Yazayım yoksa delircem

ayyssunn35

Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2017
36
51
8
37
Herkese merhabalar esim olacak insanla bir senedir evliyiz. Bir senedir sürekli olarak kaba tavırları küfürleri hakaretleri vs güzellikle düzelsin diye sürekli ugrasmaktayim. Bunlar duzelmedigi gibi adam ergenlik döneminden çıkamayıp sürekli bir arkadaş derdinde. Onun memleketine gittiğimiz zaman günlerce evlerinden çıkmam o sürekli gece ikilere kadar arkadaşlariyla takılır. Kendi yaşadıgimiz ilde az arkadaşı oldugu halde onlarla bile haftada uc dört gun dışardadir. Bunlara da eyvallah dedim. Adam sürekli eve erkek arkadaşlarını yemeğe cagirmam icin baskı yapıyor ve ben istemedigim icin benimle hakaretli küfürlü kavgalara giriyor. Bu gun de beyimizin memleketinden mahallesinden bir arkadasinin abisi gelmiş. Sadece selamı olan bir kisi ve evime yatıya getirmiş. Ben evimde bayanlı olmadığı müddetçe musafir akraba ve esli olmadığı müddetçe yatili misafir kabul etmiyorum. Yabanci bir adamin yanında asla rahat etmiyorum. Bunu söyleyince arkadaşında git kal dedi ben neden gidiyorum deyince beni evden atmaya çalıştı. Yaptıgı hareket degil su an üzüldüğüm es denilen o insanin karısıni hic düşünmeyip namus ve ahlak değerinin olmayışı. Ve su an beni haksız kendini haklı görüyor. Haksız olan yanlış yapan ben miyim Allah aşkına

Haksiz hiçbir tarafınız yok.Ben bu karisini ewde birakip gecelere kadar disarda olan adamlara da akil erdiremiorm.Nasil icleri rahat edio anlamiorm.Arada sirada bulus arkadaşlarınla sonra aksam don evine gel.Hele bide ewe yabanci erkek getirmesi ayri bi ilginc.daha yeni ewli sayilirsinz.Bilmiorm ya ben uzuluorm bole odunlarla ewlenen kadinlara.

Odunluk olduğunu dusunsem yine iyi. Mahremine hic deger vermeyen bir insan olması beni daha çok üzüyor. Ben batiliyim ama bizde hic kimse bu sekilde tanımadığı bir adami misafir etmek istemez. Bu kadar ucuz olmasi ne acı. Ben cok asik olarak evlendim. Beni bir senedir o kadar cok yipratti ki zaten içimde bir seyler kırılmıştı çoktan. Bir de böyle yapınca gözümden iyice düştü midem bulandı

Bu insan bir de doğulu. Ve batılı olan benim. Zorda kalan yolcuya yardım etmek zekatmis ama eve erkek getirmenin karını horlamanin ezmenin git diye kapının önüne koymanın bir günahı yok. Nefret ettim artık. O kadar cok istiyorum ki boşanmayı ama nedense bir türlü cesaret edemedim. Düzelsin diye her şeyi yaptim hiç bir şey duzelmedi. O kadar cok uzgunum ki su an anlatamam

Batılı veya dogulu olmakla alakası yok.Deger verme meselesi.Esim cok modern bi insandır.ama asla ve asla tek bekar bi arkadasini ewe getirmez.Allah yardım etsin canm cok cok zor yeni ewlenmissin anlasamamissiniz.Konus dicem o da care deil.Bilemedm.

Uzgunum çünkü bu olaydan sonra o insanı kendime yediremem. Sorsan benim basim açık olduğu için ben ahlaksizim

Cocukta yoksa iyi düsün derim.insan namusunu nasil sakinmaz kiskanmaz ne bilim ya.yoksa böyle gidecek gibi önüne gecemiceksin maalesef.

Sokaktan önüne geleni toplasın evde yatırsın. Haddini bildirmek lazım

Her halta dini bir kılıf bulmak da günümüzün modası.

Bana göre zaten farki yok. Ama doğuda yaşıyorum batıya göre kadının mahremini bu tarz seyleri normal karşılamiyorlar. Bizde normal olan bazı şeyleri bile yapmıyorlar. Buna karşın bana bile anormal gelen şey bu adama normal geliyor demek istedim. Cok üzgünüm şu an yanlış anlasilmak yanlis bir sey yazmak istemem

Sokaktan önüne geleni toplasın evde yatırsın. Haddini bildirmek lazım
Ben zaten tepki koymasam benim evim yol gecen hanıydı şimdiye. Bekar erkek arkadaşlarını eve yemege cagirmadigim icin o kadar kavga etti ki benimle. Adamı ve sadece mahallesinde birinin abisi olan adamı eve getirmiş ben yok dedigim halde. Adam kendi gelmek istedi diyor. Eminim kendi getirdi

Cocukta yoksa iyi düsün derim.insan namusunu nasil sakinmaz kiskanmaz ne bilim ya.yoksa böyle gidecek gibi önüne gecemiceksin maalesef.
Çocuk o kadar cok istediğim halde güvenmediğim için yapmadım. Yani bu nasıl bir erkek aklim fikrim almıyor. Bu kadar geniş karınlı bir insan olduğunu nasıl görmedim bilmiyorum. Sabret sabret dediler o kadar cok sabrettim ki o kadar cok gormezden geldim o kadar cok anormali normal yaptım ki artık ne anormal ne normal kendim bile anlayamaz oldum.

Ben demek istedgini anladım.Fakat onunla alakası olmadigini belirttim.Adamın içinden gelecek sahiplenme koruma icgudusu bende bunu demek istedm.

Kocam değil erkek arkadaşlarını, erkek kardeşini bile bizde kalmasını istemez ben rahat edemem die.
Eşiniz anormal geldi kusura bakmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…