iş yerim müsait sabahları zıplıcam o zaman
ben ne edım tatlım ustune bıde bir cocuk ayak altında devamlı ilgi bekler cocugu yatırıyom 11 gıbı o saatten sonra bulaşık topla bilmem ne kocamın cay faslını gıder 12-12,30da anca vakıt bulup spor yapıyorum sabaha kadarda 1 saatte bir kalkan bebe uyku hıc yok ama buna ragmen ben yaptıysam hepiniz yaparsınız eminim isteyin yeter ki...evimde internet yok kızlar..akşamları da eve gidiyorum yemek,banyo,ütü evi topla derken bi bakıyorum saat 11 olmuş ee sonra cup yatağa açıp izleyip uygulayacak zamanım yok offf
ama aç karnına zıpla canım sonrada 2 bardak ılık su iç
ben ne edım tatlım ustune bıde bir cocuk ayak altında devamlı ilgi bekler cocugu yatırıyom 11 gıbı o saatten sonra bulaşık topla bilmem ne kocamın cay faslını gıder 12-12,30da anca vakıt bulup spor yapıyorum sabaha kadarda 1 saatte bir kalkan bebe uyku hıc yok ama buna ragmen ben yaptıysam hepiniz yaparsınız eminim isteyin yeter ki...
30 day shred cd leride var D&R kitapçıda var... 15TL GİBİ KOMİK Bİ RAKAM
yarından itibaren zıplıyorumbina çökmezse iyi..7.kattayım yere epey uzak
ben epey gazlıyım bu konuda..sokakta zayıf kadın gördümmü hasetleniyorum ne yalan söyliyim8 kilo fazlam var eskiye göre onu bi versem çok rahat hissedicem kendimi 1 aydır ekmeği kestim fakat çalıştığım için hergün kahvaltıda 1 simit yiyorum mutlaka..çalışırken düzenli beslenmek oldukça zor oluyor.ama zoru başarıcam bu sefer epey kararlıyım..
böyle pat diye daldim amasabahlari poponu 15 dakika erken kaldiriyorsun yataktan ve kendine 2 dilim cavdar yada baska diyet ekmegiyle kendine bir tost hazirliyorsun ve onu ise götürüyorsun uzun vadede kepek ekmegi kansizlik yapiyor kizlar haberiniz olsun, su aralar topik topik gezip her konuya böyle pat diye atlamayi kendimede adet edindim, bu yüzdende affola simitte yeme artik.beyaz un ürünleri daha cabuk aciktiriyor
ben ne edım tatlım ustune bıde bir cocuk ayak altında devamlı ilgi bekler cocugu yatırıyom 11 gıbı o saatten sonra bulaşık topla bilmem ne kocamın cay faslını gıder 12-12,30da anca vakıt bulup spor yapıyorum sabaha kadarda 1 saatte bir kalkan bebe uyku hıc yok ama buna ragmen ben yaptıysam hepiniz yaparsınız eminim isteyin yeter ki...
30 day shred cd leride var D&R kitapçıda var... 15TL GİBİ KOMİK Bİ RAKAM
çok haklısın canım dediğin gibi senin işin daha zor..internetten indirebilme seçeneğimiz var mı acaba?hemen bu akşam başlıyım ben.
böyle pat diye daldim amasabahlari poponu 15 dakika erken kaldiriyorsun yataktan ve kendine 2 dilim cavdar yada baska diyet ekmegiyle kendine bir tost hazirliyorsun ve onu ise götürüyorsun uzun vadede kepek ekmegi kansizlik yapiyor kizlar haberiniz olsun, su aralar topik topik gezip her konuya böyle pat diye atlamayi kendimede adet edindim, bu yüzdende affola simitte yeme artik.beyaz un ürünleri daha cabuk aciktiriyor
var tatlım video indirme programlarıyla youtube den indirebilirsin
Benım o popo sabahları degıl devamlı kalkmaktan alıskanlık edındı artık o yuzden no problemo yani
Ama benden sıze tavsıye sefer tası alın bildiğin peynır zeytın yumurtalı kahvaltı yapın yumurta ınanılmaz bır proteın kaynagı kesınlıkle bir dlım kepek yada cavdar ekmegıde yanında yeşil cay yada lıght sut yada greyfurt suyu birebir...
yuppi buldum sanırım..şimdi level 1i indirip 10 gün boyunca 27 dk yapıcam öyle mi?doğru mu algılamışım?
çok haklısın canım dediğin gibi senin işin daha zor..internetten indirebilme seçeneğimiz var mı acaba?hemen bu akşam başlıyım ben.
Benım o popo sabahları degıl devamlı kalkmaktan alıskanlık edındı artık o yuzden no problemo yani
Ama benden sıze tavsıye sefer tası alın bildiğin peynır zeytın yumurtalı kahvaltı yapın yumurta ınanılmaz bır proteın kaynagı kesınlıkle bir dlım kepek yada cavdar ekmegıde yanında yeşil cay yada lıght sut yada greyfurt suyu birebir...
ben sahsen yillardir yedigim (vakitsizlikten kaynaklanan) hazir gidalar yüzünden bu hale geldim.hazir gidayi red ettigimden beri kilo veriyorum. lütfen hazir market ürünlerinden uzak durun. hadi ben gittim, saglikla kalin
Bir ara ogun arası bir duble elma
bende aralarda elma yiyorum genelde canım tok tutuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?