yazamıyor...

Bizde ben sorun ediyorum o da bağımlı açıkçası buda beni düşündürüyor ki bir sürü sorun var ama bıraktım oluruna etmiyorum mücadele elimden gelen birşey yok sadece bekliyorum ağlıyorum.. senin hikayende bir başkaymış. Kim bilir daha neler neler var böyle bu hayatta. Çok teşekkür ederim umarım seni üzmedim hatırlatıp ama sen mutlusun halinden belli ne güzel..

yok canım ben üzülmüyorum . Söyledim zaten hepsi anılar içindeki yerlerini aldı benim için. Sen de üzülme yaa, valla sonradan sadece üzüldüğüne üzülüyosun

aynen katılıyorum sana
o zaman acı çekiyorsun belki, niye oldu böyle diye sorguluyorsun ama olmuyorsa hep daha iyisi için der Mevlana :)
ben hiç keşke dememiştim o zamanlar..çok canım yandı evet ama asla keşke demedim mesela..biliyordum ilerde bi yerde beni çok seven biri olucak..ve biliyordum hayatım tamamen farklılaşacak..tam da öyle oldu..şimdi sizin gibi aynen iyi ki diyorum olmamış :)
L Linlin66 herşeyin olma sebebi var..bunu sakın unutma

Belki de öyle hayırlısı demekten başka çare yok kızlar çok teşekkür ederim ama iştw bazı şeyler canımı sıkıyo bitse bile yanımda kalacak bazı şeyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…