- 4 Ekim 2023
- 329
- 674
- 23
- 34
- Konu Sahibi Benibanasor
-
Belki gerçekten yoğun, ailevi olabilir başka türlü bir durum olabilir bunu bilemeyiz. Ama tabi sizde dediğiniz gibi kendinizi daha iyi tanıdığınız için eğer yazmamak daha mantıklı ise öyle davranın. Herşeyin hayırlısı canım, Allah iyi insanlarla karşılaştırsın.Çok teşekkür ederim ama yazmayacağım galiba. Çünkü görüşünce ben kendimi biliyorum ona karşı daha da bağlanabilirim ama o görüşmemize günler kala beni resmen saf dışı bıraktı. Bunu kendime yapmayacağım her ne kadar konuşmak istesem de yazmayacağım. 1 haftadır iyi misin diyebilirdi bu kadar basit bi olayı göz ardı edebilirdi ama etmedi napalım
Evet ben de kendimi hatalı buldum ama sohbet tamamen makaraydı o da biliyor yani o samimiyete göre öylesine demiştim. Beklenti içinde olsam kendimi suçlu bulmam. O bu trip işini bana defalarca yaptı ben hepsinde ona karşı ilgili davrandım ben ona bir kere yaptım ve yani şakalaşıyorduk tatlı tatlı. Bu kadar güzel bir muhabbeti bir kere bunu yaptım diye bitirmesi sebep arıyormuş gibi geldi. Ben hatamın farkındayım ama bu kadar ciddiye alması beni çok kırdı.Ben bir konuda sizi hatali buldum. Erkekler zaten bazi kadinlarin surekli beklenti icinde olmasindan ve trip atmasindan sikayetci. Siz tek konu icerisinde ikisini de yapmissiniz, ustelik daha flortlesirken. Hem de bunu mesajlasmada yaptiniz sanirim. Yani ne ses tonunuzu ne mimiklerinizi gorebildi. Hem beklentileri oldugunu ima eden hem de uzerine trip atan karsi cinsi ben de ghostlarim, kusura bakmayin
Öyle yapacağım evet. Kendimi suçlu gibi hissetmiştim ama o resmen bahane arıyormuş. Fırsatını bulunca iletişimi kesti. Konuşmaları vs sildim ben zaten yazmam o da yazarsa dönmemE noolmus benim dogum gunum ne zamandi diye sormussan? Bu seni ghosluyacagi anlamina gelmiyor. Birde vicdan yapmissin sanki hakaret ettin. Ne alaka bunun icin seni 6 gun arayip sormamak? Adam seni resmen ghoslamis. Sacma sapan bir adam. Önune bak, birdaha da yazma engelle gitsin bu adamdan birsey olmaz.
Olabilir tabi sıkmış olabilirim. Sohbetin akışına göre demiştim. O yeğenine alacağını söyledi ben de onlar çok güzel insanın oynayası geliyor iyi bir fikir al dedim. Kendime barbie evi istemedim ki. Bahane etti ya hepsini gerçekten bu konuyu açtığım için bile utanıyorum çünkü ele alınır bir durum yok. Sebep arıyormuş puf oldu gitti.Başkasına yaziyordur,sırası gelince size De yazar bence.
Anladığım kadariyla adamla yüzyüze hiç gorusmemissiniz,bu kadar üzülmeyin derim.
Biraz da yaşla alakalı olabilir,eskiden uzun uzadıya konuştuğum şeylerden yarım saat sonra bikiyorum ben.
Yaştır,doğum günüdür,Barbie evidir derken belki sıkılmıştır
Gitmedi gitmedi,yarın birgün kuyruğunu kistirip gelir yine.Olabilir tabi sıkmış olabilirim. Sohbetin akışına göre demiştim. O yeğenine alacağını söyledi ben de onlar çok güzel insanın oynayası geliyor iyi bir fikir al dedim. Kendime barbie evi istemedim ki. Bahane etti ya hepsini gerçekten bu konuyu açtığım için bile utanıyorum çünkü ele alınır bir durum yok. Sebep arıyormuş puf oldu gitti.
Kaç yaşında bu çocuk? 25 den büyükse böyle davranıyorsa mümkünse uzak durun..galiba öyle düşünüyor. ben ona değer veriyordum o böyle bir şey yapsa ben onun üzerine düşerdim. ama o umursamadı.
Büyük evet. Uzak durmayı mümkün kılacağımm…Kaç yaşında bu çocuk? 25 den büyükse böyle davranıyorsa mümkünse uzak durun..
Anonim bir uygulamadan tanistiysaniz sosyal medyası olduğunu yüzde bir milyon emin olabilirsiniz.7/24 benimle konuşuyordu. başka biri olabilir diye düşündüm ama evinin adresine kadar biliyorum. başka biri olsa sabahtan akşama kadar benimle yazışamazdı. yani aslında tanışma işi karışık. instagramı vs yok. anonim bir uygulamadan tanışıp sonra birbirimizi gördük.
1.5 ay yazışarak flörtleşerek kim kimi tanıyacak ki şaka yapıldığından emin olsun? ortalıkta böyle her şeye naz yapıp trip atan bir sürü kız var, onlardan birisi olmadığını nereden bilebilirdi. madem naz çekiliyor üstelik, off yazınca görüldü atmak yerine ciddiyetle bu tavrın sebebi sorulup şaka olduğu belirtilebilirdi. konuşmayı bilmiyorum ama bu şakalaşma mesajları 4-5’i geçmediyse eyvallah ama epeyce sürdüyse adam başlarım doğumgününe demekte haklı geliyor bana. ben öyle erkekler naz çekmek zorunda fikrine de katılmıyorum, öyleyse kadınlar da çekmeli. niye bu hayatta kimse kimsenin keyfii zorluğuna katlanmalı ki.söylediklerinde anca aranızda bi duygusal bağ olsaydı haklı olurdun
anladığım kadarıyla siz henüz görüşmediniz, buluşmadınız bile
gerçek hayatta kanlı canlı karşında görmediğin bi adamla alakalı fazla beklentiye girmedin mi sence ?
naz denen şey nazımızı çekecek insanlara yapılır
yüz yüze gelmediği kadının nazını çekmemiş adam aslında bu kadar basit
1.5 ayda hala buluşmamış olmanıza ben daha çok takıldım mesela
gerçekten ilgisi olan insan 1.5 ay beklemez konuşmanın 2. haftasında falan bi şekilde ayarlar buluşurdu
bu her ikiniz içinde geçerli
Evet size hak veriyorum ama ben bunu ona 1 kere yaptım. Ayrıca konuyu uzatmadım mesaj 3-4 tane bile değil o hemen off dedi. Naz bile yapmak o an aklıma gelmedi off yazdığı için yazacak bir şey bulamadım o an yazmadım işte ne bileyim keşke yazsaydım. Sonra baktım o hiç umursamıyor ben de yazmadım. Ben haklıyım demiyorum buraya da fikir almak için yazdım zaten ama gerçekten isteyen değer veren biri olsaydı 6 gün boyunca bi naber yazamaz mıydı? Umursamadı adam ben buna çok üzüldüm. Yoksa konunun ele alınır bir yeri yok çocukçaydı kabul ediyorum1.5 ay yazışarak flörtleşerek kim kimi tanıyacak ki şaka yapıldığından emin olsun? ortalıkta böyle her şeye naz yapıp trip atan bir sürü kız var, onlardan birisi olmadığını nereden bilebilirdi. madem naz çekiliyor üstelik, off yazınca görüldü atmak yerine ciddiyetle bu tavrın sebebi sorulup şaka olduğu belirtilebilirdi. konuşmayı bilmiyorum ama bu şakalaşma mesajları 4-5’i geçmediyse eyvallah ama epeyce sürdüyse adam başlarım doğumgününe demekte haklı geliyor bana. ben öyle erkekler naz çekmek zorunda fikrine de katılmıyorum, öyleyse kadınlar da çekmeli. niye bu hayatta kimse kimsenin keyfii zorluğuna katlanmalı ki.
Ya ben salağım galiba konuştuğum insanlar ne derse onlara inanıyorum art niyet ya da bi yalan aramıyorum yok dedi inandım hiç kurcalamadım ama doğru söylüyorsunuz vardır büyük ihtimalleAnonim bir uygulamadan tanistiysaniz sosyal medyası olduğunu yüzde bir milyon emin olabilirsiniz.
Yazmıycam ya aklımı karıştırma sjdjsjsjsmAy ben burda yazma diyenleri beğendim, sana da kesinlikle yazma derim ama kendimi senin yerine koyduğumda kesin yazardım djdjdjd
Yani zaten hiç görmediğim, buluşmadığım biriyse sırf soru işaretleri gitsin diye herhangi bi beklenti içinde olmadan, ne çok soğuk ne çok sıcak bi şekilde yazardım.Konuşmanın gidişatına göre işime gelmeyen yerde gene görüldü atar bırakırdım. Ama yazardım yani
Sen gene de içindeki sesi dinle tabii
heh yani ortada bi tanıma durumu da yok1.5 ay yazışarak flörtleşerek kim kimi tanıyacak ki şaka yapıldığından emin olsun? ortalıkta böyle her şeye naz yapıp trip atan bir sürü kız var, onlardan birisi olmadığını nereden bilebilirdi. madem naz çekiliyor üstelik, off yazınca görüldü atmak yerine ciddiyetle bu tavrın sebebi sorulup şaka olduğu belirtilebilirdi. konuşmayı bilmiyorum ama bu şakalaşma mesajları 4-5’i geçmediyse eyvallah ama epeyce sürdüyse adam başlarım doğumgününe demekte haklı geliyor bana. ben öyle erkekler naz çekmek zorunda fikrine de katılmıyorum, öyleyse kadınlar da çekmeli. niye bu hayatta kimse kimsenin keyfii zorluğuna katlanmalı ki.
direkt offf deyip başka hiç bir şey demeden susması iletişim yollarını kapatması direkt, ben o konuda size bir şey diyemem. yani geçinmeye hali olsa belki bu şakalaşmadan sıkıldığını, bu tarz beklentilerin de onu yorduğunu söylerdi. ama diğer taraftan “daha ilk günden doğum günü sorsan hediye peşine düşen kızdan kurtuldum yeto artık kezbanlara” diye de düşünmüş olabilir. siz öyle değilmişsiniz ama öyle bir intiba bırakmış olabilirsiniz. bu tarz konularda bütün kızlar cicidir bütün erkekler köpektir yazmadıysa yedekte vardır genellemelerinden uzak iki taraflı düşünmeyi daha doğru buluyorum. he siz gene de yazmayın, yazarsa ve size samimi gelirse mesajı duruma göre bakarsınız benceEvet size hak veriyorum ama ben bunu ona 1 kere yaptım. Naz bile o an aklıma gelmedi off yazdığı için yazacak bir şey bulamadım o an yazmadım işte ne bileyim keşke yazsaydım. Sonra baktım o hiç umursamıyor ben de yazmadım. Ben haklıyım demiyorum buraya da fikir almak için yazdım zaten ama gerçekten isteyen değer veren biri olsaydı 6 gün boyunca bi naber yazamaz mıydı? Umursamadı adam ben buna çok üzüldüm. Yoksa konunun ele alınır bir yeri yok çocukçaydı kabul ediyorum
aynen, onun offlu tribini çekseymiş ama hayret ettim herkeste bir kadın naz yapmalı erkek çekmeli gibi bir algı var. benim ablam da böyle çok nazlı ve kaprisli (konu sahibi böyle birisi mi bilemem) kaç yıllık kardeşiyim beni bıktırıyor. en son he he deyip geçiyoruz. insana daral geliyor bir yerden sonraheh yani ortada bi tanıma durumu da yok
birinin nazını çekebilmem için o kişiyle aramda bi bağ olması lazım
ki bu da öyle sanaldan olabilecek bişi değil
keşke kızımız adam offf yazdığında gülerek, noldu ya niye offladın diye sorabilirdi
bazen fazla ciddiyet insana kaybettiriyor
flörtleşmeyi beceremiyoruz ki benimde bu konuda çok hatam olmuştur
herşeyi ciddiye almak insana yol aldırmıyor ya
bazen bazı durumları şakaya vurarak bazen bazı tavırları , mesajları ciddiye almayarak devam etmek lazım
6 gün oldu yazmadı demiş, kendisi neden yazmamış ?
bende sanaldan tanışan biriyim, bazılarıyla sohbetim inanılmaz tutuyor ve şakalaşıyorum
ama mesajda yazışırken mutlaka şaka yapıyorum falan diye belirtiyorum
çünkü karşımda henüz tanımadığım biri var
Ben kendimi suçlu buluyorum zaten. Bunu sürekli yapmış olsam yeter sıkıldım uğraşamam demesini kabul edebilirdim. Ya da karşımdaki kişiye gerçekten değer veriyorsam böyle ufacık bir durumu göz ardı edebilirdim. O etmedi. Çok üzgünüm yazmak istiyorum ama yazmayacağım. Zaten o da yazmayacak gibi. Öyle saçma sapan bir mevzu yüzünden bitirdik yani. Benim marifetim bravo banadirekt offf deyip başka hiç bir şey demeden susması iletişim yollarını kapatması direkt, ben o konuda size bir şey diyemem. yani geçinmeye hali olsa belki bu şakalaşmadan sıkıldığını, bu tarz beklentilerin de onu yorduğunu söylerdi. ama diğer taraftan “daha ilk günden doğum günü sorsan hediye peşine düşen kızdan kurtuldum yeto artık kezbanlara” diye de düşünmüş olabilir. siz öyle değilmişsiniz ama öyle bir intiba bırakmış olabilirsiniz. bu tarz konularda bütün kızlar cicidir bütün erkekler köpektir yazmadıysa yedekte vardır genellemelerinden uzak iki taraflı düşünmeyi daha doğru buluyorum. he siz gene de yazmayın, yazarsa ve size samimi gelirse mesajı duruma göre bakarsınız bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?