- 12 Eylül 2014
- 3.786
- 6.952
- 158
- Konu Sahibi noclearmind
-
Kızlar çok geç saatte yaziyorum size farkındayım belkide gormeyeceksiniz bile ama taktikleriniz işe yaradı. :)
Bi gazla mesaj yazdım. Basta " aaa karşılastık mı ki" muhabbeti yaptı. Sonra neden merhaba demedin dedi. Biraz konuştuk. Muhabbeti uzattı. Nerde karşılastik şu x yerde mi dedi. Dedigi yer evet dogruydu.. Ama ben üstüne fazla düşmedim.. Oralarin yabancisiyim tam olarak bilemiyorum diye gecistirdim. Kaçamak cevaplar verdim. Bi de mesajlarımı hemen gördü cevap verdi. Bana önemli bir ayrıntı gibi geldi. Bilemedim. :)
Daha da yazmam zaten, ondan bir adım beklemem gerek artık ama cok heycanlandim.MissPeaceful Ahuu14 . GelenKutusu Less-is-More O overlok KV_
uu hadi bakalim hayirlisi :) yaz gelismeleri mutlaka canim, umarim cok mutlu olursunKızlar çok geç saatte yaziyorum size farkındayım belkide gormeyeceksiniz bile ama taktikleriniz işe yaradı. :)
Bi gazla mesaj yazdım. Basta " aaa karşılastık mı ki" muhabbeti yaptı. Sonra neden merhaba demedin dedi. Biraz konuştuk. Muhabbeti uzattı. Nerde karşılastik şu x yerde mi dedi. Dedigi yer evet dogruydu.. Ama ben üstüne fazla düşmedim.. Oralarin yabancisiyim tam olarak bilemiyorum diye gecistirdim. Kaçamak cevaplar verdim. Bi de mesajlarımı hemen gördü cevap verdi. Bana önemli bir ayrıntı gibi geldi. Bilemedim. :)
Daha da yazmam zaten, ondan bir adım beklemem gerek artık ama cok heycanlandim.MissPeaceful Ahuu14 . GelenKutusu Less-is-More O overlok KV_
Teşekkür ederim, bi gelişme olursa yazarim mutlaka :)uu hadi bakalim hayirlisi :) yaz gelismeleri mutlaka canim, umarim cok mutlu olursun
Yazmadi ya ofBugun yazdi mi? Sadece gece mi konustunuz.Sanki sevgili olacakmissiniz gibi geldi
duruma bakılırsa hiç şansı yok SAÇINI BAŞINI yolarız:))) çağır bizi ..ya beğenecek ya beğenecek :)))Kendimi rakiya vurup o kedi buraya gelecek diyebilirim:)))
El birliğiyle halledelim bu işi kızlar:))duruma bakılırsa hiç şansı yok SAÇINI BAŞINI yolarız:))) çağır bizi ..ya beğenecek ya beğenecek :)))
Sakin yapma oyle seyler hatta resim felan atma bir sure meraklansin kudursun oyle cevap yazEl birliğiyle halledelim bu işi kızlar:))
Vallaha oturdugu semte gidip boy boy foto cekip aticam
:) şu an bende kafa durmuş durumda..taktik gelmiyor aklıma ama kk bayanları şimdi başlar taktik vermeye..bol şanslar..inşallah iyi biridir de iki gün sonra AAAAA BU MUYMUŞ deme...( içinden bi ses öyle diyeceksin diyor :)El birliğiyle halledelim bu işi kızlar:))
Vallaha oturdugu semte gidip boy boy foto cekip aticam
Genelde öyle oluyor bende gözümde buyutuyorum sonra kelek karpuz çıkıyor:) şu an bende kafa durmuş durumda..taktik gelmiyor aklıma ama kk bayanları şimdi başlar taktik vermeye..bol şanslar..inşallah iyi biridir de iki gün sonra AAAAA BU MUYMUŞ deme...( içinden bi ses öyle diyeceksin diyor :)
bismillah yahu dur kaç dk oldu...pc başında mı bekliyorsun.çık bir dolaş gel :)bugün pazar adam gezmeye gitmiştir kesinÖf kızlar yazmıyor ya. Bu da böyle bi anı olarak kaldı hayatım da
Dün gece konuştuk yabismillah yahu dur kaç dk oldu...pc başında mı bekliyorsun.çık bir dolaş gel :)bugün pazar adam gezmeye gitmiştir kesin
Ayyy çok tatlı sana naçizane tavsiyem çok üstüne düşme bence boş değil o daKızlar çok geç saatte yaziyorum size farkındayım belkide gormeyeceksiniz bile ama taktikleriniz işe yaradı. :)
Genelde öyle oluyor bende gözümde buyutuyorum sonra kelek karpuz çıkıyor
Dün gece konuştuk yaşimdi dışarıya çıkacağım zaten. Kafam dagilsin.
Yok yahu bir kere yazdım daha işlemez benden.Ayyy çok tatlı sana naçizane tavsiyem çok üstüne düşme bence boş değil o da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?