- 10 Ocak 2014
- 1.541
- 2.686
- 333
- Konu Sahibi Orangegreysky
-
Ben de yeğenime çeyrek takıp yanında bebek bezi almıştım. Belki size de çeyrek takmak az geliyorsa bebek bezi de alabilirsiniz.Kızlar selam. Kaynımın bebeği oldu. Aslında 6 aylık oldu bile ama uzak bir ildelerdi ne onlar gelebildi ne biz gidebildik. Şimdi 40 mevlüdü yapılacak 6 aylık bebeğeMemlekete gideceğiz biz de.
Eve giren para çok değil ama az da değil. Yeni evli sayılacağımız için çok para düzenini oturtamadık sadece. O yüzden büyük bi şey onlar da beklemiyor bizden biz de alamayız pek zaten.
Çeyrek mi takalım yoksa çeyreği bozup üzerine de biraz ekleyip künye mi alalım emin olamadık. Künyeyi birkaç sene takar sonra ya anı olarak saklayacak ya satacaklar, satınca da tahminim çok düşecektir fiyatı ayarı da düşük çünkü.
Çeyrek az mı kalır ne dersiniz? Eşim sonra katılacak olsa da mevlüd kadınlar arasında olacağı için ben takacağım muhtemelen o yüzden dert ettim birazcık
Bebek bezi de çeyrekten hallice dimi artıkBen de yeğenime çeyrek takıp yanında bebek bezi almıştım. Belki size de çeyrek takmak az geliyorsa bebek bezi de alabilirsiniz.
Bende görümce var 3 eltiye bedel
O zaman sorun yok. Çeyrek ideal. Hem herkes nerden görecek taktığınız şeyin çeyrek olduğunu. Uzaktan yarımla çeyrek boyut olarak benziyor birbirine.Samimiler aslında ama eşim okul da okuyor şu an, o yüzden hiçbir şey istemiyorlar bizden aksine yardım ediyorlar. Ama bana da az geliyor düşününce
Kaynanam çok hevesli ya böyle şeylere, baya yer falan tutmuşlar kalabalık da olacak sanırımMemleketten başka ilde yaşıyorlar diye bebeği de herkes yeni görecek, heves ettiler herhalde.
Nefesin kadar yakın oturan görümce istemezdin şimdi eğri oturup doğru konuşalımSanada kötüsü denk gelmiş görümceler daha iyi oluyor aslındaKeşke 3 görümcem olsaydı da 1 eltim olmasaydı derim bende hep
Bi de memlekette bi adet var, herkes şalvar giyiyor böyle olaylarda. Şalvar dediğim şunlardan ama süslü şalvar. Benim de tek düşündüğüm mevlütte bunu hangi aşamada giyeceğimizKaynanadaki azimden ben de istiyorum ama ya.
Memleket neresiBi de memlekette bi adet var, herkes şalvar giyiyor böyle olaylarda. Şalvar dediğim şunlardan ama süslü şalvar. Benim de tek düşündüğüm mevlütte bunu hangi aşamada giyeceğimizEki Görüntüle 3110662
İç Ege'nin güzide şehirlerinden biriMemleket neresi
Bursa’da da var böyle şeyler de neyse ki bizimkiler beni maruz bırakmadı bunlara.İç Ege'nin güzide şehirlerinden biri
Amin çok sağ olunBirkaç küçük kıyafetle birlikte çeyrek iyi olacaktır.
allah bağışlasın
Çeyrek yeterliKızlar selam. Kaynımın bebeği oldu. Aslında 6 aylık oldu bile ama uzak bir ildelerdi ne onlar gelebildi ne biz gidebildik. Şimdi 40 mevlüdü yapılacak 6 aylık bebeğeMemlekete gideceğiz biz de.
Eve giren para çok değil ama az da değil. Yeni evli sayılacağımız için çok para düzenini oturtamadık sadece. O yüzden büyük bi şey onlar da beklemiyor bizden biz de alamayız pek zaten.
Çeyrek mi takalım yoksa çeyreği bozup üzerine de biraz ekleyip künye mi alalım emin olamadık. Künyeyi birkaç sene takar sonra ya anı olarak saklayacak ya satacaklar, satınca da tahminim çok düşecektir fiyatı ayarı da düşük çünkü.
Çeyrek az mı kalır ne dersiniz? Eşim sonra katılacak olsa da mevlüd kadınlar arasında olacağı için ben takacağım muhtemelen o yüzden dert ettim birazcık
İç Ege'nin güzide şehirlerinden biri
3 bınden asagı kunye yoktur yalnız o da 14 ayar.Onu yapana kadar ustune katar yarım takarım ben olsam.6aylık bebege neden sımdı 40 mevludu?Kızlar selam. Kaynımın bebeği oldu. Aslında 6 aylık oldu bile ama uzak bir ildelerdi ne onlar gelebildi ne biz gidebildik. Şimdi 40 mevlüdü yapılacak 6 aylık bebeğeMemlekete gideceğiz biz de.
Kütahya'da giyerler ağır şalvarDüğünde mevlütte kınada her olayda
Daha uygun fiyatlıları var da işte ayarı düşük muhtemelen tüy kadar da hafiftir, üstüne katalım desek 2 katarız bu arada 3bine de olur ama değeri de düşecek pek gerek yok sanki.3 bınden asagı kunye yoktur yalnız o da 14 ayar.Onu yapana kadar ustune katar yarım takarım ben olsam.6aylık bebege neden sımdı 40 mevludu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?