- 15 Mayıs 2009
- 3.349
- 6
- 156
Merve ben boyle durumlarda yaptigim isi aniden kesip kenara cekiliveriyorum tv izliyorum bende onlar ne yapiyosa onu yapiyorum gezmeye mi gidiyorlar bende gidiyorum. E neden bunlar ortada kaldi etler koktu isler bitmemis derlerse - aa niyeki siz sunu yapmadiniz mi tv izlemediniz mi disari cikmadiniz mi e bende aynisini yaptim sorun olmaz herhalde diye dusundum ne biliyim deyip kenara cekiliyorumbelki yuzsuz deyin baan ama oyle yani yemek mi yapiliyor yardim eden yok mu yapmiyorum toplanicak yardim etmiyo mu kimse toplamiyorum oyle kaliyo ortada ne zaman onlar basliyo yapmaya bende yapiyorum. Hic kimseye hizmetcilik edemem .. oyle yardim eden yoksa yapiyorum bi sandvic ohh mis gibi ye gec... iste boyle....ugrasilmaz kimseyle herkesin eli ayagi var sakat olmadikca kimse yapmayin kizlar sizde biraz acik goz olun. Varsin tembel desinler yapmaz desinler eee kimde karli bu iste tabiki ben.. onlar yapmazsa bende yapmam ...
Merve ben boyle durumlarda yaptigim isi aniden kesip kenara cekiliveriyorum tv izliyorum bende onlar ne yapiyosa onu yapiyorum gezmeye mi gidiyorlar bende gidiyorum. E neden bunlar ortada kaldi etler koktu isler bitmemis derlerse - aa niyeki siz sunu yapmadiniz mi tv izlemediniz mi disari cikmadiniz mi e bende aynisini yaptim sorun olmaz herhalde diye dusundum ne biliyim deyip kenara cekiliyorumbelki yuzsuz deyin baan ama oyle yani yemek mi yapiliyor yardim eden yok mu yapmiyorum toplanicak yardim etmiyo mu kimse toplamiyorum oyle kaliyo ortada ne zaman onlar basliyo yapmaya bende yapiyorum. Hic kimseye hizmetcilik edemem .. oyle yardim eden yoksa yapiyorum bi sandvic ohh mis gibi ye gec... iste boyle....ugrasilmaz kimseyle herkesin eli ayagi var sakat olmadikca kimse yapmayin kizlar sizde biraz acik goz olun. Varsin tembel desinler yapmaz desinler eee kimde karli bu iste tabiki ben.. onlar yapmazsa bende yapmam ...
berrakada teyzen biraz arızalıymış sanki. kaydirigubbakcemile3
bu arada yazlık komşularından rahatsız olan var mı? bizim sitede misafirlik olayı çok oluyor. kadınlar hep çaya geliyor. biri geldi mi diğeri de damlıyor. sürekli bi çay faslı. gidin de denmiyor. ne iş yapabiliyoruz ne bi yere gidebiliyoruz. hele bir komşumuz var. sabah kahvaltı yaparken daha gelip masamıza oturuyor. bi de sürekli konuşuyor. babamın deyişiyle '' anasını sattımının karısı aile huzuru bırakmadı'' kaydirigubbakcemile3 ama gerçekten hepimiz çok rahatsızız. 2 hafta kaldım oturup bir roman okuyamadım gelenden gidenden. içerde tv izliyorum kadın içeri girmiş. yatıyorum diye laf söylüyor bana. bir de bende kansızlık var sürekli üşüyorum o yüzden de hep örtü örtüyorum üzerime. onunla dalga geçiyo. yatalak yaşlılar gibiymişim bilmemne. 50 küsur yaşında kadın ama sabır kalmadı kaç kere tersledim hala yüzsüz gibi geliyor. kadın hiç evlenmemiş ve genç kızlardan nefret ediyor. sitede genç kız olarak beni gördüğü için de hep bana saldırıyor. hele lise yıllarımda daha da çok saldırırdı. başka komşulara beni kötülerdi. çok beter bir kadın. bazen yalnız diye acıyorum. yaptığımız yemekten götürüyorum ama sonra bin pişman oluyorum. azıcık yüz versek tepemize çıkıyor.
balkonumuzda o kadar uğraştığımız bahçemize bakarak bir oturamadık be. sürekli de biri gelir mi? babamın dediğine göre ilk yıl bir ay kalmışız 15 kilo çay bitirmişiz. akannehir
delikafaduldendelikafadulden ay çok güzel ve komik anlatmışsın canım yaasırnaşık şey e sizde yüz vermeyin şu gelen kadına.Pek hoşgeldin demeyin,arada o yokmuş gibi hareket edin.Hem sizin hakkınızda dedikodu yapacak ordaburda,hem sizi kıracak,laf söylicek, e sizde evinizde ağırlayacaksınız,yok artıkakannehir anneniz arada laf soksun,surat yapsın,belki onun yaptıklarından alınırda gelmez bi daha. Allah sabır versin,tam bir sinirküpü yapar bu insanı
bi sayfa okudum ilerde akça ayvalık tarafnda bi yazlk hayalim vard oda gitti hiçç alasım kalmadı .. yoksa alıp sölemesekmi sempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?