- 15 Mayıs 2009
- 3.349
- 6
- 156
Benim evimde deniz kenarında, kumsala çok yakın. Ben de sizin aksinize herkes gelsin bende kalsın istiyorummmm.opuyorumnanaktan Kalabalığa alısmısım, hep kalabalık olsun istiyorum. kaydirigubbakcemile3 Pikniğe de kalabalık gitmeyi severim.Eskiden ne çok giderdik sülalece.kaydirigubbakcemile3 Simdi ailemle aramda 2 saatlik mesafe var. Hep gelsinler istiyorum.Hep beraber denize gidelim, gezelim falan. Bizim yazlığımız yoktu,teyzemlerin vardı.Biz de onlara giderdik, annem bi ton alısveris yapardı gitmeden önce.Gittiğimizde yine yapardı. Her isi de annem yapardı .Ama teyzeme yine de yaranamazdı.Teyzemin suratı hep asıktı.Mesela köfte yapılırdı bize 3 er tane kendi çocuklarına 5er tane koyardı.Benim annemse aksine ,teyzemin kızları bizde kaldığı zamanlar (Liseye giderken bi tanesi bizde kalıyodu,okul bize daha yakın diye) en çok yemeği onun önüne koyardı, anneme çok kızardım o zamanlar. :)) Bir gün yine yazlıklarına gittiğimizde teyzemin kızı kalkıp hosgeldin bile dememisti, o zaman da çok üzülmüstüm.:) Teyzemler paraya sıkısırdı, annem elinde ne varsa gönderirdi. Ki biz babasız büyüdük sayılır, çünkü babam evine hiç bi zaman para vermezdii.Alkole sigaraya harcardı.Yaz gelince üzülürdüm hep, bilirdim çünkü bizi istemediklerini,yine de gitmek isterdim teyzemlerin yazlığına.Hangi çocuk denize gitmek istemez ki.opuyorumnanaktan Ayyy amma da uzun yazdım, anılarım canlandı birden.kaydirigubbakcemile3