Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kadına niye yalancı muamelesi yapıyorsunuz? Konularınız duruyor orada, eltiniz küçük diye tokatlama hakkını kendinizde görmediniz mi?
Burada çemkirdiğiniz insanların yaşını sordunuz mu mesela aynı mantıkla? Sizden büyüklerse yediğiniz lafları hak etmiş oluyorsunuz kendi kafa yapınıza göre.
Niye susup hazmetmiyorsunuz eltinizden beklediğiniz gibi?
Eltim bile unuttu bunlar unutamıyor sana ve size ne tokatladıysam sakız gibi uzatıyorlar ya konuyu bıktım ben sizlerden aynı konuyu konuşmaktan size ne?yani bu konuyu hep konuşanlara ne ?!benim sorunum bu!
BDV Nedir ? BDV : "Bir Derdim Var" cümlesinin kısa yazımıdır. Kadınlar Kulübü forum bölümünün popüler kategorilerindendir. BDV Bölüm Kuralları: 1- Her türlü dini ve siyasi konu ve yorum yasaktır. Dini yorumlar neden yasak? Sitede her türlü konu konuşulmaktadır, yazdığınız hadisler ile iğrenç...
www.kadinlarkulubu.com
Ablacim sen bir bolum kurallarini okuyup, dilden dolayi anlamadigin bir yer olursa Mune
sorar misin?
Hani bir topluluga girersek oranin kurallarina uymak zorundayizdir ya, inatla kurallara aykiri sekilde cevaplar yazmak, konunuzu okuyan kisileri de bunlara maruz birakmak hic hos degil.
Kimse sizin ofkenizin sebebi degil burada ve bu yuzden ofkenizi yoneltmeniz gereken kisiler de degil.
nilu95 Türkçeyi tam bilmiyorum dediğiniz için size karşı anlayışlı olmaya çalışıyorum, ki sitede başka ülkelerden üye olan, yabancı olan bir tek siz değilsiniz, sizin gibi Azerbaycanlı olup yazdıklarımızı gayet iyi anlayan bir sürü üyemiz var.
Siz birileri iyi bir yorum yaptığında bile anlamıyor gibi görünüyorsunuz ama iş üslubu bozmaya gelince gayet süper Türkçeyle hakaret edebiliyorsunuz.
Rica ediyorum sitede konu açacak ve mesaj yazacaksanız üslubunuza dikkat ediniz, burası sizin kayınvalidenizin evi değil üyelerde eltiniz değil, kurallara uymayı kabul etmiyorsanız üyelik iptali yapabilirsiniz.