- 16 Nisan 2008
- 5.447
- 14.765
- 773
- Konu Sahibi laurabeybi
-
Su anda akraban olmayabilir ama yazlik alinca göreceksin bir suru akraban olacakBende yazlık almak çok istiyorum ama şimdi korktum gerçi düşünüyorum düşünüyorum bizde böyle akraba varmı gelmek ister mi ama bulamadım en fazla kardeşim görümcem falan gelir onlarda insana musallat olacak tipler değil herşeye yardımcı olurlar yedi kat ele de müsait değilim derim olur biter
Yakın arkadaşım bir gün beni aradı.Kocası yazlık almak istiyormuş eşime danışacakmış.Eşine söyle sakın fikri onaylamasın dedi.Çok saçma bulmuştum ne güzel işte herkesin hayali neden istemiyosun dedim.Kızım dedi milletin yazlık adresmi olcam.Merhablar. Benn mi abartıyorum bilmiyorum ama basen yazlığı yakasim geliyor. Eşime ailesi bir yazlık almış çok önceden her yaz gideriz tahmin edersiniz ki 1 yılın pisliği 1 günde çıkmıyor. Eşimle bende daha geleli 2 gün oldu ve 3 aylık bebeğim var. Daha ilk günden kalmaya 11 kişi rezerve yaptı. Ben bebekle mi ilgilencem misafire hizmet edip yemek mi yapcam yazlık temizliği mi yatcam. Bird e arayıp bayramdan sonra 1 hafta sizdeyiz diye arayan bilr oldu. Ben mi sorunluyum anlamıyorum
esiniz diyecek ki “abi bir esime sorayim musait miyiz” sonra aramayacaksiiz. tekrar aradıklarında da isten gucten unuttuk dersiniz.Beni arasalar dicem ben öyle derim diye direk eşimi arıyorlar o da hayır diyemiyor
Gitmeyin sizde olur biter ayrica yazlik adi ustunde gelen kisi kalksin yemegini yapsin sende tatilini yap sen yaptikca sizi bos birakan olmazMerhablar. Benn mi abartıyorum bilmiyorum ama basen yazlığı yakasim geliyor. Eşime ailesi bir yazlık almış çok önceden her yaz gideriz tahmin edersiniz ki 1 yılın pisliği 1 günde çıkmıyor. Eşimle bende daha geleli 2 gün oldu ve 3 aylık bebeğim var. Daha ilk günden kalmaya 11 kişi rezerve yaptı. Ben bebekle mi ilgilencem misafire hizmet edip yemek mi yapcam yazlık temizliği mi yatcam. Bird e arayıp bayramdan sonra 1 hafta sizdeyiz diye arayan bilr oldu. Ben mi sorunluyum anlamıyorum
İyi de yazliginiza gelecek kadar yakın olan insanlar da hizmet beklemesin bir zahmet. Siz de yapmayın temizliginjzj yapın ama sürekli onlara hizmet etmeyin. Bizi de zaman zaman davet eden yakinlarimjz oluyo ama biz gittiğimizde kesinlikle bir sürü alışveriş yapıyoruz çoğu zaman yemek konusuyla ben ilgilenirim ya da eşimle dışarda yeriz. Yani sizi suistimal etmelerine müsade etmeyin.Merhablar. Benn mi abartıyorum bilmiyorum ama basen yazlığı yakasim geliyor. Eşime ailesi bir yazlık almış çok önceden her yaz gideriz tahmin edersiniz ki 1 yılın pisliği 1 günde çıkmıyor. Eşimle bende daha geleli 2 gün oldu ve 3 aylık bebeğim var. Daha ilk günden kalmaya 11 kişi rezerve yaptı. Ben bebekle mi ilgilencem misafire hizmet edip yemek mi yapcam yazlık temizliği mi yatcam. Bird e arayıp bayramdan sonra 1 hafta sizdeyiz diye arayan bilr oldu. Ben mi sorunluyum anlamıyorum
yazlığın varsa misafirin bitmez...o misafir dediklerin senin yazlık evin üstünden tatil planı yapar..otel gibi sende usşak..yemek çamaşır hizmet vs..onlar için almışsın yazlığı..onlar yatıp dinlenip enerji toplayıp evlerine döner gelecek yazın planını yaparlar çünkü hizmetinizin tadına doyamamışlardır sende bitkin bir şekilde evine dönersin..Merhablar. Benn mi abartıyorum bilmiyorum ama basen yazlığı yakasim geliyor. Eşime ailesi bir yazlık almış çok önceden her yaz gideriz tahmin edersiniz ki 1 yılın pisliği 1 günde çıkmıyor. Eşimle bende daha geleli 2 gün oldu ve 3 aylık bebeğim var. Daha ilk günden kalmaya 11 kişi rezerve yaptı. Ben bebekle mi ilgilencem misafire hizmet edip yemek mi yapcam yazlık temizliği mi yatcam. Bird e arayıp bayramdan sonra 1 hafta sizdeyiz diye arayan bilr oldu. Ben mi sorunluyum anlamıyorum
Beni arasalar dicem ben öyle derim diye direk eşimi arıyorlar o da hayır diyemiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?