- 17 Haziran 2019
- 1.137
- 5.296
- 158
- Konu Sahibi Papatya129
Bence umut bağlamadan devam edin. Başkalarına da şans tanıyın.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çıkar. İlla ki çıkar. Sadece biraz daha tecrübe kazanman lazımdemek ki henüz benim karşıma çıkmadı. Nasip ne diyelim :)
Tatlım erkeklerin çoğu flort u beceremez zaten. Onun gibi düz odunca düşün yaniHepinizin “sal şu çocuğu” diyeceğini çok net biliyorum ben de zaten kendine saygısı olarak bir kız olarak bunu yapacağım ama akıl akıldan üstündür diyerek size yine de sormak istiyorum.
İnternetten bi adamla tanışmıştım, yaşlar 22-25.
3 kez görüştük ve her şey çok güzeldi. Yemeğe çıkıyorduk Sohbet muhabbet, ilgisi cok yuksekti yıllar sonra bi heyecan hissettim allah kahretmesin yine 1 ay anca sürdü.
3.buluşmadan sonra adama bir şeyler oldu. Yazmıyor eskisi gibi. Online oluyor saatler sonra yazıyor.
Kizlar ben mi yanlis yapiyorum ben mi flort ozurlusuyum neden olmuyor ya. Bu kacinci flortten donusum haddi hesabi yok artik.
Yazmadim o da yazmayinca. Dun storyime cevap vermis.
Sizce nasil davranmaliyim?
Tatlım erkeklerin çoğu flort u beceremez zaten. Onun gibi düz odunca düşün yani
Nasılsın herhangi bir sıkıntın mi var diye bir sor bakalım ne dicdk
Bak bir tavsiye daha; görüştüğün insanın davranışlarına bak sözlerine değil. Seviyorum, aşığım, evleneceğim...Bak ne kadar kolay söyleniyor değil mi? O yüzden gördüğüne İnan![]()
İşte ilk aşamada insanları tanımak bu noktada oluyor az sabret odun yontulacak. . Düz düşün biz çok detayciyiz direk te kendi mize ypruyoruz . Halbuki çok basit bir sebep ten yazmıyor olabilirsıkıntısı varsa adam gibi anlatsın ya
Şu saatten sonra kimsenin psikologu olamam
O yaşlarda hepimiz öyleydik. Çok normal. Yaşayarak öğreneceksinoyle gercekten. O kadar tecrubesizim ki bu konuda azıcık ilgiye tav oluyorum. Oysa gerçekten seven ve değer veren adam şunu yapmazdı. :/
Bu benimde aklıma geldi.Seninle birlikte 2 3 kızla daha görüşüyorsa onlarla yazışıyordur.
Aynen.Bu benimde aklıma geldi.
Sevgili konu sahibi tahminen tek konuştuğu siz değilsiniz.
Sizi cepte tutuyor. Iğrenç ama o adaylar arasından karar verince diyelim olumlusunuz size ilgi gösterecektir.
Şimdilik cepte tutacak kadar ilgi gösteriyor.
Geçiniz...
Ay çok kötüBaşka kızlar var kesinlikle..En yakın arkadaşıma da oldu..İki ay çok iyiydi araları sonra adam yazmamaya cevap vermemeye başladı..Arkadaşıma biraz aklı varsa bırakmasını söyledim..Bırakmadı..Sonunda ne oldu..Adama mesaj attığı gün bir kız ona sosyal medyadan nişanlımdan ne istiyorsunuz diye yazdı..Kopan tantanayı sen düşün..
Bir de arkadaşım doktor..Adam da savcıydı..Yani öyle ergence bir şey de değildi..Arkadaşım da bilmiyordu böyle bir şeyi zaten hemen alakayı kesti..Ay çok kötüÇok üzüldüm arkadaşınıza.