bence bir avukatla görüşerek evlat edinin..
ablanız iğrenç olmaması gereken birşey yapmış olsa da neticede annesi..
onunla sadece bu konu için bile görüşebilirsiniz..
bu kadar pisliğin acısını hiç günahı olmayanların çekmemesi adına annenizi ve sizi tebrik ediyorum..
ben babanın yıkıldığından ve şiddetli bir şok yaşadığından sağlıklı düşünemediğini anladım anlattıklarınızdan.
çocuklarına mutlaka sahip çıkacaktır. hatta o masum erkek çocuğunu da atacağını sanmıyorum. aynı şeyleri ben yaşamış olsam 3 evladımı da bırakmazdım. kesinlikle empatiyi çok iyi yaptığımı düşünerek diyorum o oğlan çocuğunu da bırakmazdım..
Ortada babasız bir Çocuk olmasa inan umrumda değil eniştem de zaten baba olmaya layık bir adam değil. Ama işte benim öz ablam öyle büyük bir günah işlediki ben enişteme hiç birşey diyemiyorum. O da çocuğa aşırı derecede düşkündü kızlarından daha çok sevdiğini düşünüyorum şimdi ne yapacağını şaşırmış durumda...
çocuğun babasının kim olduğunu ablan biliyordur sonuçta birden fazla adamla olacağını sanmam eşinden hariç bi kişi olmuştur diye düşünüyorum madem yedin bi halt korun hadi olmadı aldır ne biliyim ya enişteye yazık çocuklara yazık o adam şimdi diğer kızlara karşı da tavır alabilir çdk zor çok bencede alın çocuğu üstünüze en mantıklı ve doğru olan bu
Tabi ki bunların hiç birini bilemeyiz. Biz çocuğa zaten annen baban biziz diyemeyiz çocuk anneyi babayı bilecek yaşta. Kimlikte üzerimize aldığımızı da kimse bilmeyecek sadece çocuğun yasal güvencesi olması bakımından bunu istiyoruz. Sigortası olacak yani en azından. Ayrıca okula yazdırma çağı geldiğinde anne baba imzası gerekecek. Bir anlık sorumsuzluğun bedelini bir ömür ödemesin diye bu yolu düşündük..
Yalanla yaşayabilirdik derken sonuçta anneleri ablanız,sizin yeğenleriniz.Olan eniştenize olmuş.Ben de annemi hep öyle teselli ediyorum biz önür boyu bir yalanı yaşayabilirdik gene Allahın sevgili kuluymuşuz da ortaya çıktı..
Böyle bir kadının o çocuklara kötü örnek olacağını düşünüyorum inşallah utanır da bir daha çocuklarının karşılarına çıkmaz. keşke bunları hiç öğrenmeden ölseydi gitseydi ablam çok canım yanıyor. Böyle bir aileden nasıl böyle bir evlat çıktı inanamıyorum...
Şok oldum
Dizilerde olur sanıyoruz
Maalesef siz birebir yaşıyorsunuz
Eminseniz yapın bunu, sizde hamilesiniz. Çok iyi düşünün
Ablanıza çok şey yazardım da değmez, 3 çocuğu heba etti resmen. Kedi köpek bile daha iyi annelik yapıyor
Eniştende aldatılmış ama diğer 2 çocuk kendi çocuğu onları bari sahiplensin
Hem anne hem baba tırt çıkmış, yazık 3 yavruya da
ablanız zorla falan mı evlendirildi?
Bence annen ve baban üzerine alsın. Zaten hep bakacak olan onlarmış ve biz öz anne baba olmayacağız kimlik için diyorsun, dedesi ve anneannesinin adı yazılsın. Üçüne de annenler bakacak anlaşılan.Aynen öyle kimse yarın ne olacağını bilemiyor. Eniştem zaten baştan beri sorumluluk sahibi bir baba olmadı kızları da annem ve babam büyüttü diyebilirim. Yıllardır yurt dışında çalışıyor eniştem. Tabi bu ablama onu aldatma hakkı asla vermez. Off inanın ne diyeceğimi bilmiyorum daha yazsam neler neler var ama... yeğenlerimi düşünmekten inanın kendi derdimi unuttum Allahım benim evladımı korusun o kadar canım yandı ki inşallah ona zarar vermez bu kadar acı
Nereye gitti peki bu kadın
annen baban alsa üstüne çocukları olmazmı sonuç ta annenne dede.. 2 yaşındaki çocuk annesinin kim olduğunu bilecek yaşta elbet sorucak annem nerede diye.. kıyamam ya .. çok üzüldüm çocuklara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?