Yazayım yoksa delircem

Eşiniz sonuna kadar haksız
Allah yardımcınız olsun.
Yaşı 13 -14 falan mı ergenmidir nedir !

Artik senin de "beni kolumdan tutup evden atmaya calisan,kufur...hakaret eden bir erkekle evli kalmak istiyor muyum ? " diye kendi kendine bir sorman gerekmiyor mu?

Bosan bence. Paravan evlilik mi yapmis bu ne canim karisindan kacip kacip adamlar getiriyo eve..bence tuhaf sapkin fantazileri de olablir. Simdilik demiyodur da dusunuyodur belki.. bence bosanmalisin bu ne ya.. seni gozunden sakinmasi lazim birak baska adamlari..evde seni yalniz biraktigi tum anlari kiskanmali bensiz geciriyor diye...

Oha oha.benim eşimin 15 yıllık arkadaşları vardır çok da efendi çocuklar.mesela eşimi almaya gelseler bile canım sen çıkma içerde dur falan der.karsi karşıya çok getirmek istemez.karisinin olduğu bir eve erkek arkadaşları çağırmak ney ya ergenlikten cikamamis

eşin pisliğin teki bence..sana hiç değer vermıyor.

Tabiki de haklısın ne saçma arkadasını yatılı getiriyor.ben bayan arkadasımı bıle eşim varken yatılı tercih etmem çok önemli bir konu olmadıkça.Evlenince doyuluyo eşe ondan sonra arkadas edınme derdıne giriyolar hareketleri çok yanlış.

Haksızsın....halen bu pis adamla kaldığın için
Halen bu hakaretlere boyun eğdiğin için
Halen pis fantezilerine alet olduğun için (bence eşinin pis gizli birşeyleri var)
Seni kovduğu halde o evde kaldığın için haksızsın...
Adam ben buyum işte diyor ama sen halen ordasın

Dilim varmıyor ama eşinizin farklı eğilimleri olabilir mi? Az çok hissedersiniz size yaklaşımından.

Benim bildiğim türk-islam kültüründe kadın sakınılacak bir değerdir. Asla bir yabancı ile en mahrem alan olan evde bir araya getirilmez, sokağa atmaya çalışmak ise başlı başına bir suçtur.
Bu zihniyetle biri ile ya haysiyetinize zarar gelir ya da namusunuza. Çünkü kadın bir başınayken kendini koruyabilir ama eşi kapıyı açıyorsa kadın çaresiz kalır.

Dikkat edin derim.

Sen doğru olanı yapıyorsun da inşaallah korunuyorsundur da bu adamdan çocuk yapma gafletine düşmezsin.

üzgün olmakta haklısınız ve eşiniz çok haksız
bide arkadaşı varken mi kovmaya kalkıştı sizi
anneniz babanız biliyor mu olayı onlar konuşsa
veya kp inize söyleseniz o bir hötlese?

Evet, eşinizin namus ve ahlak kavramı yok.
Bu gayet net ortada.
Önemli olan bu noktadan sonra sizin ne yapacağınız?

Adam gibi adam olsa, bir X herif uğruna karısını evden kovmaya yeltenmez.
Kocanız denen erkek müsfettesinden bir cacık olmaz.
Ben diyeyim de, bu da burada kalsın...

Sizin durumunuza benzer durumda bir kadın boşanma davası açmıştı. Hakim de “ev restoran veya otel değil, hanım da hizmetçi değil” deyip kocayı haksız bulmuştu. Haberlerde izledim. Burdan yürüyün bence

Kesinlikle haksız değilsiniz kendinizi böyle değersiz hissettiren adamlardan uzak durmanız dileğimle

Sakın ama sakın kahvaltı yemek çay işine girmeyin. Odadan çıkmayın. Yatak yorgan bile hazırlamayın. Kendi yapsın her şeyi. Odadan da çıkmayın.

sabredecek bir şey yok. karısının namusuna sahip çıkamayan erkekle aynı evde bile kalınmaz. ben eşimin erkek arkadaşları ile bile samimi görüşmeme rağmen eşim hiçbirini eve yatıya da çağırmadı, görüşülecekse bile dışarıda görüşüldü.
bazen hani marjinal bizdik diyesim geliyor.
yanılır yakılır çocuk felan yaparsın çocuğuna da sahip çıkamaz bu herif.
derhal koy kapının önüne.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…