Amin Canim
Kendimi toparlayamıyorum ne yapacağımı bilmiyorum. Kalsan ne fayda gitsen ne fayda.. herkes bir etkileniyorsa ben bin etkileyorum böyle yapım kendimi asla düzeltemem gibi. Tam ortasındayım herşeyim ya herşeyi dağıtıcam kendimi de mahfedicem ya da devam edip yine aynı şeyler... cesaretim öldü elimden birşey gelmiyor sadece ağlıyorumPozitif olmakta fayda var !
O koca senelerin üstüne seneler eklenebilirdi
Bu arada seven için ha 6 aylıkken bitmiş ha 6 yıllıkken fark ettiğini görmedim .
Şuan zor geliyor filan ama ileride hayat sizi aydınlık günlere çıkaracak
Unutmamak lafım ki en güzel gök yüzü şiddetli yağmurlar sonrası açan güneşle birlikte görülür
Açacak olan güneş için umutlu ve pozitif olun
Uzun bir ilişki. Geri dönülmez şeyler.Boşanamadığınız bir evlilik mi var öyle sezdim ben.
Daha kaç yıl yaşayacağımız belli değil neden ömrünüzün geri kalanını böyle devam ettiresiniz?
Bazı şeyler cesaret ister.
Uzun bir ilişki.. çıkmaza girmiş. Ne yapsan olmayan.Sorun nedir anlayamadim. Biraz ozetlesen.
Olmuyor işte yapamıyorum. Çok mantıklı dediğin amaHarcadığın koca senelere üzülmek yerine önünde kurtarmış olduğun senelere sevinmeyi denesen olmaz mı? Bakış açını değiştir.
Yapamıyorum diyerek şartlandırırsan tabi ki yapamazsın.Olmuyor işte yapamıyorum. Çok mantıklı dediğin ama
Yapamıyorum diyerek şartlandırırsan tabi ki yapamazsın.
Ayrıca yaşadığın ilişkiye verdiğin yıllar kayıp değil kazanımdır.O ilişkide mutlu oldun,mutsuz oldun,sevdin,sevildin hata yaptın büyüdün ve öğrendin.
Biten bu ilişkinin senden azaldıkları ile sana verdiklerinin seni bir sonra ki ilişkine hazırlamak için olmadığını nereden biliyorsun?
Tahminim fiziksel yakınlaşmanız da oldu ve bu sizi daha derinden etkiliyor.
Zamanın dindiremediği acı yok unutmayın.
Ne diyeyimki. Konunun icerigini tam bilemedigim icin fazla yorum yapamiyorum cnm amaUzun bir ilişki.. çıkmaza girmiş. Ne yapsan olmayan.
Zaman unutturur belki ama ben oldum olası acıyı en dibinde yaşayan insanlardanım. O acıyı kaldırabilecek miyim bilemiyorum. Yapamayabilirim. Umarım hakkınızda hayırlısı olur.Cesaretini topla. Dünyaya bir kez geliyoruz. Güzel yaşamak bizimde hakkımız. Hiç birşey için geç kalmış değilsin. Ben çocuğum olduğu halde ve şu an çok lüks bir hayatım olduğu halde (arabam, süper bir ev, kira gelirlerim) hepsini elimin tersiyle itmek üzereyim. Çocuğum ve kendim için uygun zamanı bekleyip harekete geçeceğim. Saydıklarımın hiçbiri umurumda değil. Kocam insanlıktan, adamlıktan muzdarip biri. trilyonları olsa çekilmiyor inan. iyi düşün, eksileri artılarından daha fazlaysa yazık etme kendine. Yol ver gitsin. Sende kendine yeni bir yol çiz ve bir yerden hayata tutun. Pişman olacağın bir hayat yaşama. Mutlu olacağın şeyi yapmak için geç kalmadın. Hemen harekete geçmek. Doğru zamanda, doğru yerde.
Yaşın kaç bilmiyorum (tahminim 23-24 civarındasın) yaşananlar hayat boyu diye bir şey yok. Yaşananları zamanı gelince öyle bir unutuyorsun ki kendin bile şaşırıyorsun.Ben ilk aşkımı ilk hayal kırıklığımı düşündükçe ne safmışım ya diyorum ve gülüp geçiyorum kendime.Aynenzaman acıyı dindirir belki ama yaşanan şeyler hayat boyu..
Çok doğru Allah kimseye göstermesin. Açıklamak gerekirse seneler verilen bir ilişki bitiyor. Herşeyinizi adamışsınızdır. Herşeyi ona bağlamışsınızdır ya öyle işte.Ne diyeyimki. Konunun icerigini tam bilemedigim icin fazla yorum yapamiyorum cnm ama
"Her Şer'de bir hayır, her Hayır'da bir şer vardir." diye dusunmeye calisin.
Yani kotu bisey yasadiysanizda belki bu sizin icin daha hayirlidir.
Sukredin Allaha. Sizden daha kotu acilar yasayanlar vardir. Mesela evlat acisi ana baba acisi..
Yaşım doğru tahmin ama olgunluğun yaşla alakası yokmuş. Çocuk gibi korkuyorum. Yapamam başka hayat kuramam başka kimsem kalmaz. Verdiğim emekler vazgeçtiğim şeyler... bitse bile daha sonra yaşanacaklar. Korkuyorum ağlıyorum çaresizim. Elim ayağım bağlandı ağlıyorum sadece.Yaşın kaç bilmiyorum (tahminim 23-24 civarındasın) yaşananlar hayat boyu diye bir şey yok. Yaşananları zamanı gelince öyle bir unutuyorsun ki kendin bile şaşırıyorsun.Ben ilk aşkımı ilk hayal kırıklığımı düşündükçe ne safmışım ya diyorum ve gülüp geçiyorum kendime.
Cesaretini topla. Dünyaya bir kez geliyoruz. Güzel yaşamak bizimde hakkımız. Hiç birşey için geç kalmış değilsin. Ben çocuğum olduğu halde ve şu an çok lüks bir hayatım olduğu halde (arabam, süper bir ev, kira gelirlerim) hepsini elimin tersiyle itmek üzereyim. Çocuğum ve kendim için uygun zamanı bekleyip harekete geçeceğim. Saydıklarımın hiçbiri umurumda değil. Kocam insanlıktan, adamlıktan muzdarip biri. trilyonları olsa çekilmiyor inan. iyi düşün, eksileri artılarından daha fazlaysa yazık etme kendine. Yol ver gitsin. Sende kendine yeni bir yol çiz ve bir yerden hayata tutun. Pişman olacağın bir hayat yaşama. Mutlu olacağın şeyi yapmak için geç kalmadın. Hemen harekete geç. Doğru zamanda, doğru yerde. Dünya hızla dönüyor.....
Amin cnm. Allah beterlerinden korusun. Seni anliyorum cok zor bir durum. Neden bitiyor yada bitti?Çok doğru Allah kimseye göstermesin. Açıklamak gerekirse seneler verilen bir ilişki bitiyor. Herşeyinizi adamışsınızdır. Herşeyi ona bağlamışsınızdır ya öyle işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?