- 6 Kasım 2011
- 7.499
- 26.121
- 748
- Konu Sahibi ayyssunn35
-
O nasıl bir adam ya arkadasını eşinin oldugu eve getirebiliyor.benim eşimde doğulu ama böyle yapmadı hiç.bir ara arkadaslarıyla cok sıkı fıkıydı eğlencelere falan gidiyordu sabahlara kadar.dedim madem okadar arkadaslarını seviosun ozaman eve getir dedim eşimin oldugu yere getirmem dedi.bazen arkadaslarınında gittigi düğünler oluyor ozaman götürmesini istiyorum kıskanıyor götürmüyor.10 senelik evliyiz sadece bir arkadasının bebekleri olmustu ozaman gördüm arkadasını ve eşini.Allah size sabır versin siz haklısınız.Herkese merhabalar esim olacak insanla bir senedir evliyiz. Bir senedir sürekli olarak kaba tavırları küfürleri hakaretleri vs güzellikle düzelsin diye sürekli ugrasmaktayim. Bunlar duzelmedigi gibi adam ergenlik döneminden çıkamayıp sürekli bir arkadaş derdinde. Onun memleketine gittiğimiz zaman günlerce evlerinden çıkmam o sürekli gece ikilere kadar arkadaşlariyla takılır. Kendi yaşadıgimiz ilde az arkadaşı oldugu halde onlarla bile haftada uc dört gun dışardadir. Bunlara da eyvallah dedim. Adam sürekli eve erkek arkadaşlarını yemeğe cagirmam icin baskı yapıyor ve ben istemedigim icin benimle hakaretli küfürlü kavgalara giriyor. Bu gun de beyimizin memleketinden mahallesinden bir arkadasinin abisi gelmiş. Sadece selamı olan bir kisi ve evime yatıya getirmiş. Ben evimde bayanlı olmadığı müddetçe musafir akraba ve esli olmadığı müddetçe yatili misafir kabul etmiyorum. Yabanci bir adamin yanında asla rahat etmiyorum. Bunu söyleyince arkadaşında git kal dedi ben neden gidiyorum deyince beni evden atmaya çalıştı. Yaptıgı hareket degil su an üzüldüğüm es denilen o insanin karısıni hic düşünmeyip namus ve ahlak değerinin olmayışı. Ve su an beni haksız kendini haklı görüyor. Haksız olan yanlış yapan ben miyim Allah aşkına
Üzgün ve kızgın olmanızı anlayabiliyorum ama rica ediyorum konuyu batılı-doğulu,başı açık-kapalı bağlamlarında değerlendirmeyin çünkü ikisiyle de ilgisi yok.Uzgunum çünkü bu olaydan sonra o insanı kendime yediremem. Sorsan benim basim açık olduğu için ben ahlaksizim
Boşanın.Çocuk o kadar cok istediğim halde güvenmediğim için yapmadım. Yani bu nasıl bir erkek aklim fikrim almıyor. Bu kadar geniş karınlı bir insan olduğunu nasıl görmedim bilmiyorum. Sabret sabret dediler o kadar cok sabrettim ki o kadar cok gormezden geldim o kadar cok anormali normal yaptım ki artık ne anormal ne normal kendim bile anlayamaz oldum.
Hayır bir de başınız açık diye neden ahlaksız oluyorsunuz ona takıldım. Ne yani misafirleri baştan mı çıkarıyorsunuz? Gerçekten anlayamıyorum.Uzgunum çünkü bu olaydan sonra o insanı kendime yediremem. Sorsan benim basim açık olduğu için ben ahlaksizim
Görücü usulü mü evlendiniz?Herkese merhabalar esim olacak insanla bir senedir evliyiz. Bir senedir sürekli olarak kaba tavırları küfürleri hakaretleri vs güzellikle düzelsin diye sürekli ugrasmaktayim. Bunlar duzelmedigi gibi adam ergenlik döneminden çıkamayıp sürekli bir arkadaş derdinde. Onun memleketine gittiğimiz zaman günlerce evlerinden çıkmam o sürekli gece ikilere kadar arkadaşlariyla takılır. Kendi yaşadıgimiz ilde az arkadaşı oldugu halde onlarla bile haftada uc dört gun dışardadir. Bunlara da eyvallah dedim. Adam sürekli eve erkek arkadaşlarını yemeğe cagirmam icin baskı yapıyor ve ben istemedigim icin benimle hakaretli küfürlü kavgalara giriyor. Bu gun de beyimizin memleketinden mahallesinden bir arkadasinin abisi gelmiş. Sadece selamı olan bir kisi ve evime yatıya getirmiş. Ben evimde bayanlı olmadığı müddetçe musafir akraba ve esli olmadığı müddetçe yatili misafir kabul etmiyorum. Yabanci bir adamin yanında asla rahat etmiyorum. Bunu söyleyince arkadaşında git kal dedi ben neden gidiyorum deyince beni evden atmaya çalıştı. Yaptıgı hareket degil su an üzüldüğüm es denilen o insanin karısıni hic düşünmeyip namus ve ahlak değerinin olmayışı. Ve su an beni haksız kendini haklı görüyor. Haksız olan yanlış yapan ben miyim Allah aşkına
Konu sahibi bence başka bir şeyden bahsediyor. Bu konu sizin tartışarak (pısıp kalmayarak) bir aşama kaydedeceğiniz bir konu değil ki... Adamın kendiliğinden bu tarz şeyleri istememesi lazım zaten, konu sahibi bundan bahsediyor. Bunun misafir kültürü ile de alakası yok evlisiniz artık siz orası bekar/öğrenci evi değil. Bir sahiplenmedir bu aynı zamanda, arkadaşım gelecek sen git ne demek? Bu adam evlilik, eş ne demek hiç bilmiyor. Bence sizi sevmiyor da.Çok pardon ama neden Doğulu batılı ayrımı yaptınız ki? Ben doğuluyum, İstanbul'da büyüdüm ama ailem oldukça bağlıydı geleneklerine, eşim batılı, göçmen, geleneklerine bağlı. Demişsiniz ki "Ben batiliyim ama bizde hic kimse bu sekilde tanımadığı bir adami misafir etmek istemez." bunun doğusu batısı kuzeyi güneyi olmaz. Oturup konuşmuyor, pısıp kalıyorsanız o adam o evde at bile koşturur da siz kendi kendinizi yersiniz. Yabancı biriyle evlenmiş olsanız da ama o yabancı ben batılıyım mı diyecektiniz? İnsanların nereli olduğu değil kişilikleri önemlidir. Doğuda da batıda da misafir kültürü vardır. Bu bir hoşgörü kuralıdır. Beğenmediğiniz durumları çözemeyip batılıyım, günah falan demeyin lütfen. Sizin kocanız günah, ayıp ayrımını yapamıyorsa bunu onunla paylaşmalısınız hatta gerekirse çirkef olmalısınız. Evlenmeden önce tanımadınız mı siz bu adamı? Değişmeyecekse de bırakın boşanın.
Herkese merhabalar esim olacak insanla bir senedir evliyiz. Bir senedir sürekli olarak kaba tavırları küfürleri hakaretleri vs güzellikle düzelsin diye sürekli ugrasmaktayim. Bunlar duzelmedigi gibi adam ergenlik döneminden çıkamayıp sürekli bir arkadaş derdinde. Onun memleketine gittiğimiz zaman günlerce evlerinden çıkmam o sürekli gece ikilere kadar arkadaşlariyla takılır. Kendi yaşadıgimiz ilde az arkadaşı oldugu halde onlarla bile haftada uc dört gun dışardadir. Bunlara da eyvallah dedim. Adam sürekli eve erkek arkadaşlarını yemeğe cagirmam icin baskı yapıyor ve ben istemedigim icin benimle hakaretli küfürlü kavgalara giriyor. Bu gun de beyimizin memleketinden mahallesinden bir arkadasinin abisi gelmiş. Sadece selamı olan bir kisi ve evime yatıya getirmiş. Ben evimde bayanlı olmadığı müddetçe musafir akraba ve esli olmadığı müddetçe yatili misafir kabul etmiyorum. Yabanci bir adamin yanında asla rahat etmiyorum. Bunu söyleyince arkadaşında git kal dedi ben neden gidiyorum deyince beni evden atmaya çalıştı. Yaptıgı hareket degil su an üzüldüğüm es denilen o insanin karısıni hic düşünmeyip namus ve ahlak değerinin olmayışı. Ve su an beni haksız kendini haklı görüyor. Haksız olan yanlış yapan ben miyim Allah aşkına
Konu sahibi bence başka bir şeyden bahsediyor. Bu konu sizin tartışarak (pısıp kalmayarak) bir aşama kaydedeceğiniz bir konu değil ki... Adamın kendiliğinden bu tarz şeyleri istememesi lazım zaten, konu sahibi bundan bahsediyor. Bunun misafir kültürü ile de alakası yok evlisiniz artık siz orası bekar/öğrenci evi değil. Bir sahiplenmedir bu aynı zamanda, arkadaşım gelecek sen git ne demek? Bu adam evlilik, eş ne demek hiç bilmiyor. Bence sizi sevmiyor da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?