- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.983
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #23.441
Yok ya bu baya büyük biz hamsiyiz minyon tipliyiz ya
E Elif_Eylul
M MissHayaLet
Sabah
Klasik kahvalti ekmeksiz
Ara elma
Aksam
İki kepçe taze fasulye bir bardak yoğurt suyu
10 bın adım
30 mekik
Afiyet olsun canlargünün mönüsü
Sabah kahvaltısı 1dilim kepekli ekmek
1tabak mercimek çorbası
3-4 dilim peynir
Ara öğün. Feridun Kunak detoks çayı
Öğlen 1tabak yeşil mercimek çorbası
Ara öğün. Yarım elma
Akşam 2 alabalık ve marul
1.5 litre su,
Spor olarak 30 dk lesie artırılmış fitness yürüyüşü
birazdan 40 dk 3km yürüyüş yapicam inşallah ( 4.800 adıma tekabül ediyor)
bu arada herkese afiyet olsun
Hosgeldin canımMerhaba kızlar ben de katılabilir miyim aranıza
Yoo hazır sütlü köpüklü içtim
Bir kerede deki sen kahveyi seviyosun sanada yapam yokYoo hazır sütlü köpüklü içtim
Merhaba ben Hazal Türkçe öğretmeniyim, yaklaşık 2 senede 116 kilodan 66 kiloya inip 50 kilo vermiştim burada diyet grupları vardı onlara katılmıştım sonra gruplar kapandı ben de artık yeterli korumaya geçeyim dedim ama 6 ayda 9 kilosunu geri aldımHosgeldin canım
Burdami devam etmek istiyosun,istiyosan seni taniyalim
Tanıştıģımıza memnun oldum canim bende filiz,Merhaba ben Hazal Türkçe öğretmeniyim, yaklaşık 2 senede 116 kilodan 66 kiloya inip 50 kilo vermiştim burada diyet grupları vardı onlara katılmıştım sonra gruplar kapandı ben de artık yeterli korumaya geçeyim dedim ama 6 ayda 9 kilosunu geri aldımŞimdi 75 kiloyla tekrar başlamak istiyorum blr yere bağlılık duygusu oluşunca güzel veriyorum evde kendi başıma beceremedim
Sağ ol canım geri almasak keşkeTanıştıģımıza memnun oldum canim bende filiz,
Cok guzel kilo vermissin maşallah
Istersen yarin tarti bildiriminle baslarsin,yada net kilonu biliyosan söylersen hedefinle birlikte ilk sayfaya ekleyim senide,ilk sayfada kurallar var okursan sevinirim menu bildirimini her aksam yapmanı rica edicem
Size yetisemiyorum kaptan ya bu giriyorum sayfalar uçup gidiyo
Tamam canim ekliyorum başlangıçin hayırli olsunSağ ol canım geri almasak keşkeSabah tartıldım 74,9 çıktım hedef kilom 67 ilk sayfaya göz attım yarın itibariyle menü bildirimine başlarım
Afiyet olsun canımSabah: 2 dl TB ekmeği, iki haşlanmış yumurta, yeşillik, çay, peynir, zeytin
Öğle: 1 kase taze fasulye, 1 dl TB ekmeği, yoğurt
Akşam: kuzu tandır, 4 5 yk pirinç pilavı, yoğurt, şekersiz ayva kompostosu
Şu 1.5 lt çok az içtim bugün
Bebisi uyutup biraz suya yuklencem içim yanıyor
E Elif_Eylul
Seviyomusun bilmiyodm ki senin hakkında cok bişey bilmiyorumBir kerede deki sen kahveyi seviyosun sanada yapam yok
Tamam okSeviyomusun bilmiyodm ki senin hakkında cok bişey bilmiyorum
Hoşgeldin Aramıza CanımMerhaba ben Hazal Türkçe öğretmeniyim, yaklaşık 2 senede 116 kilodan 66 kiloya inip 50 kilo vermiştim burada diyet grupları vardı onlara katılmıştım sonra gruplar kapandı ben de artık yeterli korumaya geçeyim dedim ama 6 ayda 9 kilosunu geri aldımŞimdi 75 kiloyla tekrar başlamak istiyorum blr yere bağlılık duygusu oluşunca güzel veriyorum evde kendi başıma beceremedim
Afiyet Olsun canımSabah: 2 dl TB ekmeği, iki haşlanmış yumurta, yeşillik, çay, peynir, zeytin
Öğle: 1 kase taze fasulye, 1 dl TB ekmeği, yoğurt
Akşam: kuzu tandır, 4 5 yk pirinç pilavı, yoğurt, şekersiz ayva kompostosu
Şu 1.5 lt çok az içtim bugün
Bebisi uyutup biraz suya yuklencem içim yanıyor
E Elif_Eylul
Teşekkür ederim tamamladigin icin
Ben teşekkür ederim kaptanımTeşekkür ederim tamamladigin icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?