- 1 Ağustos 2009
- 5.801
- 10.244
- 448
- Konu Sahibi laurabeybi
-
Allahım cinnet sebebi resmen. Komşumun 3 kızını damadını ağırlamak ne demek.
İnsanlardaki yüzsüzlüğü rahatlığı karşısında ağzım açık kalıyor resmen.
çokta samimi iseniz bir hafta gelip kalcaz diyecekleri kadar amaan onlar da gelsin mutlu olsun nolcak..Kimse kimseye hizmet etmek zorunda değil yazlık orası atıştırır denize inersin valla tatilde herkes kendinden sorumlu.
Ben hiç kardeş demedim. Doğru okuyun. Eşimin annesinin oturduğu yerdeki komşusunun çocukları 3 kardeş kocalarıyla geliyor dedim esiminkardeşleri demedim
Ben sırf bu yüzden yazlık işine uzağım.yok bir hafta biz gidip kalalım derler ya da biz ordayken gelirler başıma geleceğini biliyorum :sMerhablar. Benn mi abartıyorum bilmiyorum ama basen yazlığı yakasim geliyor. Eşime ailesi bir yazlık almış çok önceden her yaz gideriz tahmin edersiniz ki 1 yılın pisliği 1 günde çıkmıyor. Eşimle bende daha geleli 2 gün oldu ve 3 aylık bebeğim var. Daha ilk günden kalmaya 11 kişi rezerve yaptı. Ben bebekle mi ilgilencem misafire hizmet edip yemek mi yapcam yazlık temizliği mi yatcam. Bird e arayıp bayramdan sonra 1 hafta sizdeyiz diye arayan bilr oldu. Ben mi sorunluyum anlamıyorum
Merhablar. Benn mi abartıyorum bilmiyorum ama basen yazlığı yakasim geliyor. Eşime ailesi bir yazlık almış çok önceden her yaz gideriz tahmin edersiniz ki 1 yılın pisliği 1 günde çıkmıyor. Eşimle bende daha geleli 2 gün oldu ve 3 aylık bebeğim var. Daha ilk günden kalmaya 11 kişi rezerve yaptı. Ben bebekle mi ilgilencem misafire hizmet edip yemek mi yapcam yazlık temizliği mi yatcam. Bird e arayıp bayramdan sonra 1 hafta sizdeyiz diye arayan bilr oldu. Ben mi sorunluyum anlamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?