yaza kadar hedef 10 kg hadi kızlar

anladım canım merak etme sen benimkide bilmiyo üye olduğumu ah biz yokmuyuz biz

gofredo ekledım cnm senı allah mutlulugunuzu daim etsın

herseyıde bılmesınler aman beaaa

kesinlikle bilmemeleri daha iyi ben herşeyi söyleme hatasını çok yapıyordum sonra bi bakmışım önüme atmış atak yapıyor.artık akıllandım geri dönebilecek şeyleri söylemiyorum

kesinlikle bilmemeleri daha iyi ben herşeyi söyleme hatasını çok yapıyordum sonra bi bakmışım önüme atmış atak yapıyor.artık akıllandım geri dönebilecek şeyleri söylemiyorum
zekice aferin kız sana
hepinizi pek sevdimm aktif uyelersiniz şen geccek bu dıyet

Son düzenleme:
hava da bi harika tam spor yapmalık ah bi çalışmasam koşarım bütün gün sahilde..o zaman doğru düzgün kilo verebilirim işte spor şart şart!!

hava da bi harika tam spor yapmalık ah bi çalışmasam koşarım bütün gün sahilde..o zaman doğru düzgün kilo verebilirim işte spor şart şart!!

canım ben akşamları sahile inip koşuyordum ama bu videolar içime daha çok sindi. Zaten bu nisan 26 'da yıllık izne çıkıyorum fulll spor beni bekliyor yaşasınnnnnnnnn

sıkılaşırkende vücudumuz bu kadar aktif olur inşallah
inşallah benım cekıncem yok ben burdayım herkes yaptıgı ve yapmadıgı seyı soylıycek diyet ve sporla ilgili kaçamak yok
kızlar ben sadece cumartesi öğleden sonra ve pazar günleri yokum hafta içi full burdayımmm
ben bi tek pazar yokum geri gunler burdayım ama kdv gecici vergi kurumlar vergisi gibi ozel zamanlar yaklasınca bu kada cok yazamayabilirim misal şimdi mutabakat yapıom

ay evet beyanname zamanları bende pek gelemiyorum malesef

sen 30 day shred bi yap kosu filan hikaye kosarak 1 yılda verebilecegını sıkılaşabılecegını 1 ayda yakalarsın
fotolarıma baktın mı albumden acık ve nett gor ısterım

Son düzenleme:
sen 30 day shred bi yap kosu filan hikaye kosarak 1 yılda verebilecegını sıkılaşabılecegını 1 ayda yakalarsın

evimde internet yok kızlar..akşamları da eve gidiyorum yemek,banyo,ütü evi topla derken bi bakıyorum saat 11 olmuş ee sonra cup yatağa açıp izleyip uygulayacak zamanım yok offf

evimde internet yok kızlar..akşamları da eve gidiyorum yemek,banyo,ütü evi topla derken bi bakıyorum saat 11 olmuş ee sonra cup yatağa açıp izleyip uygulayacak zamanım yok offf

anladım canım olsun ev işi yaparkende baya kalori yakarsın canım benimmm. birde sabahları 50 kere zıplamak yarım saatlik yürüyüş yerine geçiyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…