Yeğene altın mı künye mi?

Bebeğe altın ne takılır?

• Çeyrek altın

OY: 61 85,9%
  • Künye

OY: 10 14,1%

• Ankete Katılan
    71
Ben de yeğenime çeyrek takıp yanında bebek bezi almıştım. Belki size de çeyrek takmak az geliyorsa bebek bezi de alabilirsiniz.

Ben de yeğenime çeyrek takıp yanında bebek bezi almıştım. Belki size de çeyrek takmak az geliyorsa bebek bezi de alabilirsiniz.
Bebek bezi de çeyrekten hallice dimi artık Bez mama ne lazımsa sorayım o da olur aslında, teşekkür ederim

O zaman sorun yok. Çeyrek ideal. Hem herkes nerden görecek taktığınız şeyin çeyrek olduğunu. Uzaktan yarımla çeyrek boyut olarak benziyor birbirine. Kaynanadaki azimden ben de istiyorum ama ya.

Sanada kötüsü denk gelmiş görümceler daha iyi oluyor aslında Keşke 3 görümcem olsaydı da 1 eltim olmasaydı derim bende hep
Nefesin kadar yakın oturan görümce istemezdin şimdi eğri oturup doğru konuşalım
Kv 20 saat uzakta otursun onu da çok severim mesela
O da şöyle

Kaynanadaki azimden ben de istiyorum ama ya.
Bi de memlekette bi adet var, herkes şalvar giyiyor böyle olaylarda. Şalvar dediğim şunlardan ama süslü şalvar. Benim de tek düşündüğüm mevlütte bunu hangi aşamada giyeceğimiz

Çeyrek yeterli

Çeyrek eski çeyrek değil ki.
İnsanlar artık alamayıp gram altin takar oldu ki onun bile kücükleri çıkmış daha uygun fiyatlı.
Yerinizde olsam çeyrek takardım zira satıp bir eksiğini pekala alabilirler çeyrekle. Satmasalar saklasalar değer kaybetmez,künye zaten kullanılacak birşey değil,kimse takmaz koluna zaten bebeğin,hatıra olarak saklanabilir ama elzem değil ki belki vardır bile künyesi bebeğin(aile,yakınlardan biri hediye etmiştir)

3 bınden asagı kunye yoktur yalnız o da 14 ayar.Onu yapana kadar ustune katar yarım takarım ben olsam.6aylık bebege neden sımdı 40 mevludu?

3 bınden asagı kunye yoktur yalnız o da 14 ayar.Onu yapana kadar ustune katar yarım takarım ben olsam.6aylık bebege neden sımdı 40 mevludu?
Daha uygun fiyatlıları var da işte ayarı düşük muhtemelen tüy kadar da hafiftir, üstüne katalım desek 2 katarız bu arada 3bine de olur ama değeri de düşecek pek gerek yok sanki.

Farklı bi ildelerdi gelemediler memlekete, bebeği falan da kimse görmedi, ondan sanırım heves etmişler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…