• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yazın ne giyeceğini bilemeyen tesettürlü bayanlar

Cemre88

OĞLUM BENİM HERŞEYİM
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2008
254
1
96
Diğer
SLM kızlar ben kapanalı 2 sene falan oluyo kışın hiç zorluk çekmiyorum giyinirken ama yazın çok zor oluyo.ee malum yazda geliyor hiç istediğim gibi şeyler bulamıyorum.hep pantalonlada olmuyo spor şık şeyler istiyorum ama.neyse işte benim gibi zorluk çekenleriniz varsa paylaşalım burda aldığımız şeyleri yada giydiklerimizi umarım güzel şeyler çıkaryerimsenibenhihoyyyt

inşallah canım zaten niye kapanıyo hiç anlamıyorum ben gereksiz gördüğüm hiç bişeye cevap yazmam uğraşmam bile herkes böyle yapsa sorun çıkmaz heralde

kimse yazın giyinirken zorluk çekmiyo heralde yaaaaaaaaaaaa bende mi bi sorun var acaba

hiç sormayın yaz mevsimini aşırı sıcak havaları bu nedenle pek sevmıyorum...
özellikle yazın benım tercihim keten uzun ceketlerdir...altına da bol pantolonlar..

pantolon bol kot bile olabilir bol olunca zaten sıcak olmuyor.
eteklerde ise özellikle yere kadar uzun olmasını tercıh edıyorum corapsız rahat olması açısından....
etek her zaman risklidir rüzgarsız havalara daha uygun sanırım...

ah evet ya bi de en çok etek bulmakta zorlanıyorum istediğim gibi modeller hep kısa oluyo ama bu sene hamileyken gece kıyafeti diktirdiğimi terzim çok hoş etekler yapmış beğendiğim her modeli diktirmek istiyorum burdanda paylaşırım topik yürürse tabiii

güzel bir topik olmuş.hayırlı olsun.inş kapanmaz.

etek fazla riskli değil bence.yani her zaman giyilebilecek bi şey.ben yazın etek bluz ya da etek gömlek tercih ederim.ama her zaman bol olmasına dikkat ederim giydiklerimin.
zaten dışarıda da giymeye yazlık bir pardesü bakıyorum bu aralar.

armine3mq9.png
armine4ag2.png

armineden bu iki model biraz benim tarzımı yansıtıyor.tabi daha bol olmak suretiyle saten gömlek giymeyi seviyorum.

bende hem kapalıyım hemde yenı dogum yaptım eskı kıyafetlerım olmuyo 1 ay sonra bahar ve yaz için alişveriş yapmayı planlıyorum inş istediğim şeyleri bulabılırım :)

ah bi ben miyim giyecek bişey bulamayan diyip duruyodum kendime.. :) ya bende kapalıyım ve spor giyinmeyi seviyorum. ama istediğim gibi kıyafetler bulamıyorum yaww deli olcam.... ah yine yaz geliyo yandık vlaaa ne giycez....

ah evet ya bi de en çok etek bulmakta zorlanıyorum istediğim gibi modeller hep kısa oluyo ama bu sene hamileyken gece kıyafeti diktirdiğimi terzim çok hoş etekler yapmış beğendiğim her modeli diktirmek istiyorum burdanda paylaşırım topik yürürse tabiii

merak ettim şimdiden bekliyorumbayanssulusmile
sen yürümeyeceğini düşünme ekle ki yürüsün bi anlamdayerimseniben

vallah ben onceden apaliydim dayanamadim aslinda amagercekten cok zor ,bide ben hep cocuk gibi giyiniyorum yaaaaaa .

basim acik olmama ragmen nerdeyse kapalilar gibi giyiniyorum tek simdiye bi yelek aldim kapsonlu o kisa ama genelede hepsi uzun

vallah ben onceden apaliydim dayanamadim aslinda amagercekten cok zor ,bide ben hep cocuk gibi giyiniyorum yaaaaaa .

aa çok üzüldüm açılmana eskilerden tesettür kıyafeti bulmak gerçekten zordu ama şimdilerde buluyorum aradığımı:umursamaz:bence siz bunu sebep olarak gösteriyosunuz...

Back
X