yazamıyor...

Cnm seni boyle guclu gormek cok guzel. Ustesinden gelecegine inaniyorum.

Amin cnm. Allah beterlerinden korusun. Seni anliyorum cok zor bir durum. Neden bitiyor yada bitti?
Klişe. 7 8 sene anlaşırsın sonra bir gün uymadığını anlarsın ama geriye dönemezsin işte. Verdiğin emekler herşey boşa dersin. Hala bir umut var ama bazen olsa da olmasa da bir dersin ya öyle

Cnm seni boyle guclu gormek cok guzel. Ustesinden gelecegine inaniyorum.

Teşekkür ederim canım. Çok zor bir karar ve çok zor bir hayat beni bekliyor. Herşeyden mahrum kalacağım. Bile bile çekiyorum restimi. Rahat battı diyecek herkes, varsın desinler. Umurum değil. Hayat çok güzel. mutlu, huzurlu yaşamak istiyorum... Tek kâr'ım evladım şükür.

Allah size evladınıza hayırlısını nasip etsin inşallah

Klişe. 7 8 sene anlaşırsın sonra bir gün uymadığını anlarsın ama geriye dönemezsin işte. Verdiğin emekler herşey boşa dersin. Hala bir umut var ama bazen olsa da olmasa da bir dersin ya öyle
Ama zaten bazen sevsende karsindakiyle bazi seylerin uyusmuyorki cnm ya. Bu bir ayrilik sebebi olmazki. Aldatti mi? Kim kimi terkediyor? Saygi mi bitti? Nedir ana sorun seni bukadar uzecek. Bukadar karamsar eden.

23-24 müsün?
Emekler vazgeçişler deyince 45-50 yaşındasın evli çocuklusun sandım.
Bu kadar dramatize etmeyin hayatta ne vazgeçişler var herkes emek veriyor kimi aşka kimi işe vs vs.

Ama zaten bazen sevsende karsindakiyle bazi seylerin uyusmuyorki cnm ya. Bu bir ayrilik sebebi olmazki. Aldatti mi? Kim kimi terkediyor? Saygi mi bitti? Nedir ana sorun seni bukadar uzecek. Bukadar karamsar eden.
Seviyoruz galiba yıprandık çok. Aldatma yok tersine bebek gibi ilgilenirdi benimle. Ama sonra uyumsuzluk başladı. Olmadık şeyler dert oldu. Heyecan bitti yıprandık. Alışkanlıktan ibaret olduk anlıcağın. Bitiyor yavaş yavaş. Bana da acısı kalıyor

23-24 müsün?
Emekler vazgeçişler deyince 45-50 yaşındasın evli çocuklusun sandım.
Bu kadar dramatize etmeyin hayatta ne vazgeçişler var herkes emek veriyor kimi aşka kimi işe vs vs.
Dedim ya işte en dibinde yaşıyorum herşeyi. Keşke dediğiniz kadar kolay olsa ve ben gülebilsem

Dedim ya işte en dibinde yaşıyorum herşeyi. Keşke dediğiniz kadar kolay olsa ve ben gülebilsem
Aşk acısı en kolay şey hayattaki tüm zorlukların yanında. Aşkı yaşamış acısını da çekmiş biriyim o yüzden söylemek kolay yani benimde vazgeçtiklerim oldu şimdi iyi ki de vazgeçmişim diyorum pasif olursan 10 yıl sonra da bu ruh halinde olacaksın.

Yaşadıklarım hiç kolay değil sonum mutsuzlukla noktalanacak buna eminim.

Acayip karamsarsin. Oysaki cok buyuk sorun goremedim sizde. Ask bu dikenide var gulu de. Okadar acisini cektinizde simdi mi batiyor dikeni? Neden bitiriyorsunuzki anlayamiyorum. Aliskanlik baglilik ask icinde oluyor bu normal. Ask biter geriye sevgi saygi kalir. Askta istemesende yipranirsin zaten yoksa ask ask olmazdi ki. Cok negatifsin cok. Diyelimki bitti, Hayatta daha cok deger verdigin seyler yokmu ondan baska?

Bölük pörçük bir ailem var. Ona sığındım bağlandım aile olucaz yuva olucaz diye ama herşeye bağlanmamak lazımmış. Şimdi ne yapacağım diye düşünüyorum bazı şeylerde geri dönüş olmuyor. Yani yeni bir hayat kurulur elbette ama bunu ben kaldırabilir miyim bu yükü taşıyabilir miyim orası tartışılır

Ayrilmakmi istiyorsunuz? O mu terkediyor..

Amin canım. Benim oldu biliyor musun.. Bunu yaşayan sen değilsin yalnızca. Uzun zaman oldu gerçe. 9 yıl süren bi ilişki. Kaldı ki beraber büyüdük bile diyebiliriz. Her an berabersin. Çok seviyorsun.. Çok seviliyorsun. 9 yıl sonra herkes artık kesin evlenirler gözüyle bakarken ayrılıyorsun.
Şu bir gerçek, çok uzun süren ilişkiden hayır gelmiyor. Çok yıpranıyor ve yıpratıyosun çünkü. Evliliğe bişey kalmıyor geriye, sen kredilerini kullanmış oluyosun ilşki uzadıkça. Çok ağlamıştım. 9 yıl.. İnsan hayatının ortalama 1/10 u.. Asla geri gelmeyecek, telafisi mümkün olmayan zaman kayıpları. Yazık diyorsun. Bilirim bunları, anlarım bunu yaşayanları
Sonra öyle şeyler oluyor ki, bütün keşkelerin iyi ki ere dönüşüveriyor.
10 yıllık evliyim şimdi. Onunla uzun bi ilişki yaşamadım. 3 aydan sonra nişan evlilik... Rabbim ben senin sevgili kulunmuşum ki böyle bi eş böyle bi aşk nasip ettin bana diyorum hala. Ya ben o ayrıldığım şahısla evlenseydim. Eminim mahvolmuş bi hayatım vardı şimdi. Meğer rabbim daha iyisini nasip ettiği için yaşatırmış böyle geçici acıları.
Umarım biraz teselli olmuşumdur sana canım..

Bende neye şaşırıyorum biliyor musun? Dua ettikçe bu hale geldik. Hayırlısı mı değil diyorum sonra iyiye dönüyoruz düzeldik diyorum. Aynen öyle herkes düğün diye soruyor bende diyorum çok uzadı ilişkinin suyu çıktı diyorum ama çözmek gereken bir sürü sorun var bana göre evlensek bile yapamayız yani ona göre ise benim saçmalıyor olmam. Bitirsen bile hayat boyu bazı şeyler seninle kalıyor. Kendimi toparlayamam kolay kolay çok yıpranıcam canım çok yanıcak bir sürü şey..

Oldum açıkçası teşekkür ederim ve senimde tebrik tabi. 9 yıllık nasıl dayanabildin bravo valla..

Onun ailesi istemiyodu bu ilşkiyi. bizim ayrılmamak için verdiğimiz mücadele de tam filmlikti. Duaya gelince.. Biz etmiyor muyduk sanıyorsun. Hem de ne dualar.. Ağlardım , onunla ayrılma ihtimalimizin olabildiğini bile düşündükçe ağlardım, ağlardık.. Peki ya evlenseydim. Ya rabbim o dualarımı kabul etseydi de beni ona yazsaydı. Sen o an gerçekleri göremiyosun çünkü aşıksın. Ama evlenseydim o aile bana neler çektirirdi ki ayırmak için büyü bile yaptırdım diyen bir yaratık annesi.. E sevgilim de aileye bağımlı işi gücü yok. Ne olacaktı benim halim bi düşün .. En azından burda bu tip şeyler yaşayan bayanlarımız var. Ne olacağını kestirmek hiç zor değil.

Ayrıldık.. sonrası hele tam kabus. Psikologa götürdüler beni. Hayat bitti dedim.. Ben onsuz yaşamayı beceremem dedim. O aşamada bile yeniden beraber olmak için dualar ettim. Ama meğer allahımın benden daha iyi bildiği bişeyler varmış. Derler ya duan kabul olmuyosa allahın senin için daha iyi bir planı vardır diye. Ben buna çok inanıyorum. Sen de inan..

Şimdi İyi ki de ayrılmışız diyorum. İyi ki de ayrılmışız ki ben eşimi tanımışım. Evet ben eşimin annesiyle de sorunlar yaşadım. Sevgilimin işi yoktu aileye bağımlıydı. Gerekirse onu sokağa atıyordu annesi babası ayrılmazsan gelme diye. Ona yapacak bişey kalmıyordu. Çaresizdi.. Ama eşim annesine hiç ezdirmedi. Hep arkamda hep yanımda oldu. Başımı hiç önüme eğdirmedi . Gerçek aşk buydu..
Şİmdi dua dilini değiştir. Onu değil hayırlısını iste. Ve herşeyi allaha ve zamana bırak canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…