- 21 Ağustos 2013
- 26.656
- 55.302
- 598
Kayıp diye polise başvurduk. Polis bulmuş bir arkadaşımın yanında kalıyorum demiş adres vermek istememiş. Sonuçta reşit özgür bir kadın polis be yapsın. Bir de bizden şikayetçi olmuş annem beni kovdu eşime karşı da can güvenliğin yok demiş.
Eniştem diyor ki ben onu bir kere öldürsem içim soğumaz onun her gün etinden bir parça koparıp lime lime edip yavaş yavaş öldürsem belki rahatlarım diyor.
Hahaha çok tatlısınız, anayasa mahkemesi aile hukukundan doğan davalarına bakmıyor ne yazık ki :) çok sıkıntılı bir konu bu, burdan çözemezsiniz. Sadece sizi yargılarlar boşuna uğraşırsınız enişteniz neye dayanarak boşanma davası açmış? Sadece boşanma davası mı açmış? Bu şekilde babalık karinesi çürütülmez çünkü.
DNA testi yapılmış. Gene de babalık karinesi çürütülemez mi?Hahaha çok tatlısınız, anayasa mahkemesi aile hukukundan doğan davalarına bakmıyor ne yazık ki :) çok sıkıntılı bir konu bu, burdan çözemezsiniz. Sadece sizi yargılarlar boşuna uğraşırsınız enişteniz neye dayanarak boşanma davası açmış? Sadece boşanma davası mı açmış? Bu şekilde babalık karinesi çürütülmez çünkü.
Mahkeme binalarımizin biliyorum hanimefendi..konu sahibine sordum ben..koca konu içinde o kısma takılma size saçma geldi anlıyorum ama ben konu sahibine soruyorum.sebebsiz değil emin olun
Soybağının reddi davası açılması gerekli.DNA testi yapılmış. Gene de babalık karinesi çürütülemez mi?
hmm.. başın sağolsun canım.. bence ablana çok kızgınsınız evet ama konuşmalısınız bu konuyu her boyutuyla sakinleşin tabi önce.. ne olursa olsun anneleri çünkü.. haa ablan ben dönmem almam çocukları derse o zaman bi yol aranır.. o da korkudan kaçtı galiba başına bişey gelicek diye.. kızlar büyük her durumun farkında onlarda ne diyolar bence onlarada danışın konu çok hassas. yazık eniştende oğlana çok düşkündü diyosun kimbilir neler geçiyo içinden.. eniştenin ailesi ne diyo bu duruma ...Babam vefat etti canım
Soybağının reddi davası açılması gerekli.
Koca koca cocuklar bu saatten sonra devletemi verilir hayatlari mafolur psikolojileri bozulur anneniz baksin sizde yardimci olun bebegide sahiplenin siz bakin.
çocuk çok küçük.. size yavaş yavaş anne diyebilir. benim oğlum da 26 aylık. gözlemlediğim kadarıyla alıştırılırsa sie anne diyebilir. bir de bebk geliyormuş kardeşin diye sevdirererk pekiştirebilirsiniz.
anaokulu çağlarında durumları yumuşatarak psikolog eşliğinde en uygun dille anlatırsınız. tabi annen kocasını aldattı sonra sen oldun gibi değil. sen şunun karnındaydın seni biz istedik bizim oğlumuz ol diye onlarda seni bize verdi falan diye masallaştırabilirsiniz.. yani ben o bebğin babasına sarılması olayına çok içerlendim vallahi.. Rabbim yüzlerine baksın inş da en az hasarla atlatsınlar. ablanızı da Allah ıslah etsin ne diyim..
Ayy sana cevap yazayım derken düştüm :) nesebin reddi ayrı bir dava konusu. Bu dava açıldıktan sonra hakim dna testi isteyecektir.Boşanma dilekçesine bu da eklenemez mi, dava başlayınca bir testte hakim ister heralde
Onu bilmiyordumBabam vefat etti canım
Kizlar durumun farkindadir!onlar nasillar ne durumdala ay cok üzüldüm ya ne enistene ne ablana ben yavrulara üzüldüm lutfen vermeyin yurda
1 yaşında kızım varŞimdiden psikolojisi bozuldu çocuğun geceleri ağlayarak uyanıyor ben şimdi ne yapıcam ben şimdi ne yapıcam diye sayıklıyor. Her çalan zile annem mi geldi diye koşuyor. Beni zaten anne şevkati yerine koymuş durumda 1 gün görmese ikinci gün teyzem gelsin diye tutturuyor biz de nasıl yaklaşacağımızı şaşırdık. Acaba annesinden ümit keser mi kendi kendine
Şimdiden psikolojisi bozuldu çocuğun geceleri ağlayarak uyanıyor ben şimdi ne yapıcam ben şimdi ne yapıcam diye sayıklıyor. Her çalan zile annem mi geldi diye koşuyor. Beni zaten anne şevkati yerine koymuş durumda 1 gün görmese ikinci gün teyzem gelsin diye tutturuyor biz de nasıl yaklaşacağımızı şaşırdık. Acaba annesinden ümit keser mi kendi kendine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?