ye ekşiyi al ayşeyi....

benim de canım hep ekşi istedi ilk aylar
yedim ekşiyi aldım ayşemi kucağıma :))

Sayenizde canım tatlı yemek istedi valla..Tatlı tatlı kelimesini okuya okuya..:kedi:

kıslar merhaba
benimde bu haftama kadar canım hep tuzlu ve ekşi şeyler istiyordu.limonları doğrayıp tuzlayıp yiyordum. fakat erkekim olacak... yanıltıcı bence bilmiyorum...

Benimde ilk 3 aylık dönemde genel olarak ekşi canım istedi,o da midemi bastırıp rahat ettirdiği için..
4. aydan itibaren tatlı yeme isteğim de oldu..hala tatlı ekşi karışık gidiyor ve bir oğlum olacak inşallah..Yani ilk 3 aylık dönemde belli olmuyo o..

ilk 3 ay artan mide asitleri yüzünden hamilelerin ekşiye meyletmeleri normaldir canım. ilk 3 ay baz alınırsa tüm hamileler kız bebeğe gebe olmalılar yani. ben bu anlatılanlara hiç inanmıyorum çünkü oğlum olacak ve hiç tatlıya aşermedim hamileliğim boyunca. hatta hiç şeker tüketmiyorum deseme yeridir zaten önceden beri pek sevmezdim aksi bir durum olmadı yani bende. biraz hurafe bunlar canım yaaa..

valla kızlar her hamilelikte cinsiyet aynı bile olsa farklı oluyor benim kızım var 6 yasında onda ekmek arası turşu acılı ekşili lahmacunlar yerdim şimdi gene hamileyim agzıma turşu sürmedim tatlı yiyorum ve gecen hafta dr kız dedi yani neymiş cinsiyetin yemeyle alakası olmazmışşş

sanırım öyleCADIARZU

ben ekşi yedim hep, herkes kızın olacak dedi ama erkek bekliyorum
18. haftadan sonra tatlı yemeğe başlarsın, ilk zamanlar bırak tatlıyı görmeyi adını duyunca bile midem bulanıyordu ama şimdi götürüyorum
karnın sivri olursa erkek, yuvarlak olursa kız olur söylentisine de katılıyorum
haaa bi de popon büyürse ve çirkinleşirsen de kızın oluyor
sağlıklı olsunlar da başka ne isteriz.

ben buna inanmıyorum ben deli gibi limon kivi yeedim ama tatlıda yedim erkek

sadece portakal yiyemiyordum

ben de ilk 3 ay sürekli ekşi istedim. burnuma turşu kokuları geldi. hayatımda yemediğim kadar turşu yedim. dedim aha ayşe geliooo...
meğer erkekmiş bebiş..
3.aydan sonra değişti ekşiyle aramız açıldı. şimdi 30.haftadayız daha çok tatlı istiyor canım, arada hala ekşi şeylere dadanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…