yaza kadar hedef 10 kg hadi kızlar

günaydın arkadaşlar

kilom 79.5 kg 400 gr gitmiş sadece spor yapamadığım için

bugün kü menüm

sabah 1 bardak süt
çeyrek ekmek ve peynir
1 bardak çay

Ölçülerim:

Göğüs: 89
Bel: 77
Kalça: 95
Bacak: 57 :105:
Kol: 27:105:

Bacak ve kol niye hiç incelmiyor ya

ecmelimmmmm geçen hafta 53 düm 1 haftada 6 değil 3 vermiş oldum ama taşdada aynı sonuç çıkıyo
ok tatlım benım tartım farklı tartıyo oda hassas da ondan soledım ozur dılerım desene kız calıs senınde olsun kıskanççç senı donuma koyar donumda sallarım bebeeem(avrupa yakası şahika gibi)

dambıl kullanmıyorsan olabılır hayatım spor yaparken yada cok kasmıyosan fazla erımezz

Yarım litrelik su şişesi kullanıyorum imkanım o kadar Kasıyorum aslında önceden hareketleri tamamlayamazdım ama şimdi çoğu hareketi tamamlıyorum.

sallabebeğimmmmmmmm bu arada senın kol ölçün niye arttı tatlım
kız 24 cm dı 23 oldu neresı artmıs bı o azalmıs
Yarım litrelik su şişesi kullanıyorum imkanım o kadar Kasıyorum aslında önceden hareketleri tamamlayamazdım ama şimdi çoğu hareketi tamamlıyorum.
cıksss olmaz dambıl sart kızlar o cok etkılıyooo

kızlar ben saat2deyola çıkıyorum afyona gidiyorum pazar döncem bu aradaaa level 3de baya zorlayıcı hareketler var :)

oooh ne güzel tatlım gez dolaş tatilin tadını çıkar.bizi de ihmal etme tabi iyi yolculuklar sana şimdiden

kızlar öğle yemeğinde karnıyarık var en sevdiğim yemek. 2 tane karnı yarık yesem ve bi kase cacık.

öğleden sonra da bi elma bi yoğurt yesem olur mu???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…