- 27 Haziran 2017
- 4.035
- 8.528
- 158
- Konu Sahibi laurabeybi
-
Emrivaki bıde. Bebegım cok huzursuz mız mızlık yapıyo. Müsait degılız de gitsin. Yanlıs anlayan anlasın. Yuz varsa gelmezlerMerhablar. Benn mi abartıyorum bilmiyorum ama basen yazlığı yakasim geliyor. Eşime ailesi bir yazlık almış çok önceden her yaz gideriz tahmin edersiniz ki 1 yılın pisliği 1 günde çıkmıyor. Eşimle bende daha geleli 2 gün oldu ve 3 aylık bebeğim var. Daha ilk günden kalmaya 11 kişi rezerve yaptı. Ben bebekle mi ilgilencem misafire hizmet edip yemek mi yapcam yazlık temizliği mi yatcam. Bird e arayıp bayramdan sonra 1 hafta sizdeyiz diye arayan bilr oldu. Ben mi sorunluyum anlamıyorum
Merhablar. Benn mi abartıyorum bilmiyorum ama basen yazlığı yakasim geliyor. Eşime ailesi bir yazlık almış çok önceden her yaz gideriz tahmin edersiniz ki 1 yılın pisliği 1 günde çıkmıyor. Eşimle bende daha geleli 2 gün oldu ve 3 aylık bebeğim var. Daha ilk günden kalmaya 11 kişi rezerve yaptı. Ben bebekle mi ilgilencem misafire hizmet edip yemek mi yapcam yazlık temizliği mi yatcam. Bird e arayıp bayramdan sonra 1 hafta sizdeyiz diye arayan bilr oldu. Ben mi sorunluyum anlamıyorum
Aslında insanlar kalacak yer bulmak için aramıyorlar birçoğu gelin burada kalın demenizi bekliyorlar. Ben de havaalanına yakınım ve eşimin tarafından kim gelse hemen ararlar biz de kıbrısa tatile gidiyoruz da bir de size uğrayalım dedik filan. Otel çünkü bizim ev. Uçuşla ilgili bir şey olsa bizi ararlar yakınlarda otel var mı kaç paradır. E aç internetten bak ben otelde mi kalıyorum ne bileyim kaç para?? Özellikle bir kuzeni çok yüzsüz bu konudabaşta taviz verirseniz sonu gelmez. tatil beldesindeyim. uzaktan yakından tanıdığım birçok kişi arayıp nerede kalabiliriz diye otel apart pansiyon soruyor. bende kalabilirsiniz demiyorum, zaten ağırlayamam da.çok yakın bir arkadaşımsa ağırlarım o da zaten kendi evi gibi davranır işlerin ucundan tutar. Bir arkadaşımın apartı var. beni arayan arkadaşlara orayı söylüyorum. ben de başka yerlere tatile gidiyorum kimsenin evinde kalmıyorum emrivaki yapmak hoş değil. paran varsa tatilini yapacaksın yoksa yerinde oturacaksın, başkasını huzursuz etmeye ne gerek var.
Gelenler temizlesin evi.
Ben hep boyle yaparim. Cocukla firsat olmadi, iyi ki geldiniz bu kalabalik 1 saat girisse ev piril piril olur diyip temizlik malzemesi atiyorum ortaya.
Yemegi falan da destek alarak yaparim.
Biri balkonda mi oturuyor? Kucagina koyarim fasulyeyi ayiklasinpatatesi veririm soysun. Yemegi de ocaga koyar " x abla bebegi uyutmam lazim sen yemege goz kulak ol" diyip onu da kitliyorum birine.
Hatta x yenge senin tatlin guzel oluyordu yarin cayla yeriz fena mi olur?
Ay x abi senin yaptigin izgaranin tadi damagimda yarin yapsak mi? Et cikartiyorum buzluktan gibi devami da var
Avşa daki güzel yazligimizi yok paraya sattık.sebebini söylememe gerek yok sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?