Yazın hırka mı giyilir ya şaka gibi..

Sen içten içe istediğin kıyafetleri giyme hayali kuracaksın eşin de izin vermeyecek, kötü bir durum. Kalçaları kapatan t -shirtler var ya da uzun gömlekler onlardan alabilirsin.

Kışın soğuk diye mi giydiniz? Hayır..
Belli ki adam giyim tarzınızı o şekilde istiyor.
Siz de kışın uymuşsunuz, yazın da uymalısınız..

Harika yelekler, gömlekler, tunikler var, neden bulamayasınızki, ince tiril tiril şeyler var yani..

Evlenmeden önce bu tip şeyleri konuşsanız keşke. O zaman ben sana söylemiştim der geçersiniz.

Serin yaz akşamlarında giydiğim merserize örgü hırkalar var. Uzun ama delikli dantel gibi şeyler. Her yerde bulunuyorlar. İşinize yarayabilir.

Sen içten içe istediğin kıyafetleri giyme hayali kuracaksın eşin de izin vermeyecek, kötü bir durum. Kalçaları kapatan t -shirtler var ya da uzun gömlekler onlardan alabilirsin.
Yanlarım var göbek yanları çıkıntılı işte uzun tişörtler hiç yakışmıyor ama ince yelek alcm artk

e normal uzu giyin diyen adam tayt yasak der , yoksa bu ne perhiz bu ne lahana tursusu derler adaama :)
ama benim dedigim tesettur tunikleri dizin baya altinda ona belki bisey deemz tayta
kapali biri o tunigin altina tayt giyse abes olur ama sen deilsin çokda guzel olur
sansini bi dene
çokda guzeller rangarenk civil cicvil renklerle :)

İnternete yazdm bulamadmda ne olabilr işte hiç daha önce giymediğim için neler olabilr diyede açtm giymek istemiyorum ama. Mecbur giycez bari güzel bişey olsun istiyorum
Yazlık olanlar daha çıkmaz çok nadir canım bi sürü dediğin şekil tunik yelek gömlek herşey var sorun yaşamazsın ama tabi nerde yaşadığında önemli çarşı mağazalarında bulamazsan netten bulursun

bunun turkçesı ben milletin kıçına başına bakıyorum demektir farkında mısınız
Nasıl bu kadar emin konuştunuz ki? Siz kendinize bakıldığını hiç hissetmediniz mi, belki eşi şahit oldu böyle bişeye? Yada binbir çeşit insan var biliyo bakılabileceğini.

Kadınlar bekarken -haklı olarak- ebeveyninin kıyafetine karışmasına asla tahammül edemeyip isyan burçlarında dolaşarak birey olma savaşı verirken, evlilik ilişkisinde kocaların bireysel sınırları ihlali neden toplumsal bilinçaltında normallestirilir ki? Yetişkin bir kadın, cumhurbaşkanını seçme yeterliliginde ama kıyafetini seçme yeterliliginde değil mi? Konu sahibi mevsim ayırt etmeksizin doğru bulduğunuz şekilde giyinmenizi öneririm.

:KK14:Bunlar agir zanlardir, emin olmadan nasil bu kadar keskin konusabiliyosunuz?
Esinin tavri dogru veya yanlis; o ayri meseledir.. Ama 'boyle dedigine gore kesin milletin kicina bakiyo' demek cok duz mantik..

Bencede arkadaş eşimi benden iyi biliyo zaten. Acaba ben eşimle neden evlendm hangi huyunu sevdimde evlendm neden öteki adamları seçmedmde onu seçtim hiç düşünmüyor. Genel erkeklerin içine soktu hemen eşimi.

Salaş çok çeşit var ben de bi kilo versem istediğim bollukta rahatlıkta giyincem:)) Bol pantolon giyin bence çok şık oluyorlar veya bazı uzun etekler olabilr tuniklerde iyi ama bence boydan boya bol pantolonlar hepsinden hoş oluyo efil efil:) internette birsürü çeşit var

bunun turkçesı ben milletin kıçına başına bakıyorum demektir farkında mısınız
Ne alakası var?
Eşinin muhafazakar giyinmesini isteyen bir erkek olamaz mı?
Eşinin kapalı olmasını isteyen erkek sapık mıdır? Böyle mi yaftalamak gerek?

Back
X