Yazdıklarımın aynısını kopyaladım..fikirlerinize ihtiyacım var arkadaşlar?

Bence kizin istedigi atla deve değil. Gun icinde bir iki kere aramak sesini duymak en fazla 3 5 dakikasini alir. Her gun cok yogun calismaz herhalde yemege ciktigi zamanlar oluyordur illaki.

Bir iliskide aksamdan aksama konusmak bence cok sacma

Bence konu sahibi bir şeylerin ters gittiğinden şüphelendiği için adamın üstüne bu kadar Düşüyor. Yani tek mesele akşamdan akşama konuşmaları değil.

Eşim beni tüm gün aramasa meraktan çıldırırım herkesi ayağa kaldırırım. Aynı şekilde annemle bir gün konuşmadan günüm Geçmez. Ben aramazsam akşam arayıp niye bütün gün aramadın, der.

Sadece akşamdan akşama Konuşmayı kesinlikle yeterli bulmuyorum ki henüz nişanlılar. Bu dönemde Kızın gözünün içine bakması gerek, evlenince ne olacak ? Ilginç

Nezamandan beri cikiyorsunuz ?

Bence... biraz agir kacmis... ama sevgiliyken... nekadar büyük sorun yasiyorsunuz ki... yani biz sevgiliyken allaha sükür hic tartismadik küsmedik.. ama ben hep onun yazmasini beklerdim ona zaman verirdim.... fazlada üstüne gitmezdim...
bazende suan abimler var... disari cikarsam ayip olur derdi bende anlayis gösterirdim :)
Erkekler böyle... iki gün hic yazmamasi biraz uzun zaman olabilir ama sende nisanli degilsin bisey degilsin... sende hergün telefon edip aglayip kafasini sisirirsen usandirmisindir belki adami mesaj at.. askim beni müsait bir zamanda ara seninle konusmak istiyorum de arar seni

2 Yıldır birlikteyiz canım
Bn bunu devamlı söylemiyorum ona dün içimi Döktüm sadece

sende sadece OK yaz

hmm iki senedir cikiyorsaniz ozaman is degisti :)
Ozaman arayip konusmak istedigini anlayabiliyorum... ara sira =(

Bir şeylerin ters gittiğinden şüpheleniyorsunuz bence de, yada uzaksınız diye mi bir korku var?
Hep atan arayan adama noldu diyorsunuz.. Bir alışma süreci olsa iş için bu kadar sürmez sanırım(6 ay demiştiniz diye hatırlıyorum). (Böyle bir şey hissediyor musunuz bilmiyorum bir ihtimal olarak söylemek istiyorum; bazen insanlar yeni bir ortama girdiklerinde yeni bir düzene geçtiklerinde değişebiliyorlar, üniversite, iş vs..)
Bir kere o aramadan/mesaj atmadan denediniz mi, deneseydiniz aslında önce..
Ama şu da var ki madem o kadar yoğunum diyor, o uygun gördüğü vakit kendi bir ses verebilir.
Boşvermişlik gibi...

Evlenince hiç takıcak demek ki beni sevgiliyken böyleyse eğer..
Ve o kadar mesajıma sadece evet bu aralar Öyleyim kabul ediyorum Yazmış bn ne yapıyım şimdi..

Evet işi de yeni Üniversite'si de ama ilk kez üniversite ortamında bulunmuyor önceden de okudu üniversite de buraya yeni başladı..
O kadar mesajıma sadece evet kabul ediyorum bu aralar böyleyim demesi beni iyice çileden çıkardı ne yapıcam ben

Evlenince hiç takıcak demek ki beni sevgiliyken böyleyse eğer..
Ve o kadar mesajıma sadece evet bu aralar Öyleyim kabul ediyorum Yazmış bn ne yapıyım şimdi..
Ben de ne yazdı diye sormaya gelmiştim.
Lindacım, hala çok pozitifsin, farkında mısın?
Bak ben bu tavırları biliyorum. Cidden tanıdık. Bu adam senden soğumuş, başkasıyla flört ediyor bile olabilir o derece.

Şimdi tekrar yazmış diyecek bişey de bulamıyorum ki demiş..
Canım beklicem bakalım zaman ne göstericek

Bence normal yazdiklariniz. Aksamdan aksama ne o oyle sanki gorev gibi.. iyi yazmissiniz boyle icinizde kalip caninizi sikicagina inceldigi yerden kopsun

Hatta bence şoyle yapin aksamlmda konusmayin ararsa acmayin mesaj atarsa cvp vermeyin bakalim sabah aricak mi? Nasil fikir

İş de farklı bir ortam, bu yenilik bir soğutma yaşatmış olabilir açıklayamıyordur.. Yani olmayadabilir, bir ihtimal sadece..
Kestirip atılmış bir cevap mı acaba? Daha açıklayıcı olmalıydı eğer önemsiyorsa bu durumu, şundan dolayı böyleyim ama düzelecek der böyle böyle düşünüyorum der yani derdini anlatsın madem. Böyle söyleseniz, sence nedeni ne diye?

Yani yapılacak tek şey var şu an da beklemek. Sen de üstüne düşme, onu sorgulama ama böyle ona kırgınlık gibi değil. Madem o bunun normal olduğunu düşünüyor. Sen böyle istedin falan da deme. Akışına bırak. Eğer senden soğuduysa zaten çok zaman geçmeden bitecektir.

Aman bırak ya ne uğraşıyorsun. Seninle Konuşmak istemeyenler sen hiç konuşma. Zaten hep böyle olur üstüne düşersin kendini bir şey zanneder. Arayıp sormazsın peşinden ayrılmaz. Değerli olan sen ol, o değil. Bırak Apaçık belli seninle Konuşmak istemiyor, yok yoğunum yok bilmem ne... Seni kandırmasına izin verme, ne hali varsa görsün!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…