Yazmıyor

Papatya129

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2014
2.031
2.473
133
Hepinizin “sal şu çocuğu” diyeceğini çok net biliyorum ben de zaten kendine saygısı olarak bir kız olarak bunu yapacağım ama akıl akıldan üstündür diyerek size yine de sormak istiyorum.
İnternetten bi adamla tanışmıştım, yaşlar 22-25.
3 kez görüştük ve her şey çok güzeldi. Yemeğe çıkıyorduk Sohbet muhabbet, ilgisi cok yuksekti yıllar sonra bi heyecan hissettim allah kahretmesin yine 1 ay anca sürdü.
3.buluşmadan sonra adama bir şeyler oldu. Yazmıyor eskisi gibi. Online oluyor saatler sonra yazıyor.
Kizlar ben mi yanlis yapiyorum ben mi flort ozurlusuyum neden olmuyor ya. Bu kacinci flortten donusum haddi hesabi yok artik.
Yazmadim o da yazmayinca. Dun storyime cevap vermis.
Sizce nasil davranmaliyim?

En nefret ettiğim insan tipi. Dengesiz, yoran, sürekli bir öyle bir böyle. Çok yorar bu tipler insanı. Ben çekemiyorum yalan değil. Çekmem için aşık olmam lazım. Eğer hoslanma ise sadece bırakın bassın gitsin. Bir halt olmaz ondan.

Hepinizin “sal şu çocuğu” diyeceğini çok net biliyorum ben de zaten kendine saygısı olarak bir kız olarak bunu yapacağım ama akıl akıldan üstündür diyerek size yine de sormak istiyorum.
İnternetten bi adamla tanışmıştım, yaşlar 22-25.
3 kez görüştük ve her şey çok güzeldi. Yemeğe çıkıyorduk Sohbet muhabbet, ilgisi cok yuksekti yıllar sonra bi heyecan hissettim allah kahretmesin yine 1 ay anca sürdü.
3.buluşmadan sonra adama bir şeyler oldu. Yazmıyor eskisi gibi. Online oluyor saatler sonra yazıyor.
Kizlar ben mi yanlis yapiyorum ben mi flort ozurlusuyum neden olmuyor ya. Bu kacinci flortten donusum haddi hesabi yok artik.
Yazmadim o da yazmayinca. Dun storyime cevap vermis.
Sizce nasil davranmaliyim?
Cevap belli aslında, siz de farkındasınız hatta. Cevap yazmayın, hatta yazmamakla kalmayın basın bıngıldağına engeli ki böyle ara ara cee yapıp sizin gündeminizi değiştiremesin 😒

En nefret ettiğim insan tipi. Dengesiz, yoran, sürekli bir öyle bir böyle. Çok yorar bu tipler insanı. Ben çekemiyorum yalan değil. Çekmem için aşık olmam lazım. Eğer hoslanma ise sadece bırakın bassın gitsin. Bir halt olmaz ondan.
asik degilim Fakat uzun zaman sonra bir sey hissetmistim. Sikinti bende mi diye dusunmeye basladim yoksa karsi tarafta mi :/

ben de bundan supheleniyorum. Uzgunum cok.
Hiç üzülme. Gerçek sevgi böyle bir şey değil. Karşınıza doğru adam çıktığı zaman zaten her şey su gibi akacak emin olun. 22 yaşındaymışsın. Bu yaşlarda böyle tecrübeler yaşamak seni büyütür. Bizim yaşlarımıza geldiğinde kendinden çok net ne istediğini bilen bir tavrın olacak. Seridina dedi dersin❤️

Hiç üzülme. Gerçek sevgi böyle bir şey değil. Karşınıza doğru adam çıktığı zaman zaten her şey su gibi akacak emin olun. 22 yaşındaymışsın. Bu yaşlarda böyle tecrübeler yaşamak seni büyütür. Bizim yaşlarımıza geldiğinde kendinden çok net ne istediğini bilen bir tavrın olacak. Seridina dedi dersin❤

cok tesekkur ederim ❣️ Insallah oyle olur. Bu devirde erkekler hic emek etmiyor artik. Igrenc bi jenerasyondanim :)

Ha bir de ben internetten tanışmaya karşı değilim. Benim de oradan konuştuğum kişiler oldu tabii o zaman instagram yeniydi. Ben face ve msn jenerasyonuyum😂Oradan evlenen de duydum; gördüm ama benim tavsiyem daha kontrollü ortamlardan birini bulman. Ha illa instagramdan bulacağım diyorsan ki olabilir adamı iyice deş kapılmadan önce olur mu?

Back
X