yaza kadar hedef 10 kg hadi kızlar

evimde internet yok kızlar..akşamları da eve gidiyorum yemek,banyo,ütü evi topla derken bi bakıyorum saat 11 olmuş ee sonra cup yatağa açıp izleyip uygulayacak zamanım yok offf
ben ne edım tatlım ustune bıde bir cocuk ayak altında devamlı ilgi bekler cocugu yatırıyom 11 gıbı o saatten sonra bulaşık topla bilmem ne kocamın cay faslını gıder 12-12,30da anca vakıt bulup spor yapıyorum sabaha kadarda 1 saatte bir kalkan bebe uyku hıc yok ama buna ragmen ben yaptıysam hepiniz yaparsınız eminim isteyin yeter ki...

30 day shred cd leride var D&R kitapçıda var... 15TL GİBİ KOMİK Bİ RAKAM

kıyamam sana canım benim yaaa cd fiyatları çok uygunmuş ya almak lazım

böyle pat diye daldim ama sabahlari poponu 15 dakika erken kaldiriyorsun yataktan ve kendine 2 dilim cavdar yada baska diyet ekmegiyle kendine bir tost hazirliyorsun ve onu ise götürüyorsun uzun vadede kepek ekmegi kansizlik yapiyor kizlar haberiniz olsun, su aralar topik topik gezip her konuya böyle pat diye atlamayi kendimede adet edindim, bu yüzdende affola simitte yeme artik.beyaz un ürünleri daha cabuk aciktiriyor

ay yorumun çok hoşuma gitti. Ama varya o popo kalkmıyo sabahları yataktan yaaaa

çok haklısın canım dediğin gibi senin işin daha zor..internetten indirebilme seçeneğimiz var mı acaba?hemen bu akşam başlıyım ben.

ah bi kaldırabilsem o popoyu neler yapıcam da kalkmıyor işte alışmış rahata dövmek lazım..

Benım o popo sabahları degıl devamlı kalkmaktan alıskanlık edındı artık o yuzden no problemo yani
Ama benden sıze tavsıye sefer tası alın bildiğin peynır zeytın yumurtalı kahvaltı yapın yumurta ınanılmaz bır proteın kaynagı kesınlıkle bir dlım kepek yada cavdar ekmegıde yanında yeşil cay yada lıght sut yada greyfurt suyu birebir...

çok haklısın canım sabah kahvaltısı çok önemli bence. Güçlü bir kahvaltı yapılmalı aşırıya kaçmadan

çok haklısın canım dediğin gibi senin işin daha zor..internetten indirebilme seçeneğimiz var mı acaba?hemen bu akşam başlıyım ben.

zor be tatlım hayat zor evlilik zor cocuk 10 kat zor tatlılıkları olmasa bakılmaz inankı ama benım yakışıklı fırtıgıma can feda
dedıgım gıbı bu sitedede 30 day shred ın topıgı var ordakı dvrnz arkadas verıo link direk indiriyon balım

ben sahsen yillardir yedigim (vakitsizlikten kaynaklanan) hazir gidalar yüzünden bu hale geldim.hazir gidayi red ettigimden beri kilo veriyorum. lütfen hazir market ürünlerinden uzak durun. hadi ben gittim, saglikla kalin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…