yazmam lazım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Puxhu

Doğarken ağladı insan bu son olsun bu son🎶
Pro Üye
Anneler Kulübü
27 Şubat 2012
16.926
28.596
798
Sabaha karşı bu saatte hortlak gibi dolanmamin tek sebebi ne olabilir ta taaam tabi ki koca kişisi. Sinirden 1 saat ağladım tanisyonum fırladı herhalde başım çalıyor yeni sakinlestim sayılır. Neyse geleyim asıl mevzuya. .
Oğlum var anasinifina bu sene başladi. Okulun ilk yılı çocuklar çok hastalanirmis öyle demişlerdi sanırım doğru. Oğlum sık hastalanmaya başladı bu sene. Çalışan bir anneydim bundan 1 hafta öncesine kadar kapının önüne kondum orası uzun hikaye. .

Şimdi arkadaşlar benim oğlan hastaya gece ateslendi ilgilendik duş aldirdik falan sabah oldu. Ateşi normal ama birsey yemiyor yediremedim. Bu arada eşimle de mesajla haber veriyorum durumunu ara ara. Neyse bana dedi ki telaslanma okuldan alıyo vs. Herşey iyi normal akşam oldu. Bi konu yüzünden ben sinirlendim . Ana oklar hoop bana döndü. Şimdi yazacaklarim çok enteresan.
Sen zaten bu çocuğa bakamiyosun çocuk senin yüzünden hasta oluyor sen bakamiyosan annem gelip baksın dedi. Senin annen seni bile bırakıp tarlaya gitmiş be çocuk mu bakacak dedim. Tabi klasik laf (ana kuzularinda) benim anneme hakaret etme dedi neresi hakaretse. O arada bana çocuk üzerinden yürüdü baya. Nevrim döndü tabi baya ileri gittik. Ortada bişey yok resmen Salça olacak yer aradı. Şimdi kafam da çok karışık suan ondan nefret ediyorum.
Konu içinde yazarım detaylarını. Allah aşkına bi anne çocuğu hasta olsun ister mi ? Yazdıklarımı okumadım başa dönüp. Hata varsa kusura bakmayın arkadaşlar.

Geçmiş olsun. Çocuklar hastayken sinirler gergin oluyor. İnsan sinirini çıkartacak yer arıyor. Dıymamazlıktan gelin. Eminim eşinizde pişman olmuştur ama geri adım atamıyordur. Düşünüp sinirlerinizi bozmak yerine çocuğunuzla ilgilenin. Herşey yoluna girince acısını çıkartırsınız.

Geçmiş olsun. Çocuklar hastayken sinirler gergin oluyor. İnsan sinirini çıkartacak yer arıyor. Dıymamazlıktan gelin. Eminim eşinizde pişman olmuştur ama geri adım atamıyordur. Düşünüp sinirlerinizi bozmak yerine çocuğunuzla ilgilenin. Herşey yoluna girince acısını çıkartırsınız.

Oğlum iyi çok şükür o uyuduktan sonra oldu zaten bu olay. Çocuğum hastalaninca zevk alıyorum sanıyor galiba.

Esiniz kendisi hic hastalanmadan mi buyumus kis mevsimindeyiz sinifta zaten 1 cocuk hasta olsa hepsi birden hastalanir. Sen bakamiyorsun annem baksin ne demek oyle kolaysa bir hafta kendi baksin yuku bir kadindan alip baska bir kadina veriyor kendisi sorumluluk kabul etmiyor.

Ay evet hay agziniza sağlık yaa. . Bende öyle dedim ben gideyim gel sen bak 1 hafta dedim. Bakarım dedi. Iyi bak dedim bende. Annesi falan bakmaz mümkün değil.

Dönem boyunca 10 15kez hasta olmaktan bahsedıyor doktorlarımız. 2yakın arkadasımda da gördüğüm (biri 3 diğeri 4 yaş anaokulu) çocuklar 2gün okula gidiyorsa 3gün evde hastalıktan. Antıbıyotık bitmeden hastalık başa alıyor tekrar. Başka sıkıntısı vardır belki çocuğu bahane etmiş

Şu cocuga bakamiyorsun hasta ediyorsun lafindan tiksiniyorum artik.

Oglum cok sık hastalanirdi. O zaman farkedilmedi, ama oglumda pfapa sendromu varmis. Yani cocuk hasta degil aslinda, vucut ates cikariyormus. Turkcesi kendini tekrarlayan ates.

Herkes, ailem, ozellikle babam dahil cocuga bakamiyorsun diyip beni hep uzuyorlardi.

Ikinci oglumda da cikinca anladik ve ona gore tedavi yapildi.

Sukur iyilestiler....

Ablaminda bir oglu var ve neredeyse 1 senedir hasta. Devamli ates grip bogaz enfeksiyonu bronsit vs. Ama ona kimse tek kelime etmedi. Ozellikle babam pesinde dort donuyor.

Ben iyi bakamiyomusum ama o iyi bakiyo demek ki.

Tabi ki ablama da soylesin istemem. Ama neden gunah kecisi ben secildim hep. Ki benim cocuklarimin sorunu farkli oldugu halde.

Sizin konunuza gelince yok annem senden daha iyi bakar bla bla. Benim kocam da derdi hep.

Iyi gelsin o baksin dedim hem ben de calisirim dedim. Ne esimin ne de annesinin totosu yemedi tabi.

Lafta herseyleri icraata gelince sifir.

Amaan çok geeksizbir kavga
Ama öyle nefret gudulecek cinsten degil
Cagır hayatım anneni bende çocukları ona bırakır tarlaya giderim deseydin yeterliydi
Gelsin baksın anası niye olay edıyorsun zaten lafta oldugu belli

Şu cocuga bakamiyorsun hasta ediyorsun lafindan tiksiniyorum artik.

Oglum cok sık hastalanirdi. O zaman farkedilmedi, ama oglumda pfapa sendromu varmis. Yani cocuk hasta degil aslinda, vucut ates cikariyormus. Turkcesi kendini tekrarlayan ates.

Herkes, ailem, ozellikle babam dahil cocuga bakamiyorsun diyip beni hep uzuyorlardi.

Ikinci oglumda da cikinca anladik ve ona gore tedavi yapildi.

Sukur iyilestiler....

Ablaminda bir oglu var ve neredeyse 1 senedir hasta. Devamli ates grip bogaz enfeksiyonu bronsit vs. Ama ona kimse tek kelime etmedi. Ozellikle babam pesinde dort donuyor.

Ben iyi bakamiyomusum ama o iyi bakiyo demek ki.

Tabi ki ablama da soylesin istemem. Ama neden gunah kecisi ben secildim hep. Ki benim cocuklarimin sorunu farkli oldugu halde.

Sizin konunuza gelince yok annem senden daha iyi bakar bla bla. Benim kocam da derdi hep.

Iyi gelsin o baksin dedim hem ben de calisirim dedim. Ne esimin ne de annesinin totosu yemedi tabi.

Lafta herseyleri icraata gelince sifir.

Sizin yine iki çocuk var. Ben çocuk bakamadigim için ikinci çocuk çok gereksizmis. Çocuk diye boğazına yapistim sanki. Saçma muhabbetler canımı sıktı durduk yere yahu. Hangi anne evladı hasta olsun ister çocuk işte oluyolar yani napalım fanusa mi kapatalım ne bekliyorlarsa

Klasik çocuk hasta olunca sen bakarmıyorsun cümlesi de anasını nereden karıştırmış ki

Ben bakarım dese neyse

Siz de cevabını vermişsiniz bakmış haksız üste çıkmaya çalışmış

Annesi benden daha iyi bakarmis. Oğlum küçükken çalıştığım dönem kayinvalidem vardı. Çocuğun poposu resmen egzama olmuştu. Bezini hemen degistirmiyordu sonra zaten bakıcı buldum. Onları da biliyor yani laf olsun beri gelsin işte.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X