Yazın ne giyeceğini bilemeyen tesettürlü bayanlar

hayi rhayir yanlis anladiniz,Kapali olamadim,bide annemler ep baski yaptilar.Bide anlamiyorsunuz maalesef ben evlendigimde allahin bi kulu bile bana bisiy yapmadi,kapan kapan dediler hic esya almadilar bana,kocama da yuklenemiyordum,onun icin biraz sorunlar oldu,ben uzuldum,ve vaz gevtim,

wowww acibibeeeeer cok begendim aldiklarini kiz, valla benim tarzim, güle güle kullan canim cok begendim :asigim:

çantanız çok şık güle güle kullanın..ayakkabınızda çok şık tabi :) ama ben bu aralar gri çanta aradığımdan dikkatimi çekti, çok hoş gerçekten..

bende yeni kapalı sayılırım 1 yıldır kapalıyım ama ciddi bir kıyafet sorunum var yazlık kot pardesü alıp altına istediğimi giymeyi düşünüyorum en azından kıyafet açığımı örter

merhaba kızlar hayırlı olsun burası umarım kapanmaz seviyorum güzel paylaşımları
ben kapanalı henüz 1,5 ay gibi bir süre oldu henüz toplam 4 eşarbım var 2 de uzun hırkam altına evden pantolon etek falan uyduruyorum şimdilik idare ederde yaz geliyo yazın napıcam onu bilemiyorum kara kara düşünüyorum bi yere gidecegim zaman geçiyorum dolabımın karşısına ooo altını üstüne getiriyorum kaydirigubbakcemile3 yaza bi kaç konbin oluşturmalıyım ama hiç bi fikrim yok boshayallersmile

kızlar alalım edelim diyoruzda benim en az yaz için 3 etek bir takım bir sürü üst giysi body gömlek v.s. ve 15 çeşit eşarbım almam lazım bir anda gidip hepsini alamıyorsunuz bunları tamamlamaya çalışıyım derken yaz biityor bu sefer kışın ne giycem bir anda kapanmak çok zor yaaaa

bija1g.png

İnce trençkotlar ve boru paça pantolonlar kurtarıcı. Babet ve şık bir güneş gözlüğüde tamamlayıcısı. Zor değil aslında tesettüre uygun şeyler bulmak.

Trençkotlar her zaman bulunacak ürünler zaten. Zara, mango, kotona bakılabilir nispeten daha uygun fiyatlılar. İpekyol, massimo dutti, stefanel vs. den ise kaliteli ve uzun süreli giyebileceğiniz trençkotlar bulabilirsiniz.

Kot pantolon hakkında yorum yapmama gerek yok sanırım, rengi, kalitesi binbir çeşit olanlara herkes ulaşabilir. :)

Babetler için yine zaraya, bershkaya bakabilirsiniz. Yargıcının fiyatları yüksek olsada, kaliteli ve şıklar.

Güneş gözlüğü, başörtü ve zevkinizede göre bir çantayla tamamladığınızda gayet şık olabilirsiniz.

bende tesettürlüyüm gerçekten alışverş yaparken çok zorlanıyorum ama araştırıp dolaşıp güzel şeyler bulabiliyorum alışveriş merkezleri bu konuda çok yardımcı kolay gelsin hanımlar

kapalı bayanlar için tuba venn iyi bir mağaza indirimli ürünleri çok uygun fiyatlarda hemde çok şıklar tavsiye ederim

ayy bu topici gördüyüme çok sevindim gerçekten doğum kilolarından sonra giyinmek ölüm gibi gerçekten ramazan bayramında bi hafta çıktık kıyafet bulamadım etekler kısa uzun olanlar çok klasik derken bi pantolon ve uzun bi tunik buldum bide yukarda arkadaşın eklediği trençkotta aldım bej rengi altına sonradan büyük beden bi kot aldım bursada çok kış olmuyo şu anda giyebiliyorum ama yazın napıcam bilmiyorum burda hayatta giyilmez trençkot yazın ama spor bi keten pardesü almak istiyorum kapşonlu falan altınada pantolon alırım diyorum ince keten babet benim vazgeçilmezlerim arasında kesinlikle

kapalı bayanlar için tuba venn iyi bir mağaza indirimli ürünleri çok uygun fiyatlarda hemde çok şıklar tavsiye ederim

her yerde varmıdır ki şubesi burda çok zorlanıyorum ben açıkça söylemek gerekirse bi türbanada 100 yada 150 lira ödemek bana zor geliyo

Arkadaşlar yazın trenchcoat ları giyebiliyor musunuz ya ben çok terliyorum bunalıyorum ama mecburen giyiyorum :( Ona alternatif elbiseler tunikler bulabileceğim yerler var mı?Yani bol olcak vücut hatlarımı belli etmeyecek uzun vs..

Trençkotun kumaşı ve astarının kalın olmaması gerek tabii, ve içine askılı vs. giymek gerek, kat kat giyinirsem terlerim elbette.

16h5cgw.png

ıpek kumaştan dikilmiş Chloé eteğe hayran kaldım :) Fiyatı 1500$ civarında imiş, bu astronomik rakam yerine, butiklerde bulabilirsiniz bu tarz fiyonklu etekleri. :)

Topuklu ayakkabıyı özel bir gün için seçebilirsiniz ya da rahatlık ve şıklıktan yanaysanız bu sevimli babetlere bayıldım. Yine markası Chloé.

Bu düz kombini renklendirmek amaçlı çanta, yoksa ne alaka? diye düşündürtebilir insanı. LV marka olmasına bakmayın, her marka çeşit çeşit muadilini yapıyor bu modellerin.

Düz renk ince keten kumaştan dikilmiş bir cekette kimseyi terletmez sanıyorum.

Eşarp ve diğer aksesuarlarla da zenginlik sağlanınca ımm kesinlikle şık bir bayan canlanıyor gözümde. :)

zsnu3t.png

Bu trençkot tamamen ketenden :) Mağazalarda göremedim daha ama terziye kesinlikle diktireceğim. Sıcak günler için kurtarıcı olur.

Eşarbın markasıda coach, modellerini çok beğeniyorum.

herkese merhaba jefflima paylaşımlar süper tam benim sevdiğim şeyler bir tane keten cekete benimde ihtiyacım var bakıcam bakalım...

Merhaba canım, teşekkür ederim beğenmene sevindim :) Kombin yaptıkça paylaşmaya çalışacağım bende :)

Buarada uzun etek ve pardesü bulamayanlar ıstanbul'da Fatih, Erenköy ve Ümraniye'ye bakabilirler. Fazlasıyla tesettüre hitap eden mağaza mevcut.

beklerim canım bursa aslında o kadar da büyük değil şahsen benim için alışveriş yapıcağım yerler sınırlı genelde alışveriş merkezlerine gidiyorum çarşı pazar beni çok yoruyo

Back
X