- 26 Haziran 2013
- 2.591
- 4.976
- 133
- 31
- Konu Sahibi noclearmind
-
Adamın tipi görseniz torbacı mı desem Suriyeli sokak çocuğu mu desem...komedi yani
BaBing başlığa istinaden bence yazma sen boşver bunu geç yani. Bu nasıl bir tiptir yahu nesini beğendin çözemedim
Aaa feci merak ettimAdamın tipi görseniz torbacı mı desem Suriyeli sokak çocuğu mu desem...komedi yani
BaBing başlığa istinaden bence yazma sen boşver bunu geç yani. Bu nasıl bir tiptir yahu nesini beğendin çözemedim
yok ya yazmıyor belki bir daha yazarım sonra yazmam bilmiyorum. missin büyüttüğü kadar da çirkin değil, sadece kara ve kuru
Off benim kafaya taktığım eleman da yazmıyor, nasıl sinir oluyorum
en son gırtlağına yapışıcam yazsana diye sljlkfOff benim kafaya taktığım eleman da yazmıyor, nasıl sinir oluyorumseni o kadar iyi anlıyorum ki şuann...
oturduğu apartmanı bile biliyorum da işte. o kadar özgüvenli değilimBu kadar etkilendin ve hayla burdasin ben olsam simdiye o cocugun soy agacini bile cikartiydim az cok oturdugu semti filan tahmin ediyorsundur git oraya ara bul nerde oturdugunu sonra karsilasmis gbi yaparsin falan filan gerisi gelir kismetse walla canim hayat kisa icinde kalicagina disnda dursun
Bizde goreydik iyiydiyok ya yazmıyor belki bir daha yazarım sonra yazmam bilmiyorum. missin büyüttüğü kadar da çirkin değil, sadece kara ve kuru
Ay ben heyecanlandım okurken :) ama kızdım da bir yandan. Niye sen yazana kadar yazmamış? Amaaan neyse, mutlusun ya önemli olan oKızlaaaar günaydın
Yeni ve önemli gelişmelerle geldim, dün tekrar yazdım. O da görüşelim diye ortaya laf attı. Bende okey dedim. oturduğum yere geldi beni aldı. Tabi tanımadığım için biraz da tedirginim arabaya binme konusunda. Neyse plakayı aldım arkadaşlarıma attım. kfkj
Çok şey konuştuk artık ne konuştuğumuzu felan hatırlamıyorum. Bi ara ee sen anlat bakalım ne bu mesele dedi. Nasıl yani dedim. Anladın işte anlat dedi. Açık ve dobra şekilde dikkatimi çektin yazdım, hep erkekler mi yazacak dedim. İyi ki yazmışsın felan dedi
Muhabbetimizde çok iyiydi bi saniye bile susmadık konusucak şeyler bulduk ki ortak yönlerimizde varmış. Sabaha karşı saat 4 gibi ayrıldık, sahilde oturduk deniz felan romantik oldu :) Acayip kafa bi adam zaten makara gırgır. Takılıyo arada bak deniz kenarında flört ediyoruz işte görüyo musun felan diye :) Ses tonu diksiyonu o kadar etkileyici ki zaten. Gözlerinin içine bakmaktan hiç çekinmedim hatta bi ara o da sanki daha önceden tanıyormuşuz gibiyiz, hiç tanımadığım bir insanla deniz kenarında oturuyom ve gayet samimi bi şekilde muhabbet ediyoruz, olaya bak dedi. Çok şey konuştuk şuan hepsini kalem kalem yazabilirim ama sizide baymıyayım.
Acayip etkilendim, bakalım bundan sonrası nolacak.
Sordum, insan bi yazar ya kaç keredir ben yazıyorum kadınlık gururumu hiçe saydım dedim. Haklısın fakat boş konuşma olmasını istemedim görüşmeyle sonlanması gerekirdi şimdi anlık gelişti her şey dedi. Bende s.çtın sıvama bari batırdın dedim :)Ay ben heyecanlandım okurken :) ama kızdım da bir yandan. Niye sen yazana kadar yazmamış? Amaaan neyse, mutlusun ya önemli olan o
Neticeye bakmak lazım. Bakalım devamı nasıl gelecek? Gelişmeleri bekliyorum heyecanla :)Sordum, insan bi yazar ya kaç keredir ben yazıyorum kadınlık gururumu hiçe saydım dedim. Haklısın fakat boş konuşma olmasını istemedim görüşmeyle sonlanması gerekirdi şimdi anlık gelişti her şey dedi. Bende s.çtın sıvama bari batırdın dedim :)
Ya senin için daha nerden nereye geldim ödeşmiş olduk dedi.
Aynen bakalım nasıl olacak bende merak ediyorum. İçim içime sığmıyor çok heyecanlıyım işe gelirken düşündüm hep konuşması şebeklikleri felan çok tatlı. Kendi kendime salak gibi gülümsüyorum.Neticeye bakmak lazım. Bakalım devamı nasıl gelecek? Gelişmeleri bekliyorum heyecanla :)
Çook teşekkür ederim, bakalım sonrasında ne olacakaaaaaaahhhhh oh be rahatladım. sonunda şu forumda gaz verdiğim(iz) birinin aşk hayatı güzel gidiyo kshkjks.
çoook sevindim. en azından o ilk adımlar atıldı. bundan sonrası kolay. herşey gönlünce olsun
aaaaaaahhhhh oh be rahatladım. sonunda şu forumda gaz verdiğim(iz) birinin aşk hayatı güzel gidiyo kshkjks.
çoook sevindim. en azından o ilk adımlar atıldı. bundan sonrası kolay. herşey gönlünce olsun
KV senin konun ne oldu panpa bir update ver kendi konundan insanlar merak etti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?