Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kaptanım geç kaldım yürüyüşümü çok geç tamamladım kendimden geçince ancak bilgisayarın başına oturdum bugün misafirli bir gün oldu çok özür dilerim.
3 Mart 2022 Menü E Elif_Eylul
Sabah
2 yumurta omlet
2 dilim peynir (küçük)
8-9 yeşil zeytin
4-5 çeri domates
2 tatlı kaşığı keten tohumu (çekilmiş)
2 büyük bardak yeşil çay
Öğle
1 kase yoğurt
1 Elma
1 greyfurt
1 kupa filtre kahve (az yağlı sütle)
Akşam
2 adet (orta boy) patates haşlaması
1 büyük kase havuç marul salatası
ve bol su 3 litre

SPOR: 13709 adım M MissHayaLet
Herkese iyi geceler huzurlu mis gibi rüyalar. Yarın bol eksiler görmek ümidiyle kızlar

Eklentiler

• WhatsApp Image 2022-03-03 at 23.29.22.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 26
Afiyet olsun kuzum bu hafta senle ortiyiz

Kızların hoşuna gittiyse yeni listeyi hazırlıyorum benim için sıkıntı yok iki listeyi de ayrı ayrı tutuyorum yeter ki kızlar motive olsun
Sen olağanüstü bir detaysın hayatımdaki hoşumuza gitmez olur mu hiç M MissHayaLet hakkınızı ödeyemem vallahi kendimle yarış halindeyim E Elif_Eylul Emekleriniz için çook teşekkür ediyorum

ooo yarış çok büyük Matruşkam biz bu işi yaparız biliyosun o güç bizde var. Herkese bol eksiler olsun inşallah
M M_atruska mesajı verdim ortim

İnşeAllah canım . Kaçmak yaptım ya . Geçen haftaya göre fazla çıkarsa hiç üzülmem kendime ceza olsun . Birde regl yaklaştı . Bakalım yarın ola hayır ola .
Hiç canımızı sıkmadan eksikleri tamamlayıp yola daha büyük azimle devam ederiz biz. Ancak yavaşlama olur yolda giderken ama beraber hızlanmasını da biliriz hiç canını sıkma o kilolar gidecek. İyi geceler kuzum

Iyi keyifler canim
Teşekkür ederim abla
Oh gez bakalım CIS cos yemek yasak
Yok salata yaptım kendime yedim

annem kötü kıtü şeyler yapmıştı
Ben de merak ediyorum ne yazmış ki banlanacak

Ooo keyifli oturmalar annene selam söyle

Aleyküm selam canım. Teşekkür ederim söyleyemedimya şimdi gördüm mesajını yarında gitcem söylerim
@HappyMutlu sen girmiyosun diyilmi
Cikoyu bir yere yerlestircem yoksa 1grup 3lü olcak
Sıkıştırı ver beni bi yere ufacık biçeyim sonuçta
Eline sağlık kaptan
Ooo birinci şimdiden belli
Onebe öyle ödülmü olur
Ödül diye buna derim
3mart
3litre su,1litre dukan
Afiyet olsun abla

Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım

Sağol canim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…