Yeğenim başka adamdanmış!

Hiç başına bela sarmasın kızlar onunsa onlara sahip çıksın

Sizden birilerinin üstüne alması kötü fikir değil . En azından çocuk yarın kendini kimliksiz hissetmez. Bakacak durumda, duyarlı, dağ duyulu kimseler olmanız da beni çok sevindirdi ancak yarın için herşeye hazırlıklı olun.

Ablanız ve o biyolojik babanın çocuğu alma hakları bakidir. Biyolojik haklar kanunlarımıza göre çok önemli diye biliyorum.

Bunla ilgili bir önlem alınabilir mi onu bilmiyorum. Daha iyi yardımcı olacağına inandığım bir forum üyes Jessey bakar mısın?

Eniştem boşanma davası açtı bir de tazminat davası galiba bilmiyorum. Ama dna testinden sonra nüfusundan da çıkaracağını söyledi.

İçim o kadar dolu ki inanın anneme eşime kimseye dökemiyorum. Ağlamadım bile habire sen üzülme sen düşünme bebeğine birşey olmasın diyorlar

DNA testi yapılmış. Gene de babalık karinesi çürütülemez mi?

ablanız kesinlikle hatalı fakat onuda tmak reddetmek ne kadar doğru bilemedim... çok çok zor bir durum yaşanan kesinlikle Rabbim yardımcınız olsun

Kizlar durumun farkindadir!onlar nasillar ne durumdala ay cok üzüldüm ya ne enistene ne ablana ben yavrulara üzüldüm lutfen vermeyin yurda

Babam vefat etti canım
hmm.. başın sağolsun canım.. bence ablana çok kızgınsınız evet ama konuşmalısınız bu konuyu her boyutuyla sakinleşin tabi önce.. ne olursa olsun anneleri çünkü.. haa ablan ben dönmem almam çocukları derse o zaman bi yol aranır.. o da korkudan kaçtı galiba başına bişey gelicek diye.. kızlar büyük her durumun farkında onlarda ne diyolar bence onlarada danışın konu çok hassas. yazık eniştende oğlana çok düşkündü diyosun kimbilir neler geçiyo içinden.. eniştenin ailesi ne diyo bu duruma ...

Koca koca cocuklar bu saatten sonra devletemi verilir hayatlari mafolur psikolojileri bozulur anneniz baksin sizde yardimci olun bebegide sahiplenin siz bakin.

Onu bir anlık sinirle mi söyledi bilmiyorum ama kızlardan da annelerinin hıncını alıyor gibi davranıyor. Etmediği hakaret kalmadı çocukların ne günahı varsa. Annem sen zaten yıllardır ortada yoksun ben bakarım ne devlete vermesi diyor. Eniştem kendince ven kızlarım için para gönderirim elin oğluna harcarlar diye mi korkuyor bilmiyorum

Şimdiden psikolojisi bozuldu çocuğun geceleri ağlayarak uyanıyor ben şimdi ne yapıcam ben şimdi ne yapıcam diye sayıklıyor. Her çalan zile annem mi geldi diye koşuyor. Beni zaten anne şevkati yerine koymuş durumda 1 gün görmese ikinci gün teyzem gelsin diye tutturuyor biz de nasıl yaklaşacağımızı şaşırdık. Acaba annesinden ümit keser mi kendi kendine

Ooo büyük olay.
Ablan kaçmasa kan çıkardı herhalde.
Enişteyi de çözemedim ben.
Karısı aldattıysa çocukların ne suçu var? Yazık günah değil mi. Bari özlere sahip çıksın. Kaldı ki 2 buçuk sene küçük bebeyi de bebesi olarak bilmiş, günahsızların ne suçu var. Merhamet gerek. Eniştenin de masum olmadığını düşünüyorum.

Çoook zor bir durum, Allah yardımcınız olsun. Çocuklara sahip çıkın ne olursa olsun. Yazık ortada kalmasınlar

Babam vefat etti canım
Onu bilmiyordum
Annemler bakıyor demiştin ya zaten eniştem hep yurt dışında deyince
Ben baban da var sandım, başın sağ olsun
Annen tek başına maddi olarak yetemez sanırım, siz de destek olursunuz ayrıca prosedürleri bilmiyorum ama eniştenden de nafaka alınsa gönüllü olarak annen bakar gibi

Kizlar durumun farkindadir!onlar nasillar ne durumdala ay cok üzüldüm ya ne enistene ne ablana ben yavrulara üzüldüm lutfen vermeyin yurda

Büyük kızın teog sınavı var ona odaklanamıyor. Annesine de babasına da düşman kesilmiş durumda. Ayrıca cinsellikle ilgili meseleleri bildiğinden annesinin yaptığının ne iğrenç olduğunu biliyor. Küçük kız o meseleleri anlamıyor sadece çok kötü şeyler olduğunun farkında habire sudan sebeplerle ağlıyor

1 yaşında kızım var
Akşam iş çıkışını iple çekiyorum
Şunu okuyunca kötü oldum
Allah ablan gibileri anne yapmasın

keser zaten çok küçük birkaç ay görmese unutur.. o yüzden madem çocuğuna sahip çıkmayacak madem yaptığı hatayı ört bas etmek için kaçmayı tercih etti o yokmuş gibi davranın.. zaten çocukları atmayarak siz yüce gönüllülüğünüzü insanlığınızı koymuşsunuz ortaya. akılları yettikçe sizi anlayacaklardır..

bir tanıdığım var böyle

kadın ve adam evleniyolar bir erkek çocukları oluyor.
sonra bir gün adam vardiyalı işinden erken dönüyor ve o da ne. kadın evde başka biriyle.
meğer daha evlenmeden önce nişanlıyken ve adam askerdeyken var olan bir ilişkiymiş.
askerlik bitmiş evlenmişler ama ilişki sürmüş.

sonra adam boşanma davası ve dna testi sürecini başlattı.
kadın da dna testini kabul etti (sanırım o da emin değildi çocuğun babasından)
ve sonuç çocuk diğer adamdan çıktı.

baba bildiği adam reddetti tabiki artık istemedi çocuğu.
halbuki o kadar da düşkündü.
çok büyük travma.

siz madem üstünüze alın alınabiliyorsa. bilemiyorum annesi ve nüfus üzerinde öz olmasa da babası varken nasıl olacak o iş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…