Yeğene altın mı künye mi?

Bebeğe altın ne takılır?

• Çeyrek altın

OY: 61 85,9%
  • Künye

OY: 10 14,1%

• Ankete Katılan
    71
Künye, küpe, kolye gibi süs eşyaları eğer hatıra Olarak saklanmayacaksa bence değersiz. Dediğiniz gibi bozdurulacak ve işçilik değeri, düşük ayar olması gibi sebeplerle aldığınız fiyattan aşağı satılacak Ki ben yeğenime künye taksam hep gözüm taktılar mı acaba diye kolunda onu arar

Çeyrek iyidir. En fazla 50-100 lira değer kaybettirir bozdururken Ya da daha samimiyseniZ yarım altın filan da olabilir.

Ben de öyle düşünüyorum, ilk vazgeçilen şey de künye oluyor sanki annem benimkini sigarası bitti diye satmıştı

Bizim bi arkadaş ortak arkadaşın düğününe geç geldi takı bitmişti azcık da içkiliydi neyse gitmiş sandığa atmış sonra düğünü olan arkadaş dedi sandıktan 5 tane altın çıktı 1 çeyrek 4 gram
Erdi hangisini takmış sorsanıza
Erdi de hatırlamıyorum kafam güzeldi çeyrek taktım galiba demiş
Millet akıllı

İkiz mi bebekler
Şimdi ikisine çeyrek taksam zarara girerim 2 takım alayım diye düşünmüş olabilir
2 gram alayım diyememiştir eli titremiştir

Evet ikiz bebeklerim. Gerçi onun yine bebeği olacak Benim ikizler 4 aylıkken hamile kaldı. Ben yine çeyrek takardım oysaki

Evet ikiz bebeklerim. Gerçi onun yine bebeği olacak Benim ikizler 4 aylıkken hamile kaldı. Ben yine çeyrek takardım oysaki
E yani bi nevi borç gibi sonuçta
Birine takabilirdi
Hatta erkeğe haram o yüzden kıza takıyorum ha diye espri yapabilirdi
O doğum yapınca sen kıyafet al git "çeyrek getirirdim ama sen adeti bozdun" diyip gül

E yani bi nevi borç gibi sonuçta
Birine takabilirdi
Hatta erkeğe haram o yüzden kıza takıyorum ha diye espri yapabilirdi
O doğum yapınca sen kıyafet al git "çeyrek getirirdim ama sen adeti bozdun" diyip gül

Yine takarım çeyrek Eşimin hatırına
Şu laf sokma olayını becerebilenlere aşırı hayranım Pek becerebildiğim bir şey değil. Sanırım ben hareketlerimle laf sokuyorum, tabi anlayan az onuda

Yine takarım çeyrek Eşimin hatırına
Şu laf sokma olayını becerebilenlere aşırı hayranım Pek becerebildiğim bir şey değil. Sanırım ben hareketlerimle laf sokuyorum, tabi anlayan az onuda
Laf sokunca bile anlayan olmuyor bazen
Kaldı ki hareket
Misal benim eltim kıyafet alsa gelse "canımm bunlar nasıl kaliteli kıyafetler öyle yani 2 takım 1 çeyrek parası etmiştir zahmet etmişsin sağolasın" derim iyi ki eltim yok

Sana elti lazımmış aslında Neyse evlerden ırak
Bana daha 2 tane daha gelecek Allahtan uzağımda az etkiliyor

Kardeşin çocuğuna çeyrek de az gibi geldi ama samimiyete bağlı tabii. Ya o değil de neden altı aylık bebeğe 40 mevlidi yapıyorlar? Millet takı taksın diye mi?
Samimiler aslında ama eşim okul da okuyor şu an, o yüzden hiçbir şey istemiyorlar bizden aksine yardım ediyorlar. Ama bana da az geliyor düşününce

Kaynanam çok hevesli ya böyle şeylere, baya yer falan tutmuşlar kalabalık da olacak sanırım Memleketten başka ilde yaşıyorlar diye bebeği de herkes yeni görecek, heves ettiler herhalde.

Eşimin amcasi bebeğime künye takti benim kız cok yaramaz esimin ailesi de görgüsüz oldugu icin künyesini takamadi takamadi diye basimı diyediler büyük geliyordu gittim yaptırdım ayarlattırdım 80 liraya.Çocuğa taktim daha o gün cektigi gibi ikiye ayırdı künyeyi.Yani ceyrek daha iyi cocuklar kunyeyi zaptedemiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…