fena işte karıştırma buraya uye oldugumu bilmiyo baska bır forma daha uyeyım orayı biliyo ızah edemem buda kım derseama yesilkoydeyız yazın hafta sonraları oglusu parka göturuoz filan seviyoz yeşilliklerde otlamayı
abowwwww ne güzel helal olsun vallahi. Allah mutluluğunuzu daim etsin tatlımmm
acele etme herkesın kısmetı bır yerde bekliyodur gec olsun guc olmasın allah hayırlısını versın cnm
anladım canım merak etme sen benimkide bilmiyo üye olduğumu ah biz yokmuyuz biz
gofredo ekledım cnm senı allah mutlulugunuzu daim etsın
herseyıde bılmesınler aman beaaa
kesinlikle bilmemeleri daha iyi ben herşeyi söyleme hatasını çok yapıyordum sonra bi bakmışım önüme atmış atak yapıyor.artık akıllandım geri dönebilecek şeyleri söylemiyorum
zekice aferin kız sanakesinlikle bilmemeleri daha iyi ben herşeyi söyleme hatasını çok yapıyordum sonra bi bakmışım önüme atmış atak yapıyor.artık akıllandım geri dönebilecek şeyleri söylemiyorum
zekice aferin kız sana
hepinizi pek sevdimm aktif uyelersiniz şen geccek bu dıyet
kızlar ben sadece cumartesi öğleden sonra ve pazar günleri yokum hafta içi full burdayımmm
hava da bi harika tam spor yapmalık ah bi çalışmasam koşarım bütün gün sahilde..o zaman doğru düzgün kilo verebilirim işte spor şart şart!!
inşallah benım cekıncem yok ben burdayım herkes yaptıgı ve yapmadıgı seyı soylıycek diyet ve sporla ilgili kaçamak yoksıkılaşırkende vücudumuz bu kadar aktif olur inşallah
ben bi tek pazar yokum geri gunler burdayım ama kdv gecici vergi kurumlar vergisi gibi ozel zamanlar yaklasınca bu kada cok yazamayabilirim misal şimdi mutabakat yapıomkızlar ben sadece cumartesi öğleden sonra ve pazar günleri yokum hafta içi full burdayımmm
inşallah benım cekıncem yok ben burdayım herkes yaptıgı ve yapmadıgı seyı soylıycek diyet ve sporla ilgili kaçamak yok
ben bi tek pazar yokum geri gunler burdayım ama kdv gecici vergi kurumlar vergisi gibi ozel zamanlar yaklasınca bu kada cok yazamayabilirim misal şimdi mutabakat yapıom
sen 30 day shred bi yap kosu filan hikaye kosarak 1 yılda verebilecegını sıkılaşabılecegını 1 ayda yakalarsınhava da bi harika tam spor yapmalık ah bi çalışmasam koşarım bütün gün sahilde..o zaman doğru düzgün kilo verebilirim işte spor şart şart!!
sen 30 day shred bi yap kosu filan hikaye kosarak 1 yılda verebilecegını sıkılaşabılecegını 1 ayda yakalarsın
evimde internet yok kızlar..akşamları da eve gidiyorum yemek,banyo,ütü evi topla derken bi bakıyorum saat 11 olmuş ee sonra cup yatağa açıp izleyip uygulayacak zamanım yok offf
anladım canım olsun ev işi yaparkende baya kalori yakarsın canım benimmm. birde sabahları 50 kere zıplamak yarım saatlik yürüyüş yerine geçiyormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?