- 14 Ağustos 2021
- 2.851
- 12.775
- 128
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #153.701
Bakalım değiştirsin de canım net belli olur sabahKız imkansız 150 kilo üstü olsan bile 1 haftada 6kilo alınmaz
Ayyy canımı sıktı durduk yere bu tartıYuh
Tartıyla alakalıdır
Karadenizlilerin yemeği karalahana bulgur soğan patates havuç var içinde bulgur pilavı gibi susuz tane tane olurDiple neki
Nerden aldinAyyy canımı sıktı durduk yere bu tartı
Hımm anladım Afiyet olsun ozamanKaradenizlilerin yemeği karalahana bulgur soğan patates havuç var içinde bulgur pilavı gibi susuz tane tane olur
Kiz nebilim benKaradeniz yemeği fasülye diblesi offf
Ben senden umutluyum verdin benceBakalım değiştirsin de canım net belli olur sabah
Markavm ..daha önce aldığım hiçbir üründe sıkıntı olmamıştıNerden aldin
Hımm anladım Afiyet olsun ozaman
Hımm anladım Afiyet olsun ozaman
Corba yedimki ben gelememGel beraber olsun
Ayyy inşallah..bir an önce yağlı simgesi değişsin istiyorum tartıdaBen senden umutluyum verdin bence
Of oda efsane bir şeyKaradeniz yemeği fasülye diblesi offf
Benim diyetisyen sabah aç karnina hindistancevizi yağlı kahve veriyodu faydasını gördüm sende dene mutlakaAyyy inşallah..bir an önce yağlı simgesi değişsin istiyorum tartıda
Benimki de saat 12 ye yazıyor..Benim diyetisyen sabah aç karnina hindistancevizi yağlı kahve veriyodu faydasını gördüm sende dene mutlaka
En son pizzayı üçlü rakamlardan ikiliye indim diye ödül yapmıştıkBen tam 9 aydır pizza yemedim akşam yemeği için glutensiz pizza yapıyorum lütfen beni taşlamayın
Ben tam 9 aydır pizza yemedim akşam yemeği için glutensiz pizza yapıyorum lütfen beni taşlamayın
Wanyo mori hangi video yapıyorsun birde gerçekten ise yarıyor mu merak ettimMenüm yazam 11 Aralık
Mantarlı omlet
cennet hurması
Ara bi kazan kahve
Akşam karnıbahar mantısı
Cennet hurması
Spor leslie 40 dk wanyo mori 1 saat
E Elif_Eylul
@MissHayaLet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?