Yazlığa sürekli misafir gelmesi niye bitmiyor

Su anda akraban olmayabilir ama yazlik alinca göreceksin bir suru akraban olacak

Yazlığı olan arkadaşlarımız ta kıştan davet ederler bizi. Hatta şuan 5 yazlığa davetliyiz.

Ben gitmiyorum açıkcası çünkü kendim rahat edemem yaz günü açık saçık evde, ev sahibinin de rahatsız olması çok normal, çok ısrar edene yakın mesafe ise yemeğe gidip geri dönüyoruz. Öyle 1 hafta kalanları duyunca şaşıyorum

Birkaç seneye yazlık almayı planlıyoruz ama kimseye söylememek lazım sanırım.

Valla burada tek suç eşinizde,
Komşuları kırmamak, siz ve çocuğunuzdan daha mı önemli?

Yazlık almak hayalim. Ama alırsam kimseye söylemem herhalde.
Beleşci hadsizlerden ancak bu şekilde kurtulunur sanırım.
Konu sahibinin yerinde olsam küçük bebeğim olmasa bile kimseyi kabul etmezdim.
Ben de oraya tatil yapmaya gitmişim, bedava tatile gelenlere hizmet etmeye değil.
Ay bizim insanımız çok görgüsüz yaa

Yakın arkadaşım bir gün beni aradı.Kocası yazlık almak istiyormuş eşime danışacakmış.Eşine söyle sakın fikri onaylamasın dedi.Çok saçma bulmuştum ne güzel işte herkesin hayali neden istemiyosun dedim.Kızım dedi milletin yazlık adresmi olcam.

Kayınvalide gelicek 15 gün.Annem gelicek 15 gün eltisi, görümcesi,komşusu,arkadaşı delimiyim ben demişti.Haaa dedim baağğzııı kadınlar çok akıllı

Gitmeyin sizde olur biter ayrica yazlik adi ustunde gelen kisi kalksin yemegini yapsin sende tatilini yap sen yaptikca sizi bos birakan olmaz

Yazlığı kiraya verip onun parasıyla paşalar gibi tatili otelde yapın gelmek isteyen de parasıyla kiralasın

İyi de yazliginiza gelecek kadar yakın olan insanlar da hizmet beklemesin bir zahmet. Siz de yapmayın temizliginjzj yapın ama sürekli onlara hizmet etmeyin. Bizi de zaman zaman davet eden yakinlarimjz oluyo ama biz gittiğimizde kesinlikle bir sürü alışveriş yapıyoruz çoğu zaman yemek konusuyla ben ilgilenirim ya da eşimle dışarda yeriz. Yani sizi suistimal etmelerine müsade etmeyin.

Su insanlarin bedavaciligi beni öldürecek. 3 aylik anneye hizmet ettirmek ne bileyim ya nasil bir yüzsüzlüktür. Esinizin musait degiliz seneye gelin diyememesi...

11kisi çoluk cocuk, sizle birlikte dört aile.
Çok mu büyük yazlık?
Herkes nerede kalacak?
Sıcakta insan giyinemiyor bile mahremiyet sıfır.
Evde yabancı alakaniz olmayan üç erkek.
Üstelik siz bir de emziriyorsaniz daha da zor.
Emzirirken bir damla süt damlasa kokuyor insan.

İlk aklıma gelen 11 kişinin WC temizliği ve banyo temizliği. Midem kalkti.

Kadin cocuguyla esiyle belki kafasini dinleyecek. Cocugunu sahilde uyutacak belki. Bunlat gelecek sabaha yemek aksama yemek. Bulasigi bitmez cayi okeyi bitmez.

yazlığın varsa misafirin bitmez...o misafir dediklerin senin yazlık evin üstünden tatil planı yapar..otel gibi sende usşak..yemek çamaşır hizmet vs..onlar için almışsın yazlığı..onlar yatıp dinlenip enerji toplayıp evlerine döner gelecek yazın planını yaparlar çünkü hizmetinizin tadına doyamamışlardır sende bitkin bir şekilde evine dönersin..
neden kabul ediyorsun yazlığa gitmiyoruz de..ama bu da kötü be..kendi evinde tatili gizli gizli yapacaksın..kov desem kötü olacaksın cümle aleme anlatırlar..gittik ziyaretlerine Mavissssseco bizi kovdu diye..aslında ziyaret değil maksatları kendi rahatlıkları için..
ne bileyim bacım mal sahibi olmakta kötü ..
derler ya zenginin düşmanı çok olur diye..seninki de bu misal..

11 kisi ne ya hic mi utanma yok gercekten.
Bir de bizim millet misafirperverligi sever hizmet eder ama bunu kullanmak cok adice.
Hadi geldin o zaman yemegini yap, bulasigi yika pisligini de temizle.
Aklim almiyor gercekten ya, bir de bebegin var.
Sen bu sene müsait degiliz bebek cok yoruyor diyemedin mi be gülüm.
Ben lohusayken tam bir deliydim de, o hormonlarla misafir dahi kabul etmezdim. Bitkin ve yorgun bir haldeydim, kendi isimi yapamiyorum bir de misafir mi agirlayacagim.

Ayrica yazlik yaptiriyorum ben de, yatili misafir gelirse yardim da beklerim. Ki gelecek olan kisiler yardim eder diye düsünüyorum. Kisisel ahlakla alakali bir durum artik bu.
Biz bir dügün birsey olsa bile otelde kaliyoruz, hatta alinan akrabalar oluyor. Ama ev mahrem bir alan benim icin. Zirt pirt birileri yatiya kalmamali. En basta ben rahat edemem.

Asiri haklisin... Ben surerkli israrla cagiran halalarima bile gitmiyorum. Cagirdiklqri halde yazligin isi gucu bitmez yazik o insanlara tatil mi yapsinlar hizmet mi etsinler.....

Beni arasalar dicem ben öyle derim diye direk eşimi arıyorlar o da hayır diyemiyor

Hayır diyemiyorsa misafirleriyle otursun hizmet etsin bi zahmet. Ben olsam alır bebeğimi evime giderim. Tatil demek eZiyet çekmek değil. Bizde de yazlık var gelmek isteyen haliyle çok oluyor, gelmek istiyorsanız size uygun bir ev kiralayalım yakında diyoruz . İsteklerin sonu yok malesef .

Ay bir ara bizim de oyleydi. Annemin beli tutulfu ona ragmen kalmaya devam ettiler. Sonralari annem rahatsizlaniyor sicakta misafir zor oluyor dedim resmen. Anahtar istediler veremeyiz dedim. Valla kusura bakmasin. Normalde selami zor veren yatiya gelmeye kalkio. Kimsenin hizmetcisi degilsiniz. Esinize soyleyin yoksa gelmem deyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…