pek bi neşeli gördüm bestem seni kocayla barıştın herhalde
akşam 7 kadar burdayımOh oh çalkala yarim yaz geldi çarşıya kiraz gedi aldım beş okka kiraz oda yare az geldi son ki üç dört ho ppppp hoopppp son 2 saaat hhooopppp son 2 saaat:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::122::122::122::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::125::125::125::125::125::125::125::125::125:
aynen bu adamlar malll mallll kaybedınce ancak anlarlar... ama onuda sanmıyorum bencıl yaratıklarNAYN DOSTUM O YEEE CANI CEHENNEME ONUNanlamıo herşei onu sevdiğimden yaptığımı odun beyinli anlamıo
selam arkadaşlarrrr bende dün katıldım forumaaa bayadır takip ediyordum ancak yeni üye oldummm acil kilo vermem lazımmm motivasyon gerekkk :) :)
hoşgeldin güselimmselam arkadaşlarrrr bende dün katıldım forumaaa bayadır takip ediyordum ancak yeni üye oldummm acil kilo vermem lazımmm motivasyon gerekkk :) :)
yaşş 21 boy 1.60 cmkilomda 60
canım laskısımız gelince ekler tabloya eğer kararlısan ve bizimle dewam etmek istersen....biz şöyle beslenioruz et balık tavuk sebze meyve birer porsiyon olmak üzere serbest ekmek unlu şeyler tatlı şeker kızartmalar asla ve asla yok ana öğünlerimiz yiyip araları hiç aksatmıoruz ve jillians die 3 lewelden oluşan bi egzersiz yapıoruz hepimiz cumaları tartılma günümüz işte böleeeee
ben kilo vermeye ve almaya çok meyilliyimdir hemde diyetimi de bozmamm acayip kararlyımdırrr :) zaten 2 günün sonunda midem hemen küser benim yiyemem :d pazartesi başlamayı düşünüyorum sahile sıfır oturuyorum yürüyüs kosmak da hiç sorun değil tek sorun başlayamamak hahah :)
anlamaz onlar alık onlar alık zor idirak ediyorlar..NAYN DOSTUM O YEEE CANI CEHENNEME ONUNanlamıo herşei onu sevdiğimden yaptığımı odun beyinli anlamıo
Herkes mi tatil meraklısı yoksa bi tek ben mi yaaaaaa
anlamaz onlar alık onlar alık zor idirak ediyorlar..
Ben de tatil meraklısıyım ne yalan söyliyim bayılıyorum evde yatıp totomu yaymaya :118:
süper ya ammma yatardık sen le komşu olsak en sevdiğim piza kola cips kola üstünede bi tabak dolusu dondurmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
selam arkadaşlarrrr bende dün katıldım forumaaa bayadır takip ediyordum ancak yeni üye oldummm acil kilo vermem lazımmm motivasyon gerekkk :) :)
allllllaaaa :118::118::118::118::118::118::118::118: Ohhh ohhh ne hoş olurdu totoları da sallardık yandan yandan
koşmak yürümek sana kalmış keşke bnm de öle bi imkanım olsa hep koşardım nerde oturuosun bak netinden jillians micholes 30 days olarak lewel 1 /10 gün lewel2 / 10 gün lewel3 / 10 gün
birlikte spor da yapardık ay bnm hiç arkadişim yok apartmanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?