Yazlığın mı var derdin var

Eşimle net kararımız imkanlar el verdikçe otele gitmek asla yazlık hevesimiz yok,başkalarını ağırlamayı bırak kendime bile iş yapasım yok bana göre tatil tüm yorgunluğunu atabileceğim günlük rutin hayatından arındıgın yemek yapmamak çamaşır yıkamamak yatak toplamak tek yorgunluk güneş kum deniz eğlenmekten gelen yorgunluk olmalı . Pikniğe gelince suya sabuna dokunmazsam severim pikniğe davet icap edersem severim eve dönüşte bulaşık yıkmayacaksam severim.bem çocukken seviyordum pikniğe işi anneler üstleniyordu çünkü şimdi ben anne olduğuma göre temiz mekanlarda yiyip dönsem iyi olurdu ama şansıma eşim ve kızım piknik delisi neyseki üç kişilik çekirdek ailemle piknikten zevk alıyorum çok kalabalık olunca daha yorucu geliyor bana

Cocukken cilek genc odasi takimi olan hala cocuk olmuyor mu ya
Yoksa o nesil buyudumu :/
Kendisinin genç odası var çünkü o bir genç. Ama genel olarak da arabalı yatağı olan çocuklar deniz sevmez. Anladın mı?

Ben anlamadım

Ay ben ne diyorum hala? Çıkmalıyım bu konudan

Kendisinin genç odası var çünkü o bir genç. Ama genel olarak da arabalı yatağı olan çocuklar deniz sevmez. Anladın mı?

Ben anlamadım

Ay ben ne diyorum hala? Çıkmalıyım bu konudan
Cikiyorsun konudan ama benim beynime soktugun anlamsiz cumleleri ne yapicam ben.
Mantik kitaplarinda yok bu onermeler

Hanımlar düşünce şeklinizi değiştirmediğiniz sürece ya bu çileyi çekersiniz ya da hevesle aldığınız yazlığınızdan olursunuz.

Gelmeyin demek bu kadar mı zor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…