- 26 Aralık 2021
- 219
- 121
- 33
- 27
- Konu Sahibi Benibanasor
-
Ya niye böyle oldu bilmiyorum tam anlayamadık karşılıklı birbirimizi. O yazmayınca bu durumdan memnun diye ben de yazmadım. Yazmama düelloları işte. Şimdi yazmak istiyorum ama bu seferde onu kovalıyor durumuna düşmek istemiyorum.heh yani ortada bi tanıma durumu da yok
birinin nazını çekebilmem için o kişiyle aramda bi bağ olması lazım
ki bu da öyle sanaldan olabilecek bişi değil
keşke kızımız adam offf yazdığında gülerek, noldu ya niye offladın diye sorabilirdi
bazen fazla ciddiyet insana kaybettiriyor
flörtleşmeyi beceremiyoruz ki benimde bu konuda çok hatam olmuştur
herşeyi ciddiye almak insana yol aldırmıyor ya
bazen bazı durumları şakaya vurarak bazen bazı tavırları , mesajları ciddiye almayarak devam etmek lazım
6 gün oldu yazmadı demiş, kendisi neden yazmamış ?
bende sanaldan tanışan biriyim, bazılarıyla sohbetim inanılmaz tutuyor ve şakalaşıyorum
ama mesajda yazışırken mutlaka şaka yapıyorum falan diye belirtiyorum
çünkü karşımda henüz tanımadığım biri var
Ben öyle değilim ya ama arada ilgi istiyorum üzerime düşsün istedim sadece 1 kere. Bu kadarını yapmaktan bir şey olmaz ki. Keşke sormasaydım da olmasaydı böyle şeyler. Doğum günümü ben hiç kutlamam bile ne diye adama gittim onu yazdım ne alaka yani işte saçmaladım yaaynen, onun offlu tribini çekseymiş ama hayret ettim herkeste bir kadın naz yapmalı erkek çekmeli gibi bir algı var. benim ablam da böyle çok nazlı ve kaprisli (konu sahibi böyle birisi mi bilemem) kaç yıllık kardeşiyim beni bıktırıyor. en son he he deyip geçiyoruz. insana daral geliyor bir yerden sonra
geçmiş olsun konu sahibi kendinizi suçlamayın. daha güzel bir kısmet çıksın karşınızaBen öyle değilim ya ama arada ilgi istiyorum üzerime düşsün istedim sadece 1 kere. Bu kadarını yapmaktan bir şey olmaz ki. Keşke sormasaydım da olmasaydı böyle şeyler. Doğum günümü ben hiç kutlamam bile ne diye adama gittim onu yazdım ne alaka yani işte saçmaladım ya
ben senin yerinde olsam yazardımYa niye böyle oldu bilmiyorum tam anlayamadık karşılıklı birbirimizi. O yazmayınca bu durumdan memnun diye ben de yazmadım. Yazmama düelloları işte. Şimdi yazmak istiyorum ama bu seferde onu kovalıyor durumuna düşmek istemiyorum.
Amin teşekkür ederim fikirleriniz içingeçmiş olsun konu sahibi kendinizi suçlamayın. daha güzel bir kısmet çıksın karşınıza
Evet benim anlam yüklediğimi düşünüyor. Olayı büyüttüm sanıyor halbuki hiç umrumda değil. Tüküreyim doğum gününeben senin yerinde olsam yazardım
çünkü sanal zaten yani bişi kaybetmeyeceksin
hiç konuyu açmadan bi naber mesajı olabilir
baktın soğuk yapıyor falan görüldü atar geçersin sen onu ghostlamış olursun
yani çok gereksiz bi mesele büyümüş gibi duruyor
belki de görüldü atan taraf sen olduğun için senin bu konuyu büyüttüğünü düşünüyordur
sessizliğe anlam yüklüyorsun şuanda
ben olsam yazarım
Ben çok merak ettim sebebini. Acaba ooff kelimesine nasıl bir cevap bekliyordu da devamı gelmeyince yazmayı bıraktıYazmıycam ya aklımı karıştırma sjdjsjsjsm
Burada sormadan önce ben de mesaj atmak üzereydim ama farklı bakış açılarını görünce yazmamam gerektiğine kanaat getirdim.
iyi de sanal birinin gözünde nasıl gözüktüğünü neden bu kadar takıyorsun ki ?Evet benim anlam yüklediğimi düşünüyor. Olayı büyüttüm sanıyor halbuki hiç umrumda değil. Tüküreyim doğum gününeyazınca da onu çok istiyorum gibi gözükmek istemiyorum. Aman ya ben beceremiyorum bu flört işlerini
Evet bak buna katılıyorum.iyi de sanal birinin gözünde nasıl gözüktüğünü neden bu kadar takıyorsun ki ?
onu istemiyor olsan neden 7/24 mesajlaştın ?
7/24 msjlaşınca istiyor gibi gözükmedin de şimdi bi naber yazınca mı istiyor gibi gözükeceksin ?
istediğini zaten anlamıştır
Hatta ilave edeyim bu şekilde sosyal medyam yok ayağına yatiyorsa yüzde elli ihtimal evli veya nişanlı yüzde elli ihtimal sevgilisi var.Ya ben salağım galiba konuştuğum insanlar ne derse onlara inanıyorum art niyet ya da bi yalan aramıyorum yok dedi inandım hiç kurcalamadım ama doğru söylüyorsunuz vardır büyük ihtimalle
sanaldan çıkmak üzereydi ve bence ilişkiye doğru evrilebilirdi o yüzden kafaya taktım. belki de ben ona hep çok istiyor olarak gözüktüm. nasıl olsa o yazar dedi ben yazmayınca onun da canına minnet oldu.iyi de sanal birinin gözünde nasıl gözüktüğünü neden bu kadar takıyorsun ki ?
onu istemiyor olsan neden 7/24 mesajlaştın ?
7/24 msjlaşınca istiyor gibi gözükmedin de şimdi bi naber yazınca mı istiyor gibi gözükeceksin ?
istediğini zaten anlamıştır
bilmiyorum aslında onun yerine kendimi koyduğumda haklı buluyorum. 1 haftadır yazmıyor olması benim canımı çok sıktı. yakında onun olduğu şehre gidicem kendime engel olamazsam gel bi kahve içelim yazabilirimEvet bak buna katılıyorum.
Şimdi kendini erkek olarak düşün konu sahibi.
Konuşmayı kestiğin kız sana gayet normal bi mesaj atıyor, senin toto tavan yapıyor ego kasıyorsun ama cevap da yazıyorsun. Sonra konuşmanın devamında görüldü atıp bırakıyor. Hiç iletişime geçmiyorsun. Kalkan toton yere inmeye, kasılan egon gevşemeye başlıyor ve ister istemez merak ediyorsun.
Yani bunları sana belli etmez tabii ki ama "kıza bak benim peşimden koşuyor yeeaa" diye de düşündürmez
ya öyle olsa sürekli benimle yazışabilir miydi bunu merak ediyorum. cevap vermezdi ya da o müsait değilim sana döneceğim falan derdi adam benimle sabahtan akşama kadar hiç iletişimi kesmedi ki. şüphe duymadım o yüzden ama olabilir ya bu devirde her şey olabilir valla kimseye inancım kalmadı. galiba hiç sevip sevilemeyeceğimHatta ilave edeyim bu şekilde sosyal medyam yok ayağına yatiyorsa yüzde elli ihtimal evli veya nişanlı yüzde elli ihtimal sevgilisi var.
benim başıma geldi işteEvet bak buna katılıyorum.
Şimdi kendini erkek olarak düşün konu sahibi.
Konuşmayı kestiğin kız sana gayet normal bi mesaj atıyor, senin toto tavan yapıyor ego kasıyorsun ama cevap da yazıyorsun. Sonra konuşmanın devamında görüldü atıp bırakıyor. Hiç iletişime geçmiyorsun. Kalkan toton yere inmeye, kasılan egon gevşemeye başlıyor ve ister istemez merak ediyorsun.
Yani bunları sana belli etmez tabii ki ama "kıza bak benim peşimden koşuyor yeeaa" diye de düşündürmez
ya bu gurur ve inat savaşlarını bırakabilsek misler gibi ilişkiler yaşayacağız. işin aslında peşinden koştuğumu düşünse ya da düşünmese ne önemi var ki? adam bana değer veriyor ben de ona. iletişim güzel tanıyor tanışıyoruz. yaz gitsin baktın soğuk yapıyor devam etmezsin en azından böyle saçma sapan bir konu yüzünden sonuç netleşmeden böyle havada kalmamış olur. ama yapamıyorum işte. nolurdu o yazsaydı 2. mesajı diyorum. kafayı yiycembenim başıma geldi işte
eski sevgilim aylar sonra yazdı bana
görüşmek istedi hatta ısrar etti falan ben asla terslemedim ama msj atmış olması egomu tabi ki okşadı
biz görüştük 1 kere , sonrasında birkaç gün iletişim devam etti
ve sonra, az çok tahmin edebildiğim ama emin olmadığım bi sebepten ghostladı beni. görüldü falan attı
epey de zaman geçti üstünden ama ben hala düşünüyorum mesela
hep yazmakla yazmamak arasındayım
e hani o bana aylar sonra yazdığında benim egom okşanmıştı ?
şuan yerle bir ahaha
hiçte peşimden koşuyor diye düşünmedim en azından şuan
Evli veya sevgilisi dahi olsa çok güzel de sürekli msjlasir senle :) belki uzun yolculukta belki uzun bir iş seyahati belki karısı evi terketti . :)hicbisi olmasa belki eşi sinik bir kadın veya saf anlamıyor .şu kulaklar ne olaylar duydu inanamazsin :))ya öyle olsa sürekli benimle yazışabilir miydi bunu merak ediyorum. cevap vermezdi ya da o müsait değilim sana döneceğim falan derdi adam benimle sabahtan akşama kadar hiç iletişimi kesmedi ki. şüphe duymadım o yüzden ama olabilir ya bu devirde her şey olabilir valla kimseye inancım kalmadı. galiba hiç sevip sevilemeyeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?