Yazın hırka mı giyilir ya şaka gibi..

Baharyagmuru35

Guru
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2011
14.263
14.668
498
Bütün kış uzun hırka giydiğim yetmiyor yazın da arkamı kpatck bişeyler bulcakmışım. Eşim illa tutturdu asla dışarı arkan açık çıkamazsın diye kafamın etini yiyor yazın ne bulursan bul diyo. Yazın ne Bulucam ben ayrıca istemiyorum zaten. Kışın hadi tarz yelekleer hırkalar aldım farklı farklı giydim ee yazın ne bulucam ya kosa kolunun üstüne yelkmi gycem ne desem kabul etmiyo deli olucam ya. Milletin işi gücü yok bana bakcak sanki.

Bütün kış uzun hırka giydiğim yetmiyor yazın da arkamı kpatck bişeyler bulcakmışım. Eşim illa tutturdu asla dışarı arkan açık çıkamazsın diye kafamın etini yiyor yazın ne bulursan bul diyo. Yazın ne Bulucam ben ayrıca istemiyorum zaten. Kışın hadi tarz yelekleer hırkalar aldım farklı farklı giydim ee yazın ne bulucam ya kosa kolunun üstüne yelkmi gycem ne desem kabul etmiyo deli olucam ya. Milletin işi gücü yok bana bakcak sanki.
Yazlik yelekler de var gayet, merserize veya daha ince kumaştan/ipten/orguden.. Penyeler var veya.. Giymek isteyip istememenizi bilemem ama ne bulcam demeniz tuhaf geldi; soylemek istedim bulabileceklerinizi..
Uzun gomlekler de cok şık duruyor.. Ve de rahat

Yazlik yelekler de var gayet, merserize veya daha ince kumaştan/ipten/orguden.. Penyeler var veya.. Giymek isteyip istememenizi bilemem ama ne bulcam demeniz tuhaf geldi; soylemek istedim bulabileceklerinizi..
Uzun gomlekler de cok şık duruyor.. Ve de rahat
İnternete yazdm bulamadmda ne olabilr işte hiç daha önce giymediğim için neler olabilr diyede açtm giymek istemiyorum ama. Mecbur giycez bari güzel bişey olsun istiyorum

Kocanın popona herkesin gözünün kaymamasını istemesi çok normal. Sanki zorla başını kapattırıyormuş gibi sitem etmişsin abartı geldi bana. Kolu açık degajesi açık ama popoyu örten yığınla çapıt var piyasada al birini giy bazı şeylere eşinin gözünden bakmayı dene.

tunik tarzı bluz ve gömlek giyebilirsin. bir de diz altı bol etekler var topukluyla çok şık oluyor. bende de aynısından var :) ben bu şekilde çözüm buldum. he bir de uzun dökümlü etek ve elbise tercih edebilirsin hatlarını belli etmez

Kıştan beri diyo geçen yine söyledi bul şimdiden falan diyor. 1.5 yıl olcak evleneli
gecen yaz ne giydin :)
benim esimde pantalon ustu kisa giyinmemi istemiyodu ama biz bunu konustuk evlenmeden once bende kabul ettim bi sakincasi olmadiig için benim için

tesettur sitelerinde ki tunikler çok hos altinada pantalon istemezsen tayt giyersin tunik çok uzunsa
tunik diz ustu olunca kotu durmaz zaten pantalon

gecen yaz ne giydin :)
benim esimde pantalon ustu kisa giyinmemi istemiyodu ama biz bunu konustuk evlenmeden once bende kabul ettim bi sakincasi olmadiig için benim için

tesettur sitelerinde ki tunikler çok hos altinada pantalon istemezsen tayt giyersin tunik çok uzunsa
tunik diz ustu olunca kotu durmaz zaten pantalon
Taytta yasak :)

20 tl ye bıle totoyu orten gomlekler tunıkler bluzler var yazlık
hatta bıcok sıtede var cesıt cesıt carsıya cıkmadan bıle alabılırsınız
daha tarz duruyor ben cok severek gıyıyorum
tozlu ıle defacto ya bak mesela

İnternete yazdm bulamadmda ne olabilr işte hiç daha önce giymediğim için neler olabilr diyede açtm giymek istemiyorum ama. Mecbur giycez bari güzel bişey olsun istiyorum
Allday, sefamerve, modanisa ya bakabilirsin internet uzerinden.. Bazen lcw'de de denk geliyo guzel ince hirkalar/yelekler/gömlekler..
Ben kendim ortuluyum ama acikken de salaş yelekler tunikler gomlekler cok hosume giderdi.. Bence daha zengin duruyor uzerinde..

Back
X