım tartım farklı tartıyo oda hassas da ondan soledım ozur dılerım desene kız calıs senınde olsun kıskanççç senı donuma koyar donumda sallarım bebeeem(avrupa yakası şahika gibi)
lazkızım resimlerin bi harika az bişey göbek kalmış inş. kısa zaman da o da gider bu jillianı bıraktıktan sonra tekrar kilo alma söz konusu mu peki
kilo kaç oldu tatlım?
dambıl kullanmıyorsan olabılır hayatım spor yaparkenyada cok kasmıyosan fazla erımezz
3 kilo tatlımmmm
kız 24 cm dı 23 oldu neresı artmıs bı o azalmıssallabebeğimmmmmmmm bu arada senın kol ölçün niye arttı tatlım
cıksss olmaz dambıl sart kızlar o cok etkılıyoooYarım litrelik su şişesi kullanıyorum imkanım o kadarKasıyorum aslında önceden hareketleri tamamlayamazdım ama şimdi çoğu hareketi tamamlıyorum.
kız 24 cm dı 23 oldu neresı artmıs bı o azalmıs
cıksss olmaz dambıl sart kızlar o cok etkılıyooo
kızlar ben saat2deyola çıkıyorum afyona gidiyorum pazar döncem bu aradaaa level 3de baya zorlayıcı hareketler var :)
iyi yolculuklar tatlım bol dınlenmelı gezmelı olsun...kızlar ben saat2deyola çıkıyorum afyona gidiyorum pazar döncem bu aradaaa level 3de baya zorlayıcı hareketler var :)
kızlar ben saat2deyola çıkıyorum afyona gidiyorum pazar döncem bu aradaaa level 3de baya zorlayıcı hareketler var :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?