çok güzel yazmışsın birileri tatil yapıo diğerlerinin hayatı cehenneme dönüyor tatil demek dinlemek demek ama tam tersi oluyorOkudukça bu zorlukları yaşatan kişilere kızdım ya,insanda biraz düşünce olur sen yazını güzel ve masrafsız geçireceksin diye birilerinin hayatını cehenneme çevirmenin anlamı yok ki. Birde her gelen aa ne olacak canım 1 hafta kalıcam diye düşünüyor herhalde ama onca kişi birleşince yazlık sahipleri kaç hatfa boyunca hizmet ediyor.. Ve bir arkadaşımızında yazdığı gibi yazlığın ev sahibesi haricinde evin erkeğide dahil herkes tatil yapıyor olan ev sahibesine oluyor..
Sır bu tarz olayları yaşamamak adına nişanlımla iki konuda baştan anlaştım.
1. si pikniğe gidip (toplu bir şekilde ) benden başka herkesin eğlenmesine karşıyım.Pikniğe gidilecekse kendin pişir kendin ye tarzındaki yerlere gidilecek.
2. side yeteri kadar maddi olanak sahibi olduğumuz zaman bile kesinlikle yazlık istemiyorum ,çünkü alınan o yazlık alan kişilerden başka herkesin yazlığı oluyor.. Birgün hayat standatlarımız tamamen istediğimiz şekle gelip ,yazlık ihtiyacı duyarsak ona ödenecek miktarı bankaya yatırıp ,her sene farklı yerlerde yorulmadan yemek pişirmeden gerçek anlamda tatil ve özgürlük yaşayacağımız zamanlar istiyorum...
Eşofman,deniz, yazlık... devrelerim yandı7 senelik konu yahu..
7 senelik konu yahu..
Eşofman,deniz, yazlık... devrelerim yandı
Niçin bize bunu anlatma gereği duydunuz hanfendiciğim?
Hahahahahs:))) herkes komik bugünCereyan mi yedin ? Fazla esintide kalma
Canim arkadaşım kk kardeşim ben de geleyim mi? Burası çok sıcak :))Malum yaz geliyor arkadaslar
Aylarca yüzünü görmediginiz insanlar yazın kapınızı çalıyor mu?
Tatil amaçlı gittiğiniz evinizde hizmetçi muamelesi görüyormusunuz?,
Bu durumda neler yapıosunuz?
Sizde bu durumdan şikayetciyseniz burada derdimizi paylaşalım
Dökün içinizi düşüncesiz misafirlerinizi haykırınlmaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?